Sto želite reci s ovim linkom ?
[/quote]
Odličan izbor.
Market cap oko 200 M, ali primijetite da je ATH 3500.
Ja ga ganjao nakraju jer se nije iskorigirala do targeta.
Iz ZSE u bitcoin ?
Puno je ljudi izašlo iz dionica …. i zse..a i otišlo u bitcoin…
I ja se mogu pohvaliti da sam kupio lani jedan komad i jučer prodao…
Sada kupovati bitcoin, nisam siguran da je pametna odluka….ali tko hoće malo rizika neka krene..
bw Kaže mi kolega serislav da je i Južna koreja zabranila trgovinu bitcoinom…bankama…
[/quote]
Odličan izbor.
[/quote]
Od nepunih 12. Hvala!
Evo link.
Sad kad krene regulativa bit ce stabilnije i upotrebljivije, a onda samim time izgubiti spekulativnu draz.
[/quote]
Odličan izbor.
[/quote]
Od nepunih 12. Hvala!
[/quote]
Držite to sad.
ATH je 3500 , možda nam donese milione.
Plavi se potrudio pokazati da nije doslo do jačeg rasta Crobexa, nego se nastavila horizontalna korekcija.
nista nije zaradeno , ali nista nije niti izgubljeno.
Tigruse, možeš li pojasniti forumskoj zajednici kako je to moguće?
Kako je moguće da najaviš bikovsku divergenciju, na cijeni koja je bila na vrhu a dogodi se upravo obratno?
Kako? Ajde da se promaši, za malo ili da se napravi pogreška, ali ti si najavio snijeg i poledicu za prognozu, a došla je sparina i svi se kupaju u znoju … ?
Zašto se to dogodilo?
( zamolio me jedan poznanik da to priupitam u njegovo ime, on nije forumaš, samo povremeno čita forum ).
tnx
lp
Plavi se potrudio pokazati da nije doslo do jačeg rasta Crobexa, nego se nastavila horizontalna korekcija.
nista nije zaradeno , ali nista nije niti izgubljeno.
Tigruse, možeš li pojasniti forumskoj zajednici kako je to moguće?
Kako je moguće da najaviš bikovsku divergenciju, na cijeni koja je bila na vrhu a dogodi se upravo obratno?
Kako? Ajde da se promaši, za malo ili da se napravi pogreška, ali ti si najavio snijeg i poledicu za prognozu, a došla je sparina i svi se kupaju u znoju … ?
Zašto se to dogodilo?
( zamolio me jedan poznanik da to priupitam u njegovo ime, on nije forumaš, samo povremeno čita forum ).
tnx
lp
[/quote]
recite prijatelju da te ponekad trziste demantira.
također mu recite da ne brine jer smo u rastućem trendu i sve ce biti u redu.
Milju na JMNC i to je to 😉
– koja je cijena bila danas to znamo.
– baš me zanima koja će cijena biti sutra ???
– I love this game.
Pozdrav !
Dvije najbolje trenutne kupnje na zse po mom misljenju sa potencijalno velikim povratom.
Jdpl
Jmnc
– čestitam vama i mojem prijatelju gospon Shoppingu na potencijalno velikom povratu, odnosno na basnoslovnim zaradama.
– I love this game.
Pozdrav !