Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

atgr, zaba malo nize, plag, adrs, ledo, saponia, adpl, rizik ptkm

– od ovog investitora nikada nećete vidjeti milijunaša.
– pametan je, ima znanje ali nema ono nešto za pogoditi dionice brzorastućeg tipa.
– trgovati na ovoj burzi a ne vidjeti potencijal np. DDJH, FNVC, PUNT, KTKA, LPLH, KSST, PRFC, VART, VPIK, ZVCV…

– I love this game.
Pozdrav !

Stvarno sam nesposoban. Ali znam covjeka koji je kupio RIZO i nakon tri dana dionica skocila 300%. Netko zna, a ja se trudim

– ovaj tip investitora spada u tip “Baksuznog investitora”.

– šta znači baksuz ???
-Baksuzna osoba, čovek koji nema sreće.

– I love this game.
Pozdrav !

Slijedi pad tržišta i slom Crobex-a ispod 1000.

– ha, Crobex ispod 1.000 .
– Crobex je došao na ATH 1.600, i ne samo došao, već je prošao kao kroz meki sir, uopće se nije zaustavljao, i evo ga danas na 1.622 .

– I love this game.
Pozdrav !

Ja mislim drukcije od Ivane. Meni se čini da je prognostik aka splico najbolji investitor trenutno na burzi. Pogađa u najmanje 50% slučajeva. Jedan dan mu je dionica strong buy, a već sutra je u nekakvom gapu i strong sell. Čovjek ne može fulati. Ako se tako ne postaje milijunaš onda ne znam kako

Zanimljivosti.

– čitam dosta toga i naiđem na zanimljiv članak,
– kako investira novi ministar financija gospon Marić ???

– investira upravo onako kako vam ja preporučujem na ovoj temi za investiranje u dionice.
– sve pohvale za novoga ministra financija, ima znanje.
– ali da će investirati u samo dvije dionice koje sam vam preporučila me stvarno iznenadilo.
– a većina vas je na taj moj post klikala palac dolje, e sada je li u pitanju ljubomora ili neznanje nemam pojma.

– I love this game.
Pozdrav !

Ja mislim drukcije od Ivane. Meni se čini da je prognostik najbolji investitor trenutno na burzi.

– ja nikada nisam negativno pisala o mom prijatelju Splići zvanom “Prognostik”.
– nemojte izvlačiti jednu rečenicu iz konteksta uvijek pročitajte cijeli post ili više njih.

– I love this game.
Pozdrav !

atgr, zaba malo nize, plag, adrs, ledo, saponia, adpl, rizik ptkm

atgr je čisti šoping na 700, sada ima potporu na 800, ali je i dalje u silaznom trendu, a ne čini mi se da baš ima fundamentalnu potporu za rast.
zaba malo niže ispada iz uzlaznog trenda, a fundamentalnu potporu za probiti 40 nema
adrs je li-la, ako tržište krene gore, ide i on, ali ulaz je bio niže, sada je tak-tak
adpl probila silazni trend, ima i fundamentalnu potporu, ali nema volumena
ptkm je odličan tehnički ulaz, a fundamentalno je 0 (nula)

poštovani, imate li Vi neki best buy prijedlog ?

time is the great teacher, but unfortunately it kills all of its students

@graziani

U zivotu nisam pogledao tehničku, niti ne planiram. što se toga tice prilično sam zatucan. radio sam sam analizu ATGR-a i dođe mi oko 1100kn realna vrijednost. To znaci da je podcjenjena. a ja kad radim analize, pogotovo sebi, onda ih radim dosta konzervativno. to u kojem je ona klinu, povlačenju, omjeru meni ništa ne govori. to da izgled grafa baca na košutu s polomljenom desnom nogom isto vrlo malo utjece na ono kako ja vidim vrijednost kompanije i kako ih kupujem

@ alias

Kako to da nisi koristio tehničku nemoj da to pročitaju milijarderi koji su se obogatili tehničkom, kojih ovdje ia nekoliko,nego ima jedna stara poslovica:

Kako doći do jednog milijuna? Uloži dva ( milijuna ) i koristi tehničku analizu.

lp

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

, ima znanje ali nema ono nešto za pogoditi

– I love this game.
Pozdrav !

u burzovnom zargonu taj tip investitora zovu svinje . klasificiraju se poslje ovaca koje su najnize rangirane ..znaci puno vriste prije klanja…

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Dokaz da je burza frizerski salon za ovce

* Ovaj tekst nije nagovor na kupnju ili prodaju ni na bavljenje dionicama. Autor posjeduje HDEL-R-A, IPKK-R-A, TUHO-R-A, KODT-P-A, HBAS-R-A, LURA-R-A, STTB (Makedonija), PLNM (Srbija) i HLF (NYSE).

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close