Kupujem dionice LEDO-R-A. Ponude mogu u PM. Hvala!
i ja VERN-R-A
Kupujem dionice LEDO-R-A. Ponude mogu u PM. Hvala!
Moze, po 10 000 kn !
Kandidiram Pevec kao best buy uvjerljivo. PVCM ima win win poziciju na tržištu dionica je izrazito potcjenjena. Na bidu bacite oko postoji velika gužva i naguravanje. Pitanje tko ce prvi zapucati.
Moze, po 10 000 kn !
[/quote]ja dajem za 6000 kn 🙂
koliko komada trebas ? 🙂
[/quote]
Ja ne mogu ponuditi jer sam bježao od Leda ko vrog od tamjana, ko bos od trnja, ko ozebo od zime….
na grafu bilo očito da ide raspad dionice .
Pitajte fundamentaliste – njima je Ledo bio top gun dionica netom prije katastrofe tako da su se natrpali i sad izgledaju okićeno dionicama Leda kao božićno drvce.
Kandidiram Atpl. Vozarine idu prema gore na jasnoj fundamentalnoj bazi. I Bilbija nije kupio za silne milijune da proda za 500 kn nego za 4 znamenke. Amen.
Moze, po 10 000 kn !
[/quote]ja dajem za 6000 kn 🙂
koliko komada trebas ? 🙂
[/quote]
O, pa kolega Zmajki zapeo i u ledu i u belju. Nije ni čudo da onda svuda oko sebe vidi smak svijeta. Neki dan sam predqao štafetu +15% na Rivp-u da bi skupio lovu da otkupim od njega belje na 50 kn koliko je prognozirao da će ići, a sad vidim da moram počet skupljat i za njegov target na ledu od 6000 kn komadno.
Todex je groblje. Atlantska nebu pod oblake. Amen.
Best buy.
– APPLE.
– I love this game.
Pozdrav !
Molim te raci da se zafrkavaš? Osim ako ne mislis na mobitel!? 😀
Molim te raci da se zafrkavaš?
– a čuj Miki iz Nase, u ovoj godini sam najviše zaradila na Tesla (nije novčanica od 500kn) u stvari radi se o TSLA (Nasdaq).
– I love this game.
Pozdrav !
– a čuj Miki iz Nase, u ovoj godini sam najviše zaradila na Tesla (nije novčanica od 500kn) u stvari radi se o TSLA (Nasdaq).
– I love this game.
Pozdrav !
u ovoj godini nisam nista zaradio, bio je jojo gore pa dole i sada sam par mjeseci stalno oko nule. nije ni zanimljivo, dosadnjikavo je, a ovo je uz alokaciju i oplodnju imovine bila i zabava. ravnoteza oko nule u ovom casu se sastoji od desetak posto portfelja koje su neke dionice u portfelju zaradile umanjeno za druge koje su tih desetak posto izgubile. i jos mi dionice u portfelju kao i ostale na uredjenom trzistu izgledaju nejeftino prema stanju unazad godinu-dvije, dakle nema onog ranijeg osjecaja nabrijane potencijalne energije.