bakulaz, o prodaji solarisa već se šuška 3 godine…[smiley1]
Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]
ivana7: ” Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode. – zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam. – u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke. – baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade. – da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam. – pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend. Pozdrav ! ” Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija, šest dana. To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana. Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2] Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko njene prodaje,zadnji je čas za ulaz… Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a šuška se i o prodaji Solarisa… Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.
Jesi li svrnuo na Ravni Dabar ??Jesi li vidio poskoke…Navodno ih je ove godine puno…I moram priznati da ti zavidim….[smiley2]
cayman006: ” bakulaz, o prodaji solarisa već se šuška 3 godine…[smiley1] ” Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]
Nemogu reci da nije istina o prodaji jer ne znam,ali to me je posjetilo na ARNT kada je koliko se sjecam kolega Znanac upucivao na prodaju i sta je danas,.
Evo tko prati Znanca danas je po njemu TOP DIONICA FNVC pa tko voli nek izvoli[smiley1]
bakulaz:
”
ivana7: ” Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode. – zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam. – u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke. – baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade. – da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam. – pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend. Pozdrav ! ” Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija, šest dana. To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana. Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2] Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko njene prodaje,zadnji je čas za ulaz… Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a šuška se i o prodaji Solarisa… Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.
”
Jesi li svrnuo na Ravni Dabar ??Jesi li vidio poskoke…Navodno ih je ove godine puno…I moram priznati da ti zavidim….[smiley2]
Jesam,završio sam kod Prpe i vidio njegove poskoke.
Inače,putem sam ih vidio na Vučjaku iznad doma na Zavižanu i
začudo,na samom vrhu Šatorine(po jednog,naravno)…[smiley8][smiley7]
cayman006:
”
bakulaz, o prodaji solarisa već se šuška 3 godine…[smiley1]
”
Znam,al’ nikad to šuškanje nije šuštalo kao ovih dana[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2]
više će Solaris podigutni to što se svi hoteli preuređuju i uskoro će svi osim jednoga imati pet (5) zvjezdica, nego navodne špekulacije o prodaji…
Na ovoj temi više nam se ne pojavljuju komentari o perjanici našeg tržišta, o kockarnicama i trošenju love na veliko, a nema baš ni određenih pitanja u vezi dobrih savjeta za sutra ili prekosutra.
Burza je prevrtljiva, zato je interesantna.[smiley11][smiley11]
Moj pick je FNVC.
Trziste je pocelo rezati balone, red je na dobitase koji se prodavaju ispod BV-a, makar to bila i drvna industrija – pare su pare dobio ih od betona ili od drva.[smiley9]
Moj pick je FNVC.
Trziste je pocelo rezati balone, red je na dobitase koji se prodavaju ispod BV-a, makar to bila i drvna industrija – pare su pare dobio ih od betona ili od drva.[smiley9]
Slažem se s tobom Leone, jedna od rijetkih pred kojom je siguran rast. Što se za većinu ostalih ne bi moglo reći.
Dakle moj favorit je FNVC i IPO Magme.
DKVS, nize nemoze, Maximum svaki dan podebljava poziciju.
MAGMA, naravno.
JDPL, iznenadit cete se kada vidite dobit a tek pogotovo kraj godine.
FNVC, mozda, ali tu se nikada nista nezna.