Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Indijanče baš mi se i ne čini da bi bilo pametno ulaziti sad u LKPC ak pogledaš neke grafove…
dok mi se VIS ipak čini kao dobra prilika[smiley2]

– nakon dugog odmora od burze i ovog foruma, prošli tjedan sam pokrenula ovu temu koja je doslovno zamrla ovoga ljeta.
– pitanje je bilo što raditi s portfeljem, kako se spremiti za IPO-e i što raditi ove jeseni.
– pravog odgovora još nema na ovim stranicama.
– ja uvijek radim prema nekom svom planu, prinosi mi više nisu toliko važni koliko sigurnost ulaganja.
– puno se pisalo o Magmi, a tamo nema niti jednog moga posta.
– žali bože onih jadnika koji su pisali protiv Magme i opet po tko zna koji put izbili sigurne novce iz ruku mnogim ulagaćima.
– ali niti ja nisam uspjela puno toga upisati u Magmu iako je plan bio puno ambiciozniji, ali ipak sam zadovoljna.
Pozdrav !

Kupi Hondu Legend nećeš pogriješiti, hi,hi,hi ( ne bi bilo loše se riješiti LKRI i prebaciti u LKPC ) a i VIS mi se čini prilika na ovoj razini. Svi osim Fime su kupovali skuplje od ove razine, a ona ne misli prodavati.

dobro nam dosao u VIS [smiley1]. ja jos malo i u TOP10 :). a vidim da i kolega Zimzi dokupljuje

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

Kupi Hondu Legend nećeš pogriješiti, hi,hi,hi ( ne bi bilo loše se riješiti LKRI i prebaciti u LKPC ) a i VIS mi se čini prilika na ovoj razini. Svi osim Fime su kupovali skuplje od ove razine, a ona ne misli prodavati.

– pa nisam ti ja kao onaj šljaker Ivek, takve kupnje su za mene bacanje novca..
– ne moram ti tu pisati koliko sam zaradila na onom Ferariju kojega nisam kupila prije pet godina.
– LKRI nemam, uvijek mi je bila skupa, obično kupujem jeftine dionice, a skupu robicu i cipelice.
– LKPC malo toga imam, po meni bi je bolje bilo prodati na ovim cijenama.
– VIS zar nije to Zimzi reklamirao na 170 – 180kn.
Pozdrav !

– pa nisam ti ja kao onaj šljaker Ivek, takve kupnje su za mene bacanje novca..
– ne moram ti tu pisati koliko sam zaradila na onom Ferariju kojega nisam kupila prije pet godina.
– LKRI nemam, uvijek mi je bila skupa, obično kupujem jeftine dionice, a skupu robicu i cipelice.
– LKPC malo toga imam, po meni bi je bolje bilo prodati na ovim cijenama.
– VIS zar nije to Zimzi reklamirao na 170 – 180kn.
Pozdrav !

dobro nam dosao u VIS [smiley1]. ja jos malo i u TOP10 :). a vidim da i kolega Zimzi dokupljuje

– sad kad vidim tko je sve u njemu, najpametnije bi bilo to zaobići u širokom luku ili više radi igre ući s nekom sićom.
– naravno to je samo moje mišljenje koje puno puta i nije točno, odluka je na Vama.
Pozdrav !

KuciloOro:

Još bolje vas našao[smiley1]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

Indijanče baš mi se i ne čini da bi bilo pametno ulaziti sad u LKPC ak pogledaš neke grafove…

Vidim da nisi shvatio poantu bljedoliki lišče, ideja je za one koji imaju LKRI, a ne tebe koji nemaš.[smiley2]

Benjamin Graham: "Odlično društvo nije i odlična investicija, ako ste dionicu previše platili." MPT: "Prodali su naše snove Judini sinovi........."

sasko:

– sad kad vidim tko je sve u njemu, najpametnije bi bilo to zaobići u širokom luku ili više radi igre ući s nekom sićom.
– naravno to je samo moje mišljenje koje puno puta i nije točno, odluka je na Vama.
Pozdrav !

pa u VIS jedino i mozes uci sa sicom jer ga na ovom nivou ne mozes kupti koliko bi ti htjela. tesko ces skupiti silne stotine tisuce kuna na ovim nivoima. ako se ne varam, ti baratas samo takvim iznosima [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

ludi_lasac:

Vidim da nisi shvatio poantu bljedoliki lišče, ideja je za one koji imaju LKRI, a ne tebe koji nemaš.[smiley2]

crvena kožo vrati se u prirodu i nauči razliku između lasice i lisice. ulazak u LKPC je sada loša preporuka

VIS je odlična dionica za šortanje. Ja sam ušo i ne mislim tako skoro izać.[smiley11]

Meni je deset posto dosta, ne treba mi više. Ja već imam tri obroka dnevno.

KuciloOro:

ludi_lasac:

crvena kožo vrati se u prirodu i nauči razliku između lasice i lisice. ulazak u LKPC je sada loša preporuka

Oprosti, nije namjerno, lisac – lasac nema velike razlike, samo ti je kožica manja, hi,hi,hi[smiley2]

New Report

Close