Već dugo pratim končar i mislim da je fantastična firma, ali mi je cijena malo previsoka trenutno..
Naravno ne ulaziti više od 5# portfelja zbog velikog rizika od stečaja.
– gospon Lopina ma pitam se pitam od kuda vi nabavljate lovu koju gubite na burzi, trava ili bijeli prah ???
– I love this game.
Pozdrav !
IGH i ATPL
– gospon Trial, vi spadate u grupu neukih investitora.
– ako već imate želju gubiti lovu na burzi to je vaše ustavom zagarantirano pravo.
– ali stvarno nema smisla da i drugima dijelite vaše savjete.
– I love this game.
Pozdrav !
Best buy.
– preporučila bi dvije dionice.
– Amazon kladite se na rast.
– Tesla kladite se na pad.
– prednost ovih trgovina je u tome što izbjegavate porez i prirez, normalno ako imate znanje.
– i pratite emisiju znanje imanje emisija za selo.
– I love this game.
Pozdrav !
BB je RIVP dok ne sukne preko 4y,yy kn
iako će i onda biti jako jako dobra i zanimljiva,
sad je još isplativija i nosi manji rizik. Rizik uvijek postoji…
Best buy.
– prednost ovih trgovina je u tome što izbjegavate porez i prirez, normalno ako imate znanje.
– I love this game.
Pozdrav !
Sto se tice Tesle mislim da je to napuhani balon da ne moze biti napuhaniji, jos sad problemi sa Muskom, izgleda da ce mu zabraniti da bude CEO ijedne firme izlistane na burzi.
To ce se ispuhati cim pocme nova financijska kriza.
Sto se tice Amazona mislim da su precjeni.
Nisam sad analizirao firmu da sam im citao izvjesca ali ono sto znam je da im je PE 170 i vjerojatno im je PEG za iducih 10 godina uracunat u cijenu :).
Planiraju otvoriti tisuce novih trgovina bez osoblja, ali problem je sto za svaku trgovinu treba izdvojiti koji milion dolara da se osposobi za neometan rad, tek treba viditi koliko je sve to profitabilno…
Sto se tice clouda to im je najbolji biznis, ali ih je Microsoft odavno presisao u svim segmentima pocevsi od marze, rasta, tehnologije…, a sto je najgore za Amazon, kako se uplicu u sve i svasta sva nihova konkurencija koja je bila na AWS prelazi na Azzure.
Cini mi se da Amazon AWS raste ispod 40% a Microsoft preko gotovo 100% godisnje.
Ne znam, malo su precjenjeni sa PE 170, medjutim nisam sad gledao nesto posebno Amazon, to ovako od prve.
Danas je otišla iz trgovanja jedna dionica sa velikom marginom sigurnosti GAMA.
Malo investitora je prepoznalo ovu priliku.
Po meni trebati će puno vremena ali isplatit će se. A lako moguće da zavrsi kao jedna “slična” priča no otom potom.
Svim imateljima puno strpljenja!
Best buy na ZSE.
– ovih dana je pala cijena na dosta “Blue chip” dionica na ZSE.
– zašto pada cijena odnosno zašto su pokrenute ove jesenske rasprodaje stvarno nemam pojma.
– ja sam dosta toga kupovala “Blue chip” i neke koje to nisu.
– dosta sam novca potrošila, još mi je ostalo 1/3 a i sa time sam na kupnji.
– e sada je li to pametno što sam učinila ili nije vrijeme će pokazati.
– većina toga što sam kupovala su dividendne dionice.
– kupljeno ne mislim prodavati jer mi dođe muka kada se sjetim poreza i prireza i kako uhljebi troše te novce na svoje šofere.
– I love this game.
Pozdrav !
Best buy.
– I love this game.
Pozdrav !
Sto se tice Tesle mislim da je to napuhani balon da ne moze biti napuhaniji, jos sad problemi sa Muskom, izgleda da ce mu zabraniti da bude CEO ijedne firme izlistane na burzi.
To ce se ispuhati cim pocme nova financijska kriza.
Sto se tice Amazona mislim da su precjeni.
Nisam sad analizirao firmu da sam im citao izvjesca ali ono sto znam je da im je PE 170 i vjerojatno im je PEG za iducih 10 godina uracunat u cijenu :).
Planiraju otvoriti tisuce novih trgovina bez osoblja, ali problem je sto za svaku trgovinu treba izdvojiti koji milion dolara da se osposobi za neometan rad, tek treba viditi koliko je sve to profitabilno…
Sto se tice clouda to im je najbolji biznis, ali ih je Microsoft odavno presisao u svim segmentima pocevsi od marze, rasta, tehnologije…, a sto je najgore za Amazon, kako se uplicu u sve i svasta sva nihova konkurencija koja je bila na AWS prelazi na Azzure.
Cini mi se da Amazon AWS raste ispod 40% a Microsoft preko gotovo 100% godisnje.
Ne znam, malo su precjenjeni sa PE 170, medjutim nisam sad gledao nesto posebno Amazon, to ovako od prve.
[/quote]
Best buy na ZSE.
– ovih dana je pala cijena na dosta "Blue chip" dionica na ZSE.
– zašto pada cijena odnosno zašto su pokrenute ove jesenske rasprodaje stvarno nemam pojma.
– ja sam dosta toga kupovala "Blue chip" i neke koje to nisu.
– dosta sam novca potrošila, još mi je ostalo 1/3 a i sa time sam na kupnji.
– e sada je li to pametno što sam učinila ili nije vrijeme će pokazati.
– većina toga što sam kupovala su dividendne dionice.
– kupljeno ne mislim prodavati jer mi dođe muka kada se sjetim poreza i prireza i kako uhljebi troše te novce na svoje šofere.
– I love this game.
Pozdrav !
Isto kod mene. Hoće li dalje padati ili neće to ne mogu znati,ali ovo su za mene prihvatljive cijene za kupnju.
Doduše ja ne mogu preporučiti neke zanimljive pickove budući da imam najdosadniji portfelj-
– HT , ADRS-P , KODT P i R , RIVP, ADPL i ERNT.
Imao neku siću VLEN, ali sam prodao jer mi se ne da natezati s njihovim marifetlucima.
Promatram ZABU ,ali i dalje ne znam da li povući okidač ili ne. Udruga franak me muči 😀