Evo i mene nakon duge stanke. – odmor je trajao jako dugoooo.
Pa di si Ivana7, kućo stara!
Već si mi falila/o. [smiley2]
Jest, zanimljivo je razdoblje na burzi.
Ali što se više približava T-HT biti će još zanimljivije.
Keš je zakon.
Evo i mene nakon duge stanke.
– odmor je trajao jako dugoooo.
– a ovu interesantnu stranicu ste potpuno zanemarili.
– pa dobri savjeti su potrebni meni i svima ostalim.
– ovo doba godine je najinteresantnije za dokup ili kupnju dionica, ali treba imati keša i za HT.
Pozdrav, i što mi savjetujete za kupiti ili prodati (ja sam i dalje najvećim dijelom kapitala u dobrim dionicama)
Prodaj kuću na moru, sve upucaj u IPO THTea i poslije samo razgovaraš na mobitel. Naravno na 098.
Uvijek me veseli zgodnoj curi dati dobar savjet.
Sa štovanjem
– nikome ne bih savjetovala prodaju nekretnine u kojoj živi, jer to je jednostavno standard življenja koji ne treba stavljati na kocku.
– ali o viškovima stambenog prostora se da razgovarati.
– evo i ja se dvoumim prodati jedan veliki stan na moru u centru grada, jer znam kako će ulaskom u EU cijene još rasti.
– a kod mene prevladava i velika disperzija rizika.
– za HT će biti novca, a jedan dio ću sigurno kupiti i na kredit.
– za HT sigurno neću isprodavati svoj portfelj.
– sada me interesira Vaše mišljenje, kad bude IPO HT sigurno će biti i drugih jako dobrih dionica, ali ovaj put jeftinih, a ja uživam kupovati jeftino a dobro, naravno kad je moguće.
– mislim na postojeće dionice dići veliki margin kredit i upucati to u ostale dionice, e sad će tu biti najvažnije kada, a sa dijelom će se moći kupiti i HT kad iziđe na burzu.
Pozdrav !
Gospodična je pametno učinila što disperzirala rizik, ali je disperzirala ( smanjila ) i stopu prinosa. Evo recimo Finvest i Hrvatski duhani su dobra disperzija. Još ako imaš Jelen i Mundus bolja ti ne treba.
Gospodična je pametno učinila što disperzirala rizik, ali je disperzirala ( smanjila ) i stopu prinosa. Evo recimo Finvest i Hrvatski duhani su dobra disperzija. Još ako imaš Jelen i Mundus bolja ti ne treba.
Nije mi taktika drugome uzimat kruh iz usta …. ali ovo…. naravno… gospodine Predsjedniče vi ste se sigurno šalili……[smiley2][smiley2]
pa znate vi naseg Franju..
pa znate vi naseg Franju..
dakako…znam ovog bolje od onog……..[smiley2], no o pokojnima sve najbolje…….. ali kad smo već kod Franje postao sam jedan tekst iz Slobodne dalmacije da se svi zajedno prisjetimo jednoumlja, neuroze i malodušnosti……hvala Bogu da su takva vremena na neki način iza nas…..pročitajte tekst molim Vas….
Mirogoj
Užurbani radovi na zagrebačkom groblju Mirogoj na grobu preminulog predsjednika Hrvatske dr. Franje Tuđmana započeli su odmah nakon objave njegove smrti i nastavili se tijekom cijele subotnje noći.
Radnici su strojevima započeli zemljane radove iskopa za grobnicu, a prilaze Mirogoju strogo je čuvala policija. Novinari su upozoreni od strane pripadnika Specijalne policije da ne fotografiraju posljednje počivalište hrvatskog Predsjednika, a i 20-ak radnika koje smo u noći zatekli na Mirogoju i koji su po kiši pripremali teren za strojeve za iskop nisu bili raspoloženi davati nikakve izjave, mnogi od njih vidljivo potreseni viješću o smrti hrvatskoga Predsjednika.
istina.. to je zalosno! a sokol maric bi ih cuvao umjesto policije..
Da je danas umro, svi bi pitali: “tko će radit grobnicu“, zbog FI tekućeg kvartala.
[smiley2][smiley2]
– mislim na postojeće dionice dići veliki margin kredit i upucati to u ostale dionice, e sad će tu biti najvažnije kada, a sa dijelom će se moći kupiti i HT kad iziđe na burzu.
Sve 5. Ima logike. Samo nemoj smetnuti s uma dvojac Ljubo & Zoki koji vreba iza flanjke. U tom slucaju bilo bi jos jeftinijih dionica i poprilicnog dar-mara na burzi. Nisam siguran da je kredit najbolje rijesenje za predstojeca vremena. IMHO.
Fedor:
”
”
Nije mi taktika drugome uzimat kruh iz usta …. ali ovo…. naravno… gospodine Predsjedniče vi ste se sigurno šalili……[smiley2][smiley2]
Naravno štovani kolega Sonniboy, da sam se šalio. Gospodična Ivana je prvoklasna investitorica i dovoljno poznaje naše vrijednosne papire. Sigurno je razumjela šalu. [smiley2]