Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Tema je best buy. E pa best buy od ponedjeljka je građevina. Vlak kreće.

– cijene građevinara će ići gore-dolje.
– ali u jedno sam sigurna, preko 90% vas na tim građevinarima će pogubiti lovu.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

slazem se, dok ta poduzeca nemaju rezultata u poslovanju, "ranim" ulaskom prije ce se pare izgubiti nego zaraditi tj. sanse da ce se uci u pobjednike su manje nego li da ces ih promasiti.
[/quote]

Na DLKV se ne može fulat….ako sad neće rasti, onda doista ne vidim kada će se to dogoditi. Dokapitalizacija po 10 kn bila je prije više od dvije godine (srpanj 2014.). Dionica je već godinu dana na cca 13 kn i ne mrda….
Ne vidim kaj se tu može fulat…ispod 13 kn neće zasigurno, pitanje je samo kada će krenuti prema višim razinama i do koje ciljane vrijednosti će doći…

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

slazem se, dok ta poduzeca nemaju rezultata u poslovanju, "ranim" ulaskom prije ce se pare izgubiti nego zaraditi tj. sanse da ce se uci u pobjednike su manje nego li da ces ih promasiti.
[/quote]

Na DLKV se ne može fulat….ako sad neće rasti, onda doista ne vidim kada će se to dogoditi. Dokapitalizacija po 10 kn bila je prije više od dvije godine (srpanj 2014.). Dionica je već godinu dana na cca 13 kn i ne mrda….
Ne vidim kaj se tu može fulat…ispod 13 kn neće zasigurno, pitanje je samo kada će krenuti prema višim razinama i do koje ciljane vrijednosti će doći…
[/quote]

ako je to deep value analiza ok, iako po meni tu ne vidim value argumente vec druge dvije stvari: sindrom sidrenja i “nize ne moze jer je nisko” argument. meni je cilj prvo novce ne izgubiti pa ih tek onda zaraditi. priznajem, tako je sporije, pa na svakih 5 postepeno ulozenih kuna od 2008. zaradio sam ih jos samo 4 (hocu reci 80%).

kakav neargumentirani druk 🙂 neki se bar malo više potrude argumentirati svoje drukanje.
ne kažem da nema razloga rasti, možda i hoće, naprosto ne pratim detaljno ovu dionicu, pa ne mogu tvrditi.
samo reagiram na ove iznesene “argumente” po kojima se “ne može fulat” :-).

nema vam veze po koliko je išla dokapitalizacija. ako je dionica mogla s 800 kn na 10kn, može i s 13kn na 0,1kn. pogotovo ako se nastavi poslovati kako se poslovalo onda (lova je nestajala na sve strane, bez traga).
hoću reći, jedino vam je poslovanje bitno. i vaša subjektivna procjena budućeg poslovanja (tj. koliko vjerujete u plan uprave, koliko mislite da je ostvariv).
znači, ako zarađuje, vrijedi, ako ne, manje vrijedi. ili uopće ne vrijedi.
a to po koliko je išla dokapitalizacija zaboravite.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

[/quote]

[/quote]

Davno sam bio u dlkv i lijepo fulao sreca izasao kad sam vidio da brod tone te nisam potonuo skroz do dna nekad treba znati vidjeti da je nesto krenilo krivo unatoc drugacijem razmisljanju te zatvoriti poziciju i prihvatiti gubitak unatoc dobrim informacijama koje nisu govorile ono sta se zapravo dogadjalo ispostavilo se da ni oni koji bi trebali znat sta se zbiva ne znaju, a to je jako zalosno. Htio sam rec da dlkv jos uvjek nije prosao rekonstruiranje jer jos uvik politika i zakulisne igre vode igru te se kompanija ne zasniva na trzisnim principima, ne kazem da dlkv ne moze rast al to moze biti jedino u bull marketu kad je percepcija rizika jako niska i kad svak zaradjuje. Cinjenica je da je dlkv izgubio vecinu radnika koji su znali posao te da i dalje ugovaraju poslove na kojiima ce ostvarit gubitak sto iz razloga preniske cijene s kojima ni oni ne mogu konkurirat i odradit to da zarade te sta iz razloga da kad tako nesto ugovore idu varat na kvaliteti izrade isporucene robe van standarda da bi na taj nacin uspili ostvarit tu zaradu, a to im bas ne prolazi, a trece u kompaniji ni dalje nema transparentnosti pa je pravi investitori zaobilaze.

Ignore : renči

@drevil

@bogata

Ne dajte se inkomodirat…vrijeme će pokazati… 🙂

GRADITELJI
Tehnika je odavno krenula, INGRA također, Dalekovod je krenuo, Hidra također. Zasad najlošije stoji IGH jer
jedini nije krenuo.

Targeti:
DLKV 19KN
INGR 3,7KN
IGH 150 KN
HDEL 32 KN

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

Lijepo sam rekao da graditelji idu deblje gore..al samo čekajte. Ovo je tek polijetanje

GRADITELJI
Tehnika je odavno krenula, INGRA također, Dalekovod je krenuo, Hidra također. Zasad najlošije stoji IGH jer
jedini nije krenuo.

Targeti:
DLKV 19KN
INGR 3,7KN
IGH 150 KN
HDEL 32 KN

3 bevande.izbacite uljeza 🙂

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Kolega Inverter,Hidra ima bevandu po 20kn pa ce uskoro biti preko 30kn. Igh ima bevandu na 700 i 190 al mora svejedno up.
TA ne laže. FF je premalen.
Iskreno svi naši graditelji su prilika a i vrijeme će pokazati da sam bio u pravu. Nakrcao se Dlkv po 13kn al ne prodajem prije 19kn.
Imam i Igh po 72kn,Ingre po 2,61kn.
Nažalost prerano izišao iz Tehnike al nema veze.
Graditelji tek krecu i uskoro ce svima biti jasnije.

Kolega Bolinger, ne kužim. Nakrcao si se DLKV po 13,00kn da bi prodavao po 7-9kn ???Koja je to računica?

Kolega Bolinger, ne kužim. Nakrcao si se DLKV po 13,00kn da bi prodavao po 7-9kn ???Koja je to računica?

Da znaš čitati tuđe tekstove osim svojih skužio bi.
Al to je malo teško jer čitaš samo sebe.

Prognostik, kako to da se javljate na pitanje kolegi Bolingeru?
Da ne čitam tuđe tekstove, ne bi zapamtio tvoje bisere i navlačenja.
Rekoh ti jednom već, znaš me nekad nasmijati (i zato naša veza još traje…inače bi na ignore)

New Report

Close