neces da učiš , ostani ovdje i misli sta hoces.
Tvoja teza da je dizanje kamata odlicno za market se dokazala padom od 250 bodova u mjesec dana, jedini razlog sto se market oporavio je taj sto su ECB I BOJ uveli negativne kamatne stope, a FED u silnom strahu od usporavanja ekonomije poceo trabunjati o novom QE i negativnim stopama
Znaci objesi macku o rep svoje znanje, kako je dizanje kamata bullish i odlicna stvar za realnu ekonomiju kao sto si govorio krajem 12 mjeseca. Jer da je tako fed bi vec napravio hike u ovoj godini, a ne govorio o NIRP. A tebi je valjda jasno da market jos uvijek nije napravio higher high od 5 mjeseca?
11:0 za tebe, cestitam.
@plavi
Tvoja teza da je dizanje kamata odlicno za market se dokazala padom od 250 bodova u mjesec dana, jedini razlog sto se market oporavio je taj sto su ECB I BOJ uveli negativne kamatne stope, a FED u silnom strahu od usporavanja ekonomije poceo trabunjati o novom QE i negativnim stopama
Znaci objesi macku o rep svoje znanje, kako je dizanje kamata bullish i odlicna stvar za realnu ekonomiju kao sto si govorio krajem 12 mjeseca. Jer da je tako fed bi vec napravio hike u ovoj godini, a ne govorio o NIRP. A tebi je valjda jasno da market jos uvijek nije napravio higher high od 5 mjeseca?
ionako iz velike kade nije se nis prelilo na hr tk 🙂
@plavi
Nikada nisam napisao da je dizanje kamata bullish i odlična stvar, to bi bila glupost, već napravio distinkciju od minimalnog povećanja i niske kamate i visokih kamatnih stopa, to sam ti već pokušao pojasniti ali bezuspješno.
Nije 11:0 već 2:0.
I dozvoljeno je ljutiti se, ne zamjeram.
lp
Evo mi i invertera, dok se odmoderira, ako mu kojim slučajem prođe post, uh, kako prate naš forum iako trguju vani.. trebalo im je 10 minuta :). Očekujem grafčinu da se smrznem ..
lp
@plavi
Nikada nisam napisao da je dizanje kamata bullish i odlična stvar, to bi bila glupost, već napravio distinkciju od minimalnog povećanja i niske kamate i visokih kamatnih stopa, to sam ti već pokušao pojasniti ali bezuspješno.
Nije 11:0 već 2:0.
I dozvoljeno je ljutiti se, ne zamjeram.
lp
[/quote]
Misliš da se wiseguy ljuti?! Ali on tako dobro barata kraticama(ECB,QE,BOJ,FED,Nirp itd)…forumaška zajednica na aparatima
@ lanica
Nemoj molim Te dolijevati ulje na vatru, kratice slažem se mogu djelovati zbunjujuće , ali baš da će netko na aparate nadam se neće, a i sa kraticama mi je puno bolji inverter on je tu doktor, slažeš se ?
lp
@ lanica
Nemoj molim Te dolijevati ulje na vatru, kratice slažem se mogu djelovati zbunjujuće , ali baš da će netko na aparate nadam se neće, a i sa kraticama mi je puno bolji inverter on je tu doktor, slažeš se ?
lp
lol, jesi li se popricao sam sa sobom=? 🙂
@ lanica
lp
lol, jesi li se popricao sam sa sobom=? 🙂
[/quote]
Nisam, opet ti je tehnička dala pogrešan zaključak, jesam ti rekao da tehnička ništa ne valja ..
3:0 za mene 🙂
Vjerovatno je Agrokor u “govnima” do guše. Ubija ih konkurencija i kamate. Moraju negdje preliti gubitke a ove dvije dionice su kao stvorene za “prelijevanje” toksičnog otpada.
Pa nije Zg burza samo belje i Vupik , ne znam čemu ovakvo negativno razmišljanje !?
[/quote]
no meni se ne da trgovati ispod 100 000kn. I na koliko dionica dnevno prolazi ta suma?
– i bogati plaču !
– I love this game.
Pozdrav !
gdje nam je lopina. nema ga nešto. čeka. kako stoji portfelj lopina? jel ova godina bolja od prošle?