kako sam čuo da je gospodin Znanac broker , jako mu zamjeram što u isti koš trpa Belje i Đakovštinu.?!
Ne znam jel broker, a i svejedno mi je, al slažem se da se na ovim cijenama BLJE i DKVS ne mogu uspoređivati, jer DKVS je puno jeftinija
mene iznenađuje novi zamah Agrokorovih
pulena[smiley7]
Kolega, tako će biti još jako dugo. Oni svaki dan gomilaju novac, povećavaju prihod, slažu kaptital, a nemožeš ih ugrozit. I svaki dan vrijede više. A ne izdaju nove dionice.
Sutrasnji poslovni:
Juščenko je predložio da hrvatski građevinari sudjeluju u gradnji infrastrukture za Evropsko nogometno prvenstvo koje se održava 2012. u njegovoj zemlji.
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]
Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše,
Super da si se vratila već smo se zabrinuli
ivana7:
”
Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše,
”
Super da si se vratila već smo se zabrinuli
Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Anyway,dobro došla kolegice…
davids: ” ivana7: ” Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše, ” Super da si se vratila već smo se zabrinuli ” Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] Anyway,dobro došla kolegice…
Ivana ne voli nogometaše…
[smiley5]
bakulaz:
”
davids: ” ivana7: ” Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše, ” Super da si se vratila već smo se zabrinuli ” Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] Anyway,dobro došla kolegice…
”
Ivana ne voli nogometaše…
[smiley5]
Pusti,pusti,nikad se nezna,
no možda kupi neki NK,pa na takav način iskonzumira nogać:)[smiley2]
Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode.
– zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam.
– u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke.
– baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade.
– da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam.
– pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend.
Pozdrav !
-Savjet da se lijepo odmoriš,malo protulumariš,potrošiš ( ti to voliš) pa ćemo u nedjelju navečer sređivati dojmove[smiley11]
Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode.
– zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam.
– u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke.
– baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade.
– da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam.
– pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend.
Pozdrav !
Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija,
šest dana.
To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana.
Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2]
Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko
njene prodaje,zadnji je čas za ulaz…
Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a
šuška se i o prodaji Solarisa…
Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.