Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Best buy na ZSE.

– ovih dana je pala cijena na dosta "Blue chip" dionica na ZSE.
– zašto pada cijena odnosno zašto su pokrenute ove jesenske rasprodaje stvarno nemam pojma.
– ja sam dosta toga kupovala "Blue chip" i neke koje to nisu.
– dosta sam novca potrošila, još mi je ostalo 1/3 a i sa time sam na kupnji.
– e sada je li to pametno što sam učinila ili nije vrijeme će pokazati.
– većina toga što sam kupovala su dividendne dionice.
– kupljeno ne mislim prodavati jer mi dođe muka kada se sjetim poreza i prireza i kako uhljebi troše te novce na svoje šofere.

– I love this game.
Pozdrav !

Isto kod mene. Hoće li dalje padati ili neće to ne mogu znati,ali ovo su za mene prihvatljive cijene za kupnju.
Doduše ja ne mogu preporučiti neke zanimljive pickove budući da imam najdosadniji portfelj-
– HT , ADRS-P , KODT P i R , RIVP, ADPL i ERNT.
Imao neku siću VLEN, ali sam prodao jer mi se ne da natezati s njihovim marifetlucima.

Promatram ZABU ,ali i dalje ne znam da li povući okidač ili ne. Udruga franak me muči 😀
[/quote]

Ovo je ziheraski portfelj, jos vam samo fali Podravka.. Necete puno zaraditi, ali ni rizik nije veliki, jer su ovo sve stabilne firme po meni otprilike fer vrednovane koje isplacuju dividendu.

Best Buy.

– za ovaj tjedan bi svakako preporučila da podignete jedan mali kreditić od 1.000.000 kn.
– s tim novcima kupite dionice.
– za mjesec dana prodate te dionice i zaradite cca 300.000 kn i vratite kredit.
– mislim kako je to stvarno i više nego jednostavno i stvarno je šteta ne podići milijun kuna kredita ako imate plaću pet tisuća kuna.

– ja poznajem gospona Lopinu i više policajaca koji su se obogatili na takav način.
– jer puno vam je ljepše živjeti u bogatstvu nego u siromaštvu.

– vrijedi probati, zašto i vi ne biste bili bogati, kad su uspjeli policajci koji su jedva s prepisivanjem završili školu onda to isto sigurna sam možete i vi.
– budite uspješni i bogati.
– a s bogatstvom će vam doći i sreća.

– I love this game.
Pozdrav !

Crobex ima target 1730 i tu ce biti kraj korekcije tj. padajuceg vala. Iduci val ce preko 2460 i neke ce dionice rasti visestruko. Krece vrijeme meze. Cash se stanjio na 44% jer mezim svakodnevno. Sad mi je plan u iduca 2 tjedna ulupati ostatak casha. Ima se casha jos al to je vise kao backup u daljini na kupnji.

Sigurno sinek.

Crobex ima target 1730 i tu ce biti kraj korekcije tj. padajuceg vala. Iduci val ce preko 2460 i neke ce dionice rasti visestruko. Krece vrijeme meze. Cash se stanjio na 44% jer mezim svakodnevno. Sad mi je plan u iduca 2 tjedna ulupati ostatak casha. Ima se casha jos al to je vise kao backup u daljini na kupnji.

Nije tebi lako…

Čovjek zna znanje…respect!

ex maratonac, ex neumoran (05.10.2007.)

što je krivo napisao? još nije palo do 1730? tako da još ništa nije fulano.

Kolega Remorker evo danas bila prilika za mezu. Nadam da niste mezili kao na VIRU…samo rijecima

Rastimo zajedno...

Parica

Nije to remorker. Pepermint je dosao na forum prije 4 mjeseca. Tako on kaže i ja mu vjerujem. Čista je slučajnost da nas je bas tada napustio remorker.

best sell. zlato 🙂 imho.. ovako dobar sell se ne vidja svaki dan

even better than the real thing

doduse, mozda ode jos malo gore.. ali mozda i ne 🙂

even better than the real thing

Moje razmišljanje također ide u tom smjeru…
Treba iskoristiti dobru raprodaju…

New Report

Close