Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ingra

Kod nas se većina toga već slomila, naravno potpomognuta iznutra i izvana.
http://www.akademija-art.hr/pano/walter-william-safar/32866-sumnjiva-trgovina-dionicama

baš si našao najnoviji aktualan članak! svaka čast!

Tema je best buy. E pa best buy od ponedjeljka je građevina. Vlak kreće.

You've got to ask yourself one question: 'Do I feel lucky?' Well, do ya' punk?

po čemu molim te?
nema građevinara koji posluje s dobitkom, i pitanje kada će i početi poslovati pozitivno

gradjevina vec krenula.ceka se jos dlkv

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

po čemu molim te?
nema građevinara koji posluje s dobitkom, i pitanje kada će i početi poslovati pozitivno

Ako tako ste sigurni onda kupujte hotelske dionice na 4 booka. Krenulo je vec jer ima masu projekata za rad a najbolje tek dolazi.
Bavim se time pa govorim iz osobnog iskustva. Neki ce žaliti ovdje..al nema veze jer trebat ce poguranac na dvostrukim cijenama od ovih. Sad je vrijeme izuvanja iz cipela.

eto VDKT danas 350 milja novi posao

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

po čemu molim te?

pa kad počmu poslovati pozitvno cijene dionice će biti 2-3 puta skuplje..
vi čekate 50 000 000 dobiti recimo dlkv i cijenu dionice 14kn?
to nećete baš dočekati..

Dragi prijatelju.Vjerujem da si u tome, ali vjeruj mi da sam i ja, vjerojatno i vise nego ti.Na raznim temama gradevinara vec godinama prognoziram tocno. Daleko je jos rast koji fundamentalno ima pokrice. Firme se nisu restrukturirale i dalje imaju upitno odnosno lose poslovanje. Ali pricekajmo izvjesca jer ovako je bespredmetno raspravlvjati na temelju rekla kazala…

http://www.poslovni.hr/forum/tema/vdkt-viadukt-dd-557?page=393#post_1682245

VDKT na pola književne

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

Dragi prijatelju.Vjerujem da si u tome, ali vjeruj mi da sam i ja, vjerojatno i vise nego ti.Na raznim temama gradevinara vec godinama prognoziram tocno. Daleko je jos rast koji fundamentalno ima pokrice. Firme se nisu restrukturirale i dalje imaju upitno odnosno lose poslovanje. Ali pricekajmo izvjesca jer ovako je bespredmetno raspravlvjati na temelju rekla kazala…

još draži prijatelju
meni ni ne treba novac sutra, a ni za 3 tjedna..
razumijem što želiš reći, vezano za restrukturiranje i način vođenja firme, čak i po postojećim uvjetima, građevinari nemogu (dlkv posebno) biti na nižim razinama od ovih na kojima se trenutno nalazi.
turizam će uzeti veliku lovu (što će s tom lovom?), osim toga ozbiljne zap eu zemlje sve više ulažu u infrastrukturu, njeno održavanje itd itd..

a sto se tiče restrukturiranja, u petak se pojavio novi ćlan NO Ingre, odmah se osjetilo na cijeni dionice (a sto se ustvari dogodilo, ne želim reći ništa, ali nije dalko od toga..).

što ce se dogoditi s cijenom dionice kad se dogodi pravo restrukturiranje, a dogodit će se jednom, kad se naplate odrađeni poslovi, kad crobex naraste na 3000, kad bla bla bla.. Ako se ovako dogodi zamislite gdje će biti pojedini građevinari. kupovanje građ danas je kao kupovanje turista prije 4-5 godina.

hoće li cijena građ dionica narasti kao turisti 400-500 posto u posljednjih 5 godina. mislimda ne, ali hoće li značajno narasti, vjerujem da hoće, a to je razlog zbog čega samo unutra i zbog čega cu biti još više unutra.

Za završim s čim sam i započeo- ja govorim o investiranju ne kupnji/prodaji na rok od mjesec, tri, ili godinu dana..

Zaključno: vjerujem da će u sljedećih 5 godina građ sektor rasti više od iti jednog drugog (čak i od brodara, koji su izbor broj 2).

Lp

Treba znati predvidjeti kretanja u bilo kojem sektoru.
Dakle burza ne čeka izvješće već ga predviđa. Burza prati
kretanja poslovnog sektora.
Graditeljski sektor iduće godine će doživjeti neočekivani boom,
a mnogo je razloga za to. Prije svega projekti preko 10milijardi kuna.
Imate značajnu vijest o potrebi za 3000 radnika u graditeljstvu.
Samo da naglasim, takav kapacitet su naše najbolje građevinske firme
imale 2006-2007g. prije krize. Dakle puni kapacitet građevinske operative
u Hrvatskoj indikacija je da se trebaju dogoditi velike stvari.
A to sigurno će pratiti zelena izvješća i snažan rast cijene.

New Report

Close