Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

bakulaz, o prodaji solarisa već se šuška 3 godine…[smiley1]

Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

Ništa od toga bar još neko vrijeme

ivana7: ” Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode. – zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam. – u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke. – baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade. – da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam. – pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend. Pozdrav ! ” Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija, šest dana. To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana. Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2] Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko njene prodaje,zadnji je čas za ulaz… Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a šuška se i o prodaji Solarisa… Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.

Jesi li svrnuo na Ravni Dabar ??Jesi li vidio poskoke…Navodno ih je ove godine puno…I moram priznati da ti zavidim….[smiley2]

cayman006: ” bakulaz, o prodaji solarisa već se šuška 3 godine…[smiley1] ” Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]

Nemogu reci da nije istina o prodaji jer ne znam,ali to me je posjetilo na ARNT kada je koliko se sjecam kolega Znanac upucivao na prodaju i sta je danas,.
Evo tko prati Znanca danas je po njemu TOP DIONICA FNVC pa tko voli nek izvoli[smiley1]

VUK DLAKU MJENJA A ĆUD NIKADA

bakulaz:

ivana7: ” Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode. – zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam. – u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke. – baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade. – da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam. – pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend. Pozdrav ! ” Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija, šest dana. To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana. Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2] Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko njene prodaje,zadnji je čas za ulaz… Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a šuška se i o prodaji Solarisa… Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.

Jesi li svrnuo na Ravni Dabar ??Jesi li vidio poskoke…Navodno ih je ove godine puno…I moram priznati da ti zavidim….[smiley2]

Jesam,završio sam kod Prpe i vidio njegove poskoke.
Inače,putem sam ih vidio na Vučjaku iznad doma na Zavižanu i
začudo,na samom vrhu Šatorine(po jednog,naravno)…[smiley8][smiley7]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

cayman006:

Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]

više će Solaris podigutni to što se svi hoteli preuređuju i uskoro će svi osim jednoga imati pet (5) zvjezdica, nego navodne špekulacije o prodaji…

Na ovoj temi više nam se ne pojavljuju komentari o perjanici našeg tržišta, o kockarnicama i trošenju love na veliko, a nema baš ni određenih pitanja u vezi dobrih savjeta za sutra ili prekosutra.
Burza je prevrtljiva, zato je interesantna.[smiley11][smiley11]

Daj mi bože mira da se ne sekiram zbog stvari koje ne mogu promijeniti,daj mi snage da promjenim stvari koje mogu promijeniti, daj mi mudrosti da uspijem prepoznati te dvije stvari. [color=black][/color]

Moj pick je FNVC.
Trziste je pocelo rezati balone, red je na dobitase koji se prodavaju ispod BV-a, makar to bila i drvna industrija – pare su pare dobio ih od betona ili od drva.[smiley9]

Stara kineska: Pas koji laje, nije dovoljno kuhan!

Moj pick je FNVC.
Trziste je pocelo rezati balone, red je na dobitase koji se prodavaju ispod BV-a, makar to bila i drvna industrija – pare su pare dobio ih od betona ili od drva.[smiley9]

Slažem se s tobom Leone, jedna od rijetkih pred kojom je siguran rast. Što se za većinu ostalih ne bi moglo reći.
Dakle moj favorit je FNVC i IPO Magme.

Zoran Milanović: " [u]......to nisam pročitao, ne znam ništa o tome a najbolje mi je kad čujem da o tome treba odlučiti struka, ma kakva struka, mislim .........[/u]"

DKVS, nize nemoze, Maximum svaki dan podebljava poziciju.
MAGMA, naravno.
JDPL, iznenadit cete se kada vidite dobit a tek pogotovo kraj godine.
FNVC, mozda, ali tu se nikada nista nezna.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

povoljno:
DDJH, moze i po jucerasnjem asku 280,50kn
KOEI po 1.200kn
ADPL, ispod 260,00kn

“Please, God, Just One More Bubble.”

New Report

Close