12 tisuća kuna odlučuje u kojem će smjeru Crobex. Hi, hi!
[/quote] dok god budes pratio crobi ..palit ces novce
crobi je po meni besmisleno pratit, pa ni doktor u bolnici ne mjeri temperaturu svakom pacijentu i onda to dijeli sa brojem pacijenata da bi dobio koliko tko ima temp 🙂
kako ovo ide danas, ja sam na rubu da ovu godinu okrenem u plus. s cim se ja ove godine veselim, jadno.
Dobro ti ide, ja ću biti sretan ako ovu godinu uopće završim s plusom. Za sada sam zaglavljen na -4.5% bez neke nade da ću išta uskoro popraviti. Najgora godina za mene od 2008.
kako ovo ide danas, ja sam na rubu da ovu godinu okrenem u plus. s cim se ja ove godine veselim, jadno.
ja sam u debelom plusu ove godine.
današnji dan je donio pravo zelenilo.
no, sutra bi se moglo to ipak lagano okrenut u crveno, ali ništa strašno..
nakon proslogodisnjih 30% zarade, ove godine sam na -31% zahvaljujuci DLKV.
dvije godine na burzi, ukupno kupljeno dionica za 765.501,82. ukupan profit blizu nule. ali moram biti zadovoljan s obzirom na trziste i iskustvo koje sam skupio. treca godina, treca sreca 🙂
Vidim da se kvaliteta foruma dosta popravlja. Do nedavno su minimalni dobici na tjednoj razini bili oko 60%, a sad vidim da ljudi čak i priznaju da su u nekom gubitku. Sve pohvale.
@ plopro_wnb
Dvije godine.. Ne bi htio pametovati i biti bahat, već čisto dobronamjerno.. Onda ste mogli malo i poslušati druge oko tog Dalekovoda i razmotriti činjenice koje vam se iznose..
Zato ste i podpali pod Belief bias: An effect where someone’s evaluation of the logical strength of an argument is biased by the believability of the conclusion.
Tko nije objektivan i smokritičan s ovim stvarima teško može biti dobar investitor
Vaš link …
I svakako neke teme od legendarnog Presvetlog malo prolistati
@ValueWalk
definitivno sam samokritican. znam da sam pogrijesio. posebno sto se diverzifikacije portfelja tice. ali jos uvijek vjerujem u svoju investiciju tako da ostajem u poziciji pa cemo vidjet do kraja godine sto ce biti. ko bi rekao, pronasao sam i strpljenje tokom dvije godine. mozda idem u skroz krivom smijeru. ako je tako, neka tako bude, iskustvo vise u zivotu.
Samo pazite da si kao strpljenje ne protumačite neplanirani ulazak u dugoročnu poziciju. Bude se nešto zaradilo na brzinu a na kraju postaneš dugoročan i tiješiš se “ma bude to jednom naraslo”, neću sad gubitke realizirate.
Ali dobro, svi su tu lekciju prošli