Crobex ima target 1730 i tu ce biti kraj korekcije tj. padajuceg vala. Iduci val ce preko 2460 i neke ce dionice rasti visestruko. Krece vrijeme meze. Cash se stanjio na 44% jer mezim svakodnevno. Sad mi je plan u iduca 2 tjedna ulupati ostatak casha. Ima se casha jos al to je vise kao backup u daljini na kupnji.
Moje razmišljanje također ide u tom smjeru…
Treba iskoristiti dobru raprodaju…
😂😂pa lik stalno koristio pojam
Meziti
Parica
Nije to remorker. Pepermint je dosao na forum prije 4 mjeseca. Tako on kaže i ja mu vjerujem. Čista je slučajnost da nas je bas tada napustio remorker.
Crobex ima target 1730 i tu ce biti kraj korekcije tj. padajuceg vala. Iduci val ce preko 2460 i neke ce dionice rasti visestruko. Krece vrijeme meze. Cash se stanjio na 44% jer mezim svakodnevno. Sad mi je plan u iduca 2 tjedna ulupati ostatak casha. Ima se casha jos al to je vise kao backup u daljini na kupnji.
Moje razmišljanje također ide u tom smjeru…
Treba iskoristiti dobru raprodaju…
[/quote]
Evo predviđanja sa Trading Economics
analize Ivice Brkljače:
– Velika analiza: kako su poslovale kompanije na Zagrebačkoj burzi u prvom polugodištu
– Drugi dio analize: kako su poslovale kompanije na Zagrebačkoj burzi u prvom polugodištu
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/velika-analiza-kako-su-poslovale-kompanije-na-zagrebackoj-burzi-u-prvom-polugodistu/7745091/
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/drugi-dio-analize-kako-su-poslovale-kompanije-na-zagrebackoj-burzi-u-prvom-polugodistu/7751622/
u amera dionice rastu zbog dobrih rezultata firmi i postižu se nove vrijednosti na burzi
kod nas rezultati firmi bolji a …….
analize Ivice Brkljače:
– Velika analiza: kako su poslovale kompanije na Zagrebačkoj burzi u prvom polugodištu
– Drugi dio analize: kako su poslovale kompanije na Zagrebačkoj burzi u prvom polugodištu
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/velika-analiza-kako-su-poslovale-kompanije-na-zagrebackoj-burzi-u-prvom-polugodistu/7745091/
https://novac.jutarnji.hr/rasprave-i-rjesenja/drugi-dio-analize-kako-su-poslovale-kompanije-na-zagrebackoj-burzi-u-prvom-polugodistu/7751622/
u amera dionice rastu zbog dobrih rezultata firmi i postižu se nove vrijednosti na burzi
kod nas rezultati firmi bolji a …….
…..na burzi opća rasprodaja i depresija na max…ali i tome mora doći kraj kad tad….
best sell. zlato 🙂 imho.. ovako dobar sell se ne vidja svaki dan
– stvarno ste i više nego stručni za popušiti lovu.
– ovakav stručnjak se na ovoj temi ne vidja svaki dan.
– I love this game.
Pozdrav !
…..na burzi opća rasprodaja i depresija na max…
Informanka.
– prošli tjedan sam napravila +11.795 kn.
– ovaj tjedan je taj plus bio i nešto veći +31.590 kn.
– ne znam gdje vi gospon Axelrod vidite opću rasprodaju i depresiju na max.
– a i promet (petak) na ZSE stvarno zanemariv još kada odbijemo blok transakcije.
– ali zahebali se prodavači na više dionica.
– ja sam ovaj tjedan bila na kupnji, neke dionice sam i kupila, stvarno dosta jeftino.
– evo ponovno sam kupila i malo ZABE, puno jeftinije nego što sam ju ne tako davno prodala svu.
– a na belosvetskim burzama vi možete zaraditi na padu a i na rastu.
– a ovaj tjedan je stvarno bio i više nego zanimljiv, stvarno se moglo zaraditi brdo love ono laganini, ali je to stvarno rizična vrsta sporta.
– ja sam zaradila na indeksima, euru i zlatu.
– jedan dan Nasdaq100 padne preko 4%, gledam po našim portalima, više vijesti (Dnevnika) i nema niti jedne jedine inf. što se događa u svijetu financija, ali zato imate vijesti o Vukovaru, us.tašama i par.tizanima na tone.
– i onda se zapitajte zašto smo zadnja najnazadnija zemlja u EU ???
– stvarno me sram tu napisati da od svih naših inf. agencija ja inf. što se događa u svijetu moram nalaziti na Njemačkim stranicama.
– a na tim inf. se može dobro zaraditi.
– evo i za vas jedna inf. da i vi možete zaraditi ili profitirati koju siću za idući tjedan.
– gorivo bi vam trebalo u utorak biti malo jeftinije.
– to je samo moja procjena koja ni ne mora biti točna.
– I love this game.
Pozdrav !
Informanka.
– prošli tjedan sam napravila +11.795 kn.
– ovaj tjedan je taj plus bio i nešto veći +31.590 kn.
– ne znam gdje vi gospon Axelrod vidite opću rasprodaju i depresiju na max.
– a i promet (petak) na ZSE stvarno zanemariv još kada odbijemo blok transakcije.
– ali zahebali se prodavači na više dionica.
– ja sam ovaj tjedan bila na kupnji, neke dionice sam i kupila, stvarno dosta jeftino.
– evo ponovno sam kupila i malo ZABE, puno jeftinije nego što sam ju ne tako davno prodala svu.
– a na belosvetskim burzama vi možete zaraditi na padu a i na rastu.
– a ovaj tjedan je stvarno bio i više nego zanimljiv, stvarno se moglo zaraditi brdo love ono laganini, ali je to stvarno rizična vrsta sporta.
– ja sam zaradila na indeksima, euru i zlatu.
– jedan dan Nasdaq100 padne preko 4%, gledam po našim portalima, više vijesti (Dnevnika) i nema niti jedne jedine inf. što se događa u svijetu financija, ali zato imate vijesti o Vukovaru, us.tašama i par.tizanima na tone.
– i onda se zapitajte zašto smo zadnja najnazadnija zemlja u EU ???
– stvarno me sram tu napisati da od svih naših inf. agencija ja inf. što se događa u svijetu moram nalaziti na Njemačkim stranicama.
– a na tim inf. se može dobro zaraditi.
– evo i za vas jedna inf. da i vi možete zaraditi ili profitirati koju siću za idući tjedan.
– gorivo bi vam trebalo u utorak biti malo jeftinije.
– to je samo moja procjena koja ni ne mora biti točna.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ovo sam napisao 11.10., ali u petak 12.10. sam prilicno zaradio na rastu ATPL :-).
Jos neke moje miljenice cekam da eksplodiraju slicno kao ATPL, ali bumo vidjeli…
Kolega Remorker evo danas bila prilika za mezu. Nadam da niste mezili kao na VIRU…samo rijecima
– Sear-Bear-Gear-Bear-Pepermint-Remorker….
– nakon svakog pušinga JDPL-LEDO-BLJE-JMNC-VDKT-VIRO….. novi nick.
– koristi isti riječnik te ga je i više nego lako prepoznati.
– ne može razumjeti kako investiranje nije za njega i kako puno toga mora učiti.
– to su ti investitori koji žele ići prečicom do milijuna.
– investitori koji misle kako su pametni jer su otkrili što je dionica.
– ali gubi svoju lovu, odaklde mu lova to je njegova stvar.
– a ti gubitci su stvarno i više nego bolni.
– ali nama na ovoj burzi su potrebne ovčice tipa Sear-Bear-Gear-Pepermint-Remorker da ih ošišamo na burzi.
– stvarno me veseli čitati o njihovoj uspješnosti na ovoj burzi.
– ali zapamtite, 90% vas će pogubiti lovu na burzi isto kao Sear-Bear-Gear-Pepermint-Remorker……
– stvarno vam želim ugodno gubljenje love na burzi i da mi što više uživate u tom gubitku.
– I love this game.
Pozdrav !
Ovo sam napisao 11.10., ali u petak 12.10. sam prilicno zaradio na rastu ATPL :-).
– 11.10 je tu na ovoj temi bila pila naopako a 12.10 ste zaradili milijune.
– ovaj lik je još gorim od Sear-Bear-Gear-Pepermint- Remorker lika.
– a kako ste se zvali odnosno koje je bilo vaše ime prije 11.05.2018.
– na kojim ste dionicama popušili i koliko love ako nije tajna.
– I love this game.
Pozdrav !
– 11.10 je tu na ovoj temi bila pila naopako a 12.10 ste zaradili milijune.
– ovaj lik je još gorim od Sear-Bear-Gear-Pepermint- Remorker lika.
– a kako ste se zvali odnosno koje je bilo vaše ime prije 11.05.2018.
– na kojim ste dionicama popušili i koliko love ako nije tajna.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Forum citam od 2007. godine, te su mi vasi postovi bili jedni od najdrazih, pogotovo na ATPL tamo negdje oko 2009. kad je dionica bila oko 1000 kn. Poceo sam pisati na forumu prije par mjeseci, valjda iz dosade ili iz zelje da nesto pametno kazem, jer investiram od 2002. Prva investicija mi je bila stari dom fond ako se jos netko sjeca, dok je jos postojala Varazdinska burza. Sada se to zove Valamar i glavna je perjanica na ZSE. Ozbiljnije sam se poceo baviti investiranjem 2016., a najvise sam popusio na Ledu i to se ne sramim priznati. Najvise sam do sada zaradio na ATPL, jer sam je poceo kupovati oko 100 kn, tamo u 5. mjesecu 2016 i portfelj mi je porastao za 15% u petak zbog ATPL. Druge pozicije za koje smatram da ce odraditi slican rast su DDJH i DLKV (sto god tko mislio o upravi). Inace sam u nekom trenutku posjedovao sigurno preko 20 raznih dionica na ZSE, ukljucujuci HT, ERNT, ADRS, ATGR….Koliko se sjecam na temi VLEN ste dosta pisali da kupujete, a u top 10 ima jedna ivana, pa ste mozda to vi, ali nije ni bitno uglavnom 🙂
U svakom slucaju zelim vam sve najbolje!
I love this game 🙂