Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

kako sam čuo da je gospodin Znanac broker , jako mu zamjeram što u isti koš trpa Belje i Đakovštinu.?!

Ne znam jel broker, a i svejedno mi je, al slažem se da se na ovim cijenama BLJE i DKVS ne mogu uspoređivati, jer DKVS je puno jeftinija

The cure for low price is low price. Demand goes up, supply comes down, the price goes up.

mene iznenađuje novi zamah Agrokorovih
pulena[smiley7]

Kolega, tako će biti još jako dugo. Oni svaki dan gomilaju novac, povećavaju prihod, slažu kaptital, a nemožeš ih ugrozit. I svaki dan vrijede više. A ne izdaju nove dionice.

No respect

Sutrasnji poslovni:

Juščenko je predložio da hrvatski građevinari sudjeluju u gradnji infrastrukture za Evropsko nogometno prvenstvo koje se održava 2012. u njegovoj zemlji.

[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

skype - ivek1234

Sutrasnji poslovni:

Današnje radijske popodnevne vijesti. [smiley1]

No respect

Nije me bilo kraće vrijeme.
– udrio grom u kompjutor.
– evo sad napišem jedan post pa me izbriše,

Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše,

Super da si se vratila već smo se zabrinuli

Glasnogovornik IGH na neodređeno

ivana7:

Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše,

Super da si se vratila već smo se zabrinuli

Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Anyway,dobro došla kolegice…

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

davids: ” ivana7: ” Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše, ” Super da si se vratila već smo se zabrinuli ” Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] Anyway,dobro došla kolegice…

Ivana ne voli nogometaše…
[smiley5]

bakulaz:

davids: ” ivana7: ” Nije me bilo kraće vrijeme. – udrio grom u kompjutor. – evo sad napišem jedan post pa me izbriše, ” Super da si se vratila već smo se zabrinuli ” Vi kao da ste negdje bili skupa[smiley2][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2] Anyway,dobro došla kolegice…

Ivana ne voli nogometaše…
[smiley5]

Pusti,pusti,nikad se nezna,
no možda kupi neki NK,pa na takav način iskonzumira nogać:)[smiley2]

Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode.
– zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam.

– u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke.
– baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade.
– da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam.
– pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend.
Pozdrav !

-Savjet da se lijepo odmoriš,malo protulumariš,potrošiš ( ti to voliš) pa ćemo u nedjelju navečer sređivati dojmove[smiley11]

Nema mačke na ovoj temi i odmah miševi kolo vode.
– zahvaljujem Vam na drugarskim kritikama, da Vas poimenice ne nabrajam.

– u zadnjoj korekciji jedino je gospodin Mreich imao gubitke.
– baš lijepo ste ga napali, jer nije bio kao većina Vas u portfelju od tri dionice koje su rasle do blpkade.
– da Mreich nije sam i ja sam imala ogromne gubitke, kolike ? nemam pojma, obično gubitke ne računam.
– pa dragi kolege kad ste tako savršeni molila bih Vas da i nama gubitnicima date neke dobre savjete za ovaj vikend.
Pozdrav !

Dok je divljala “korekcija”,ja sam prekrstario Velebit od Krasnog do Oštarija,
šest dana.
To treba raditi u takvim trenutcima,maknuti se od ekrana.
Mojim povratkom,sve se oporavilo.[smiley2]
Predlažem Vam da prestanete ignorirati Petrokemiju,počeli su pregovori oko
njene prodaje,zadnji je čas za ulaz…
Arenaturist je moj drugi prijedlog,za tjedan do dva vidjeti ćete zašto,a
šuška se i o prodaji Solarisa…
Polako pažnju treba prebaciti na turističke dionice.

New Report

Close