Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Fala kolegice Ivana …pratim ju već neko vrijeme pažljivo …trguje se sa malim brojem dionica ..evo mali TA od nje 5godišnjak i godišnjak…lp

– ne znam koliko može biti točna TA na tako nelikvidnoj dionici.
– meni je najdraže trgovati na 5min. grafu, ali to su vam stvarno veliki prometi.

– ali i na ovom grafu se da isčitati:
– zanimljivo godišni i petogodišnji isto kažu, što bi moj prijatelj GearBear zaključio imamo glavu, desno ljevo rame i sigurni pad dionice.
– ali tu je MACD koji nas upućuje u sigurni rast dionice.
– a RSI nam stvarno ništa ne kaže.

– I love this game.
Pozdrav !

Poštovana,
i ja se slažem s Vama u pogledu Medike. Mislim da je ona po svojim pokazateljima jedna od najisplativijih ulaganja na ZSE (uz uvjet da ne ispliva neki kostur iz ormara za koji mi ne znamo).

medika je superiška od dionice, ali bid ask spread im je uvijek bio prilično velik…uvijek mi je bilo zabavno pratiti kako netko čeka na bid-u, pa kada kupi onda odmah stavi na ask i prodaje, a ako je strpljiv prođe mu koji put…

Fondovi ove godine definitvno nisu bili best buy…od svih izlistanih dioničkih fondova samo ih je 6 trenutno u plusu, a i to vjerojatno ne zadugo…klijenti pretpostavljam povlače novce iz fondova uslijed pada, pa su fondovi prisiljeni prodavati dionice i dodatno im ruše cijenu uslijed nelikvidnosti kod nas…dodatno ih je sada pokosio i pad vani…ali dok naknada od 2 ili više % stiže mislim da se fond manageri ne sekiraju jer ne rade sa svojim novcima

https://hrportfolio.hr/

od svih izvješća najviše me sada zanima DDJH, ako bi to išlo stabilno u poz.smjeru, tu bih kupovao dosta do 20 kn

Mene zanima i ATPL, ali po članku otprije tjedan dana očekujem odlično izvješće i prekok 500kn do kraja godine

od svih izvješća najviše me sada zanima DDJH, ako bi to išlo stabilno u poz.smjeru, tu bih kupovao dosta do 20 kn

kakvo god da bude FI, njegov efekt na ZSE traje par sati, a nakon toga se sve polako vraća na prijašnje razine. dakle, FI iskoristit će se za iskrcaj kupljenoga na 15-17 kn i to je to

možda ?

Mene zanima i ATPL, ali po članku otprije tjedan dana očekujem odlično izvješće i prekok 500kn do kraja godine

Kada pročitate takve “afirmativne – plaćene” članke kao taj nedavno, to Vam je najbolji znak za prodaju dotične dionice. To Vam je kada netko sam sebe uvjerava da nije pogriješio ulažući pa želi uvjeriti i druge. Uglavnom reži i bježi signal.

ćemo da vidimo…kad vidimo…ako vidimo…rekli su slijepci…tako da ništa ovime ne govorim…

Pa imao si ATPL 30% niže po cijeni od 300 kn. I gdje si bio? Nigdje! Šta si radio? Ništa! Samo trla baba lan iz dana u dan…

(ex maratonac, ex neumoran, ex maratonac_) - 05.10.2007.

Pa imao si ATPL 30% niže po cijeni od 300 kn. I gdje si bio? Nigdje! Šta si radio? Ništa! Samo trla baba lan iz dana u dan…

Ako se ovaj ogorčeni post odnosi na mene, ja sam već nekoliko puta rekao da sam kupio na 310-320 kn veću količinu ATPL, dan prije nego je narasla za 40%…recite nam što vi kupujete ili prodajete pa da razmijenimo iskustva?

New Report

Close