plavi: ” Što misle kolege o slijedećem pitanju: Je li isplativije ući u IPO HT-a, ili sudjelovati u dokapitalizaciji ULPL ( po 400 kuna ). Eto to me danas pitao jedan poznanik, zbilja. [smiley7] ” Prodat sad ULPL, uzet HT, pa natrag u ULPL kad prodje dan za dokapitalizaciju?
e..bojim se da bi moglo biti problema..kad HT izlazi na burzu, i koja će biti tada cijena ULPL, ako uopće stigne se kupiti za dokapitalizaciju.
Mislim , ja sam u ULPL, a vjerojatno ću i u HT, ali opet..
…
e..bojim se da bi moglo biti problema..kad HT izlazi na burzu, i koja će biti tada cijena ULPL, ako uopće stigne se kupiti za dokapitalizaciju.
Mislim , ja sam u ULPL, a vjerojatno ću i u HT, ali opet..
Aha, kuzim, on nema ULPL, nego misli tek uci? To je vec teze pitanje.
plavi: ” Ali kad se očekuje HT na burzi? ” 05.10.2007.
Znaći lova od HT-a, ne stigne sjesti za ULPL, indikativno..[smiley1]
vodoinst:
”
plavi: ” Ali kad se očekuje HT na burzi? ” 05.10.2007.”
Znaći lova od HT-a, ne stigne sjesti za ULPL, indikativno..[smiley1]
Hm, koji je zadnji trgovinski dan na burzi za dokapitalizirat?
05.10…..[smiley7]
Pa taman stignes prodat HT i kupit ULPL [smiley1]. Isti dan.
Imam ga već puno..
A pitanje po kojoj cijeni..
A sad, to je vec drugo pitanje… Mislim da ce nakon dokapa natisnut ULPL prema 3.000. Izmedju T+3 za HT i dokapa bi se mogo odljepit malo iznad 4.000.
plavi: ” Imam ga već puno.. A pitanje po kojoj cijeni.. ” A sad, to je vec drugo pitanje… Mislim da ce nakon dokapa natisnut ULPL prema 3.000. Izmedju T+3 za HT i dokapa bi se mogo odljepit malo iznad
4.000.
Ne bih baš rekao da će čak na 3 000 pasti.Ovisi od kuda počne padati istina..
deimos:
”
plavi: ” Imam ga već puno.. A pitanje po kojoj cijeni.. ” A sad, to je vec drugo pitanje… Mislim da ce nakon dokapa natisnut ULPL prema 3.000. Izmedju T+3 za HT i dokapa bi se mogo odljepit malo iznad
4.000.”
Ne bih baš rekao da će čak na 3 000 pasti.Ovisi od kuda počne padati istina..
Da, vidjet cemo zadnji dan za dokap koliko su ljudi spremni prosjecno platiti po dionici… Samo cijela ta prica sa HT-om unosi jako veliki sum…