Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što znači ATH ?

nadam se da se šališ s tim pitanjem?

po mom mišljenju uljanik pl, dlkv vrlo brzo, ingra u igri sve gledaju dobru budućnost

Naravno da više nema podcijenjenih dionica jer ste Vi zadnju podcijenjenu VLEN pokupovali daleko iznad sadašnje cijene.

– gospom Babaramba drago mi je što se brinete za moje investicije.
– na vašu žalost moj portfelj je u sitnom plusu, nadam se da će biti puno bolje.
– za sada sam sve mine tipa Todex, Vdkt…. uspješno izbjegla.
– na VLEN sam u minusu, ali sam trenutno tu i na kupnji, sva najbolja kupnja na 9.20 je moja ali danima mi nitko ne želi prodati ni jednu jedinu dionicu.
– ista stvar je i na MDKA.
– evo prošli tjedan a i jučer sam upjela kupiti nešto ERNT po 1.015kn.
– stvarno me je iznenadila velika zarada na Ingri.
– ma da ne duljim previše gospon Babaramba jučer mi je portfelj narastao (porast+sam ubacila div.ADRS) sigurno se radi o višoj brojci nego što je vaš portfelj.
– želim vam bogougodno investiranje i što veće prinose na investicijama.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
a daj borga ti, kolko si to jučer kupila po 1015- 1 ? 2?

Jedan ADPL se ne može održati na cijeni od 200 kuna a slovi kao uspješna i profitabilna tvrtka, likvidna, a što onda očekivati od ostalih nevrijednih izdanja.

– zamolila bi neuke investitore da ne drukaju i ne komentiraju na ovoj temi.
– imate puno tema na ovom forumu np. VIRO, što vam nije bolje na toj temi drukati s gospon Remorkerom o rastu cijene šećera nego pisti ovakve glu.posti na ovoj temi.

– ADPL je trenutno na ATH (ako uopće znate što to znaći).
– nakon dividende cijena dionice na burzi padne za iznos dividende.
– a tu je div. bila 10kn ili nakon pljačke uhljeba cca 8.5kn.
– trenutna cijena 195kn plus 10 ili 8.5 svakako daje sumu preko 200kn.
– a nakon nekog vremena, obično nakon izvješća ako je uspješno cijena vam ide gore, tako da će i ta cijena ići preko 200kn.
– imam dosta dionica ADPL, i ovo nije nagovor na kupnju istih.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Na ZSE-u je izgleda sve što ne raste na ATH. Osim toga ATH ADPL-e je 220 iz 2008 godine, tako da Vam ni ta konstatacija nije ispravna. Naravno ako znate uopće što je ATH! 🙂

gledam sada čak i više odnosno 240 na dan 04.01.2008

– cca 3 kom.

– I love this game.
Pozdrav !

– cca 3 kom.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
pa ccc je toliko i bilo po toj cijeni, ja sam kupio cca 30-ak do 1050 pa ne solim pamet ostalima kao vi i to uvijek nakon bitke, na Lencu sam vam još na 15 govorio da je to previše platiti, mogli ste na 9-10 nakupiti puno veću količinu

Na ZSE-u je izgleda sve što ne raste na ATH. Osim toga ATH ADPL-e je 220 iz 2008 godine, tako da Vam ni ta konstatacija nije ispravna. Naravno ako znate uopće što je ATH! 🙂

– gospon Babaramba pa nećemo sada računati od stoljeća sedmog.
– znate kako vam ja to čitam, pa vi ste i te 2008 dobro popušili kada ste to zapamtili.
– gledala sam malo u povijest ali cijena je bila znatno veća od tih vaših 220kn.
– gledajmo što je sada.
– a to je, moj prosjek cca 130kn, dosta sam ga pokvarila ulazima na 170kn a i sada sam nešto malo kupovala, priljev novca i zarade koje doinvestiram mi dosta kvare te prosjećne cijene.

– I love this game.
Pozdrav !

po mom mišljenju uljanik pl, dlkv vrlo brzo, ingra u igri sve gledaju dobru budućnost

– vi dosta rizično razmišljate.
– to je dobro za zaraditi veliku lovu.
– ali možete sve popušiti kao i gospon Lopina.

– jednu od tih dionica, i to malo više komada, možda i previše imam ja u svojem portfelju.
– to je ona logika bez rizika nema ni profita.
– ali takav tip dionice ne reklamiram na ovoj temi jer to vam jednostavno nije BB.

– I love this game.
Pozdrav !

– gospon Babaramba pa nećemo sada računati od stoljeća sedmog.
– znate kako vam ja to čitam, pa vi ste i te 2008 dobro popušili kada ste to zapamtili.
– gledala sam malo u povijest ali cijena je bila znatno veća od tih vaših 220kn.
– gledajmo što je sada.
– a to je, moj prosjek cca 130kn, dosta sam ga pokvarila ulazima na 170kn a i sada sam nešto malo kupovala, priljev novca i zarade koje doinvestiram mi dosta kvare te prosjećne cijene.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ATH je ATH bez obzira na stoljeće.

pa ccc je toliko i bilo po toj cijeni, ja sam kupio cca 30-ak do 1050 pa ne solim pamet ostalima kao vi i to uvijek nakon bitke,

– zadnjih dana sam puno više od vas kupila te dionice.
– i sada sam na kupnji 15kom 1.050kn,
– zbog velike konkurencije bolje je pisati nakon bitke.

– I love this game.
Pozdrav !

pa ccc je toliko i bilo po toj cijeni, ja sam kupio cca 30-ak do 1050 pa ne solim pamet ostalima kao vi i to uvijek nakon bitke,

– zadnjih dana sam puno više od vas kupila te dionice.
– i sada sam na kupnji 15kom 1.050kn,
– zbog velike konkurencije bolje je pisati nakon bitke.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
kako ?
pa ne može nitko kupiti više od mene dionica ?
ja sam najviše zaradio
ja ću najviše zaraditi
moje dividenda su najisplativije
ja sam najbolje riješio test za ulaganje na burzi

Burza za početnike (1. dio) – osnovni pojmovi

ja sam skoro bio izbornik umjesto Dalića

New Report

Close