Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ako nije tajna od čega Vam se sada sastoji portfelj? Da niste i vi krenula u kakvo preuzimanje? SLDM?

– nije tajna, najveći dio portfelja one bezvezne dionice koje kupuju mirovinski fondovi i koje strašno polako rastu i imaju sitnu dividendu.
– SLDM, ne nisam sudjelovala u tom preuzimanju, tu su ipak puno brži bili investitori s foruma Mojnovac.
– sada “preuzimam” odnosno nadam se ući u TOP 10, jednu drugu firmu, ali mi neki kvare planove s dizanjem cijene dionice, nema veze jer sam tu već previše zaradila, a zaraditi ću još, još sam u fazi dokupa te nažalost ne mogu reći o čemu je riječ, a ja nikada nisam navlačila na svoje dionice, prepoznati će ekipa i tu dionicu, ali nažalost kao i uvijek dosad na velikoj cijeni.
Pozdrav !

U pravu ste gospodična Ivana, treba biti ozbiljan. Evo mog savjeta. Pokušajte ubost malo Magme na otvaranju, to bi mogla biti dobra prilika.

– baš sam to pitanje htijela pokrenuti, i još me zanima INGRA s ovom dokapitalizacijom, koju cijnu čekati i kad bi ju najbolje bilo nadokupiti.
– Magme sam ubola 4 paketa, simbolično, a plan je bio jako ambiciozan, nema veze sad sam jednim dijelom s kojim nisam uspjela kupiti Magmu u kešu.
– Magmu planiram nadokupiti, samo ne znam kada bi to bilo najpametnije, odmah na otvaranju, ali to nitko neće dati jeftino, ili čekati desetak dana stabilizacije cijene.
Pozdrav !

baš sam to pitanje htijela pokrenuti, i još me zanima INGRA s ovom dokapitalizacijom, koju cijnu čekati i kad bi ju najbolje bilo nadokupiti.

..ingra……ODMAH I SADA !

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Fedor: ” U pravu ste gospodična Ivana, treba biti ozbiljan. Evo mog savjeta. Pokušajte ubost malo Magme na otvaranju, to bi mogla biti dobra prilika. ” – baš sam to pitanje htijela pokrenuti, i još me zanima INGRA s ovom dokapitalizacijom, koju cijnu čekati i kad bi ju najbolje bilo nadokupiti. – Magme sam ubola 4 paketa, simbolično, a plan je bio jako ambiciozan, nema veze sad sam jednim dijelom s kojim nisam uspjela kupiti Magmu u kešu. – Magmu planiram nadokupiti, samo ne znam kada bi to bilo najpametnije, odmah na otvaranju, ali to nitko neće dati jeftino, ili čekati desetak dana stabilizacije cijene. Pozdrav !

Magmu zaboravi,Ingru kupi odmah! ( eventualno kupiti Magmu kad padne na 180 )

Glasnogovornik IGH na neodređeno

ADPL, zašto? ovu sedmicu izlazi FI -dovoljno dobar da cijenu koju rusi plaćaju 248 kn vrati na razine 290 kn.

Ma kakav ADPL, INGR,MGMA to treba prodati.

DDJH je reži i bježi zato što ti je glava u giljotini. Samo čekaš kad će početi udri…………..

Za kupiti je najbolje onu Božjakovinu i Kutjevo. Sezona je odlična, a Moralić dobro baždaren.

I malo Jelena ispod 100 i Zdenke ispod 50.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

Fedor: ” U pravu ste gospodična Ivana, treba biti ozbiljan. Evo mog savjeta. Pokušajte ubost malo Magme na otvaranju, to bi mogla biti dobra prilika. ” – baš sam to pitanje htijela pokrenuti, i još me zanima INGRA s ovom dokapitalizacijom, koju cijnu čekati i kad bi ju najbolje bilo nadokupiti. – Magme sam ubola 4 paketa, simbolično, a plan je bio jako ambiciozan, nema veze sad sam jednim dijelom s kojim nisam uspjela kupiti Magmu u kešu. – Magmu planiram nadokupiti, samo ne znam kada bi to bilo najpametnije, odmah na otvaranju, ali to nitko neće dati jeftino, ili čekati desetak dana stabilizacije cijene. Pozdrav !

kolega pa što vama nije 70% portfelja u INI? ako me sjećanje dobro služi? tako da vam ja mogu dati samo apoksionov savjet: REŽI I BJEŽI [smiley2]
a onda u brodare…

kolega pa što vama nije 70% portfelja u INI? ako me sjećanje dobro služi? tako da vam ja mogu dati samo apoksionov savjet: REŽI I BJEŽI [smiley2] a onda u brodare…

– poštovana kolegice, vidim kako poznajete moj portfelj puno bolje od mene.
– INA 70%, pa to je jako loša disperzija rizika tko god tako radi.
– IPO INA 1.690kn, još uvijek čekam i nagradne dionice, a i zarada je solidna, ako ste dionicu uspjeli prodati po max cijeni ne trebate nam soliti pamet, po meni je INA i dalje solidna investicija.
– predlažete brodare, a koliko vidim danas ste kupili Magmu.
Pozdrav !

Magmu zaboravi,Ingru kupi odmah! ( eventualno kupiti Magmu kad padne na 180 )

– u jednom dobrom portfelju ima mjesta za Magmu i Ingru..
– samo je sad glavno pitanje kako odigrati igru s portfeljom.
– iako je prvi dan trgovanja ne vjerujem kako će Magma ići ispod 300,
– a veliko je pitanje i koliko jeftino ćemo moći ostalo kupovati kad bude IPO HT, ipak su fondovi puni love.
Pozdrav !

Jest, zanimljivo je razdoblje na burzi. Ali što se više približava T-HT biti će još zanimljivije. Keš je zakon.

– keš je zakon, za neke je vrijedila ta izreka i u siječnju, ali u ovoj godini su najbolje profitirali oni kiji su bili u dionicama, pa i najgori ulagaći su profitirali.
– glavno je pitanje s kolikim % biti u kešu, ja sam cca 10%.
– i ovo ljeto su mi pojedine dionice ostvarile fenomenalni rast, pojedine na mjestu a rijetke sitan gubital, sve u svemu portfelj skoro na najvišim razinama.
Pozdrav !

Ma kakav ADPL, INGR,MGMA to treba prodati. DDJH je reži i bježi zato što ti je glava u giljotini. Samo čekaš kad će početi udri………….. Za kupiti je najbolje onu Božjakovinu i Kutjevo. Sezona je odlična, a Moralić dobro baždaren. I malo Jelena ispod 100 i Zdenke ispod 50.

Vjeko,
ispričavam se što te ovako javno prozivam. Znam da se ne kužiš u dionice, ali me zanima sljedeće.

Zar vi u redakciji stvarno mislite da umotvorine apoksiomena pridonose kvaliteti ovog foruma. Ja ne poznam niti jednog forumaša da ima pozitivno mišljenje o njemu, niti sam pročitao iti jedan njegov upis, a da je normalan.

Kako li samo prolazi cenzuru da mi je znati?

Poštovani korisnik fazan!

P.S. nemam ništa osobno protiv majstora, već protiv stila pisanja.

I love the Smell of Profits in the Morning

ha ha – al’ sam se danas nasmijao nekim forumašima – hvala na terapiji smijehom !
[smiley2]

New Report

Close