Prema izašlim izvješćima do sada (4 od 14 iz mojeg portfelja, kodt, mais, rivp, atln) rast poslovanja i stagnacija ili pad cijene dionica nakon skoro dvije godine opet čine ono što valja od dioničkih društava na na ZSE jeftinim ili barem ne skupim te samim tim doinvestiranje isplativim.
Prema izašlim izvješćima do sada (4 od 14 iz mojeg portfelja, kodt, mais, rivp, atln) rast poslovanja i stagnacija ili pad cijene dionica nakon skoro dvije godine opet čine ono što valja od dioničkih društava na na ZSE jeftinim ili barem ne skupim te samim tim doinvestiranje isplativim.
bravo, drEvil!
tako se gleda na stvari
a ljudi kukaju: ‘pa kako, rastu prihodi, Ebitda i dobit a cijena roni?’
pa eto prilike svima za dokup
pored svih best buyića, sada mi je ATPL najveći BB, jer mi to zaslužujemo
Medika po TA ce poprilicno pasti. Indikatori upucuju na pad. Slicno je na Ulpl, Tpng, Dlkv, Opte, Thnk, ….ima jos njih koji ce pasti barem 30-40%. Izvrsne prilike za nas strpljive da kupimo na dnu.
Viro i DDJH jedne od rijetkih dionica kupovni signal na tjednom nivou. Ove dvije dionice bi trebale snaznije rasti.
pored svih best buyića, sada mi je ATPL najveći BB, jer mi to zaslužujemo
Jos se malo strpite kolega. Na 400kn takodjer mislim da je izvrsna kupnja. Imam samo 25kom kupljeno na 365 kn.
Medika po TA ce poprilicno pasti. Indikatori upucuju na pad. Slicno je na Ulpl, Tpng, Dlkv, Opte, Thnk, ….ima jos njih koji ce pasti barem 30-40%. Izvrsne prilike za nas strpljive da kupimo na dnu.
Viro i DDJH jedne od rijetkih dionica kupovni signal na tjednom nivou. Ove dvije dionice bi trebale snaznije rasti.
Tehničke analize ne funkcioniraju najbolje kod slabo likvidnih dionica i sa malo prometa. Sa prometom od par komada dionica možeš sam utjecati na pokazatelje na grafikonima.
Nakon ovakvog izvješća u srednjem i dugom roku best buy je turistička kompanija Valamar. Ima odličan free float, odnos prema dioničarima, raste prodaja, imaju vrhunski menadžment i financijaše, ulaganja i dobit. Ulažu u najprofitabilnije pozicije 4/5* a dionica se strmoglavila zadnjih godinu dana uslijed Agrokora i nelikvidnosti burze pa je danas best buy pi meni.
Ti ti vidoviti milan javio, ili baba vanga? Mislim na HR trzistu raditi bilo kakve analize i indikatore je komedija i gledati, sa dubinom naseg trzista i prometima, ti par ulagaca moze dizati spustati kako se sjeti
Šta mislite tko bi u narednom periodu od par godina mogao pobrati naviše vrhnja od HEP ovog ulaganja u mrežu?
Dalekovod i Koncar od firmi koje kotiraju na zse!