Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako prođe dividenda na VLEN, to je bez premca best buy na ovim cijenama. 11% dividende plus moguć otkup iznad trenutne cijene (ovisi po kojoj su cijeni Talijani kupovali od Tankerske), plus odlična uprava, plus zainteresirani Ameri, plus mirovinci, plus konstantan priljev novih poslova, posebno 6. flote, plus na redovnoj je trgovini i dosta je likvidna… Pluseva ko u priči, minusa skoro i nema!

uglavnom se slažem…

na ignore: retard "nabiduasku", plankovic, tizian, pific, barbosa....

moji favoriti su po trenutnim cijenama:
ADPL
KOTR
IKBA
te ATLN, HT, ADRS u slučaju da se malo ohlade

– zahvaljujem vam na ideji,
– ADPL, super izvješće kupila sam malo veću količinu.
– KOTR, imam toga, ali nije za preporuku, disperzija kod većih portfelja.
– IKBA, o.k. banka, šteta što je nelikvidna, tu sam ostvarila odličnu zaradu, porst cijene + div., za ovo polugodište loši rezultati.
– HT, malo pala cijena i kupla sam malo i toga.
– ATLN, prodala sam po malo većim cijenama.
– ADRS, trenutno na kupnji, malo nižoj.

– I love this game.
Pozdrav !

Možda cros-p-a

– prosvijetlite me malo, slabo i nikako ne pratim tu dionicu, velika nelikvidnost.
– zanima me je li bolje kupiti dionice ADRS2, trenutno jeftina, velika likvidnost, dividenda, i vlasnici su tog CROS.
– ipak kupnjom ADRISA imate puno veću sigurnost zbog disperzije (riba, turizam, osiguranje), likvidnost prodate kad god zaželite bez nekog spuštanja cijene………

– I love this game.
Pozdrav !

Imao san neki osjećaj da ce biti protuprijedlog. Sad hoce li proci, hm…
Rambo sve stoji, minus sta bi mogli ovu godinu posteno podbaciti pa iduce sipak dividenda.
Te minus sta se puno investitora polakomilo
za ovom dionicom tako da sam i malo skeptican sta se tice vecine…
Ali zato 2019…
Bumo vidjeli, zanimljivo kao uvijek na ovoj dionici!

Ako prođe dividenda na VLEN, to je bez premca best buy na ovim cijenama. 11% dividende plus moguć otkup iznad trenutne cijene (ovisi po kojoj su cijeni Talijani kupovali od Tankerske), plus odlična uprava, plus zainteresirani Ameri, plus mirovinci, plus konstantan priljev novih poslova, posebno 6. flote, plus na redovnoj je trgovini i dosta je likvidna… Pluseva ko u priči, minusa skoro i nema!

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Nelikvidnost je, istina, problem, ali firma kontinuirano od kad ju je Adris preuzeo isporučuje sve bolje rezultate. Za prvih 6 mjeseci ove godine 214 milijuna dobiti što ispada oko 500 kn po dionici a cijena je na asku 5900 s time da povećava i prihode te kupuje manje osiguravatelje u susjedstvu. A daje i nekakvu dividendicu, nije velika ali vjerojatno će biti veća u budućnosti. Plus puno neotkrivene vrijednosti u nekretninama na dobrim lokacijama koje se mogu prodati ili prenamijeniti. Adris je uveo i uvodi red u ovog do nedavno socijalističkog mastodonta, a likvidnost će vjerujem doći kad cijelo tržište živne ili kad dionica dođe u fokus.

Ako prođe dividenda na VLEN, to je bez premca best buy na ovim cijenama. 11% dividende…

– malo je živnula i na burzi.
– trenutno se ne može kupiti ono stvarno jeftino.
– ako prođe ta div. od 1kn ide vam cijena značajno gore.

– I love this game.
Pozdrav !

Mozda nesto vani.
Ova nasa bara vam je premala.
Adpl imate,pvcm je za male spekulante,rivp vam je skupa,kodt isto,vlen imate,plag i lrhc su vam isto skupi i nemaju dividendu ,atgr vjerojatno dosadna kao i jdgt …

Dionica za kockare i spekulante.

– što kupiti ???
– a da nije za kockare i špekulante.
– nešto dobro, jeftino po mogućnosti dividendno.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

TKO VRIJEDI LETI TKO LETI VRIJEDI TKO NE LETI NE VRIJEDI

Vani, vani i samo vani.
Alianz
Lufthansa
Simens
Vonovia
ma ima ih, izbor ogroman…….. još bolja je američka burza.

Informanka.

– po ovoj vručini sigurno se je bolje kupati nego sjediti za komp.
– ali hebiga raditi se mora.
– za danas sam imala puno keša, nisam ni sama znala što kupiti.
– ali zahvaljujući fondovskoj industriji koja je baš danas oslučila rušiti tržište ja sam relativno jeftino kupovala dosta toga.
– ADPL, na ovaj rezultat fondovi štopaju cijenu, tu sam kupila veće količine.
– ERNT, očistilo me na nižim cijenama samo tako, isto tako malo veća kupnja.
– HT, 4 kupnje na sitno po najnižim cijenama.
– ADRS, čak mi je i malo toga uletjelo po najnižoj cijeni.

– i dalje sam na dosta kupnji ali keš mi se značajno smanjio.
– što predlažete za dobru kupnju ???

– I love this game.
Pozdrav !

Mozda nesto vani.
Ova nasa bara vam je premala.
Adpl imate,pvcm je za male spekulante,rivp vam je skupa,kodt isto,vlen imate,plag i lrhc su vam isto skupi i nemaju dividendu ,atgr vjerojatno dosadna kao i jdgt …

– gospon Juka, pa vi sve znate, sve je to točno što ste napisali.
– ova naša mala barica mi je sasvim o.k.
– jeste li vidjeli kako sam jučer s jednim klikom ošišala ovčice na INGR,
– trgujem ja i vani, ali je tamo opasno, i bolje mi je biti glavna u mojem selu nego tamo nitko i ništa.
– vani samo trejdam, u investiciji max. 1-2 dana.
– ovo kod nas kupujem dugoročno, zbog poreza dionicom je najbolje trejdati nakon 2 godine, a to nam spušta promet burze na minimum i mnoge dionice postaju nelikvidne.
– zbog toga sam danas kupila ADPL, ERNT, HT, ADRS…

– I love this game.
Pozdrav !

– zbog toga sam danas kupila ADPL, ERNT, HT, ADRS…

Zašto HT?

[i]"Reality is a cloud of possibilities, not a point."[/i]

– jeste li vidjeli kako sam jučer s jednim klikom ošišala ovčice na INGR,

Što nije da ste ponosna dioničarka Ingre? Ili ste ipak odustali i prodali…

New Report

Close