Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

povoljno:
DDJH, moze i po jucerasnjem asku 280,50kn KOEI po 1.200kn ADPL, ispod 260,00kn

kako volim svoju kristalnu kuglu[smiley2]

“Please, God, Just One More Bubble.”

Već dugo nam nema jedne kolegice koja ulaže samo u dionice koje ostvaruju rast od 100% kratkoročno.Izgleda da ništa nije našla pa sad negdje kocka ili se provodi.
Šteta za nju što je propustila ovaj pad na DDJH jer će ubrzo u visine.

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

za znanca
bilo bi lijepo da prokomentiras sutrasnji ipo magme. opcenito tvoje vidjenje ove dionice. pozdrav!

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

za znanca bilo bi lijepo da prokomentiras sutrasnji ipo magme. opcenito tvoje vidjenje ove dionice. pozdrav!

Iako pitanje nije meni probat ću odgovoriti. Magmu će kupovati špekulantni koji se nadaju da će ju za 2 sata uvaliti većoj budali i inv. fondovi na jako dugi rok naravno našom lovom. Zaključak, kad vidim koliko će fondovi plaćati dionice jedino što mi preostaje je da im uzmem i zadnju kn koju imam u fondovima. Adris na 550 im nije interesantan ali Magma na 230 je odlična prilika.

[color=blue]Come to Quark's, Quark's is fun, come right now, don't walk, run![/color] Quark je trejder, špekulant i investitor. U svojim komentarima prenosi informacije iz medija ili iznosi svoje osobno mišljnje. [u]Quarkovi komentari nisu savjeti za kupnju ili prodaju dionica[/u]. U večini slučajeva Quark posjeduje ili je posjedovao dionice o kojima piše.

slazem se u potpunosti.

Bogat si tek kad imaš nešto što nikad ne bi mogao kupiti novcem! (Brooks)

Iako pitanje nije meni probat ću odgovoriti. Magmu će kupovati špekulantni koji se nadaju da će ju za 2 sata uvaliti većoj budali i inv. fondovi na jako dugi rok naravno našom lovom. Zaključak, kad vidim koliko će fondovi plaćati dionice jedino što mi preostaje je da im uzmem i zadnju kn koju imam u fondovima. Adris na 550 im nije interesantan ali Magma na 230 je odlična prilika.

Upravo to, Quark. Ja bih se čak usudio reći da su čak i dugoročno, dionice tipa ADRS i ERNT ( a o INI da i ne govorimo ) bolje prilike od Magme.

rokoch: ” za znanca bilo bi lijepo da prokomentiras sutrasnji ipo magme. opcenito tvoje vidjenje ove dionice. pozdrav! ” Iako pitanje nije meni probat ću odgovoriti. Magmu će kupovati špekulantni koji se nadaju da će ju za 2 sata uvaliti većoj budali i inv. fondovi na jako dugi rok naravno našom lovom. Zaključak, kad vidim koliko će fondovi plaćati dionice jedino što mi preostaje je da im uzmem i zadnju kn koju imam u fondovima. Adris na 550 im nije interesantan ali Magma na 230 je odlična prilika.

Jedino mi nije jasno kojoj to većoj budali, pošto i ta veća budala može kupiti Magmu
na IPO-u po cijeni koja je već određena.

NE CVETA CVEĆE NI U NAŠE PREDUZEĆE

quark:

rokoch: ” za znanca bilo bi lijepo da prokomentiras sutrasnji ipo magme. opcenito tvoje vidjenje ove dionice. pozdrav! ” Iako pitanje nije meni probat ću odgovoriti. Magmu će kupovati špekulantni koji se nadaju da će ju za 2 sata uvaliti većoj budali i inv. fondovi na jako dugi rok naravno našom lovom. Zaključak, kad vidim koliko će fondovi plaćati dionice jedino što mi preostaje je da im uzmem i zadnju kn koju imam u fondovima. Adris na 550 im nije interesantan ali Magma na 230 je odlična prilika.

Jedino mi nije jasno kojoj to većoj budali, pošto i ta veća budala može kupiti Magmu
na IPO-u po cijeni koja je već određena.

Zato ih i zovemo “veća budala”, jer neće kupiti na IPOu nego poslije.[smiley2]

Like my women hot and my beer ice cold, a real fast cars and my whiskey old, like slow drive down along dirt road - that's how I like it.

Evo prijedloga za ovaj tjedan. Kupujte dionica NK Dinamo jer kad ih izbace iz Evrope odmah će prodati Da Silvu, Ćorluku i Modrića. Koji su to izvanredni prihodi. [smiley1]

Evo ja jutros kupio jeftino, pol sata kasnije prodan Eduardo da Silva za 24.000.000 eura. Sad će dionica skočiti.

Evo i mene nakon duge stanke.
– odmor je trajao jako dugoooo.
– a ovu interesantnu stranicu ste potpuno zanemarili.
– pa dobri savjeti su potrebni meni i svima ostalim.
– ovo doba godine je najinteresantnije za dokup ili kupnju dionica, ali treba imati keša i za HT.
Pozdrav, i što mi savjetujete za kupiti ili prodati (ja sam i dalje najvećim dijelom kapitala u dobrim dionicama)

kupi si ingre

New Report

Close