Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vlen-r-b je trenutno Best buy imate 15 posto u sljedecih 1mj-2mj 100 posto kako bi rekli no brain invesment.Dividendu 1kn per shere plus minimani otkup od 9.25 premda mislim da ce ponuda ici po 11.9 kn plus dividenda neka post ostane zapisan pa da se cujemo za 2mjeseca

Apsolutno se slazem, odnosno nadam da će i dividenda proći, ali me zanima kako to da predvidjate ponudu točno po 11.90 ?
[/quote]
Pustite predvidanja, brinite se vi o smjestaju nas puno malih…😜😜🤣

Mislim da se kolega zaletio od previse euforije sa ovom ponudom 😀
Mislim i ja da Vlen bi moga dugorocno veoma dobro proci pod zdravom upravom i amerikancima i ugradnjama šekreta od 2019

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Imam VLEN i mislim da ce ponuda ici po zakonski minimalnoj od 9,27kn iz jednostavnog razloga jer je ovo Hrvatska, a premija ide samo odabranima (ispod stola).
Do sada nikad nije usvojen ni jedan protuprijedlog o visini dividende pa mislim da nece ni kod VLEN, iako je ovdje specificna situacija i vl. struktura.
Imam VLEN jer: ide obveza za preuzimanje po 9,27kn pa nema rizika gubitka, zato jer mislim da je fundamentalni jeftina a uz to je i likvidna, a nije ni vl. struktura losa.

Rastimo zajedno...

Može li netko objektivan u kratkim crtama prokomentirati situaciju u vezi Zagrebacke Banke i isplate odstete .
Nisu li svi korisnici potpisali da nece tuziti banku jos za vrijeme Lalovca ili se ja nesto krivo sjecam?
U svakom slucaju cijenio bih kad bi se netko osvrnuo na ovo, hvala.

Možda ne baš BestBuy..
ali čisto da vidim vaša razmišljanja kako bi poredali dionice u 2 grupe.. kroz neki duži period 3-4 godine…

jedna ajmo reći sigurnija i sa manjim potencijalom rasta.. tipa ADRS, RIVP, ADPL, PODR, ERNT….
i druga rizičnija, ali potencijal porasta puno veći.. dlkv, ulpl. jdpl ako preživi :))….

Možda ne baš BestBuy..
ali čisto da vidim vaša razmišljanja kako bi poredali dionice u 2 grupe.. kroz neki duži period 3-4 godine…

jedna ajmo reći sigurnija i sa manjim potencijalom rasta.. tipa ADRS, RIVP, ADPL, PODR, ERNT….
i druga rizičnija, ali potencijal porasta puno veći.. dlkv, ulpl. jdpl ako preživi :))….

Jedno je sigurno, da ništa na TK nije sigurno.
Danas na TK kotira 30 dionica u dražbi 60, uskoro očekujem taj broj na 20 dionica.
Vratili smo se u 1998 kada je kotiralo 15 dionica, tako da će Vam kolega izbor biti sužen.
Svakako tipujem PODR, ERNT, ADPL, VLEN
Rivijera je za mene na vrhu, kada izađu lošiji rezultati od lani bit će zanimljivo na ovoj perjanici.
Napominjem to je moje viđenje s juga gdje je manje popunjenosti….

NOVAC JE SAMO SREDSTVO POMOĆU KOJEG SE ZADOVOLJAVAJU POTREBE

Može li netko objektivan u kratkim crtama prokomentirati situaciju u vezi Zagrebacke Banke i isplate odstete .
Nisu li svi korisnici potpisali da nece tuziti banku jos za vrijeme Lalovca ili se ja nesto krivo sjecam?
U svakom slucaju cijenio bih kad bi se netko osvrnuo na ovo, hvala.

nitko ništa takvo nije potpisao, to su spinovi
to je kao da se odrekneš kao radnik prava na godišnji odmor: ako je nešto pravo koje ti pripada nema odricanja
ZABA, kao uostalom i druge banke, se poslovično pravi gluha i slijepa
presuda suca Dobronića je, tek sad se to vidi, u dobrom dijelu izvrsno odrađen posao
tim više, čovjek je sam prije toga radio u bankarskom sektoru, mislim baš u ZABA-i pa je i s te strane bio ‘u materiji’
sve posljednje presude drugih europskih sudova su na ovom tragu (tečajne razlike, neodredive kamatne stope u smislu neodređenosti parametara fiksnog i varijabilnog dijela, ništetnost cijelog ugovora…)
i sve se to lijepo gomila i ulazi u europsku sudsku praksu

sad se čeka da krenu uskoro i prve privatne tužbe (trenutno Franak priprema teren) i onda će se i kod nas, kako budu stizale presude, formirati sudska praksa.. koja ne mora nužno biti uvijek na strani potrošača ali pretežito će ipak biti

to je danak koje banke moraju platiti: krenuli su ‘habsburgovci’ (austrijske banke) s chf klauzulom, nastavili su talijani i dr. kako ne bi ostali ‘van kola’
sad neka kusaju što su si skuhali!

Pobjednik dana.

– danas je to gospon Posejdon s svojom THNK.
– danas je dionica THNK ostvarila fenomenalni pad od -59.30% koji se rijetko viđa na našoj burzi.
– čak bi se usudila napisati kako dionica THNK puno ljepše pada nego što su padale dionice Todexa.
– e da mi nije gospon Lopina bankrotirao koliko bi tek on zaradio na ovome padu.
– tu se ipak najbolje snalazi gospon ING koji ovoj burzi daje likvidnos i nekako uspijeva zaraditi na tim padajućim noževima.
– čestitam svim dioničarima THNK i želim vam što veće zarade na toj dionici.

– I love this game.
Pozdrav !

Moram priznati da sam pred godinu i nešto dana bio blizu odluke da malo smanjim udio u turizmu pa da jedan dio portfelja prebacim u jednakim dijelovima u dlkv, tehnk i vdkt. Kao ako to krene krenut će jako pa da malo povećam prosječni prinos. Srećom nisam

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Pobjednik dana.

– danas je to gospon Posejdon s svojom THNK.
– danas je dionica THNK ostvarila fenomenalni pad od -59.30% koji se rijetko viđa na našoj burzi.
– čak bi se usudila napisati kako dionica THNK puno ljepše pada nego što su padale dionice Todexa.
– e da mi nije gospon Lopina bankrotirao koliko bi tek on zaradio na ovome padu.
– tu se ipak najbolje snalazi gospon ING koji ovoj burzi daje likvidnos i nekako uspijeva zaraditi na tim padajućim noževima.
– čestitam svim dioničarima THNK i želim vam što veće zarade na toj dionici.

– I love this game.
Pozdrav !

He! He!

I meni fali gospon Lopina.

Ali budimo ozbiljni. Njegove stečajuške brže odlaze u vječna lovišta nego HDZ objavljuje svoje reforme ili prima nove savjetnike.

Ono što je najžalosnije što je Lopina bankrotirao na BLUE CHIP dionici LEDO.

Dosta ironično, zar ne!

Lp

Istina!

Danas sam neslavni pobjednik dana.
Da mi je ugodno – nije.

Jednu PSN sam već preživio pa se nadam da ću i ovu.

PSN nije stečaj, ali je situacija grda.
Prvo nemoralni brak sa Todorićem, pa sada i Alžir su nad doveli tu gdje jesmo.

La vita e bella!

pored svih ovih PSN, S i ostalih pržionica tipa razvodnjavanja 3 za 1 , 5 u 1, nešto za nekoliko i što sve ja znam, ima li netko informaciju o best buy bolnici za ulagače, ne mogu vjerovati da nitko još nije završio barem na kratkoj rehabilitaciji nakon ovih negativnih udara

New Report

Close