Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Mika možeš li molim te malo pojasniti situaciju sa BADEL-om? On je čini mi se odradio veliki rast, a priča o zajednici sa nekim je pala u vodu?

Odradio je rast ali isključivo jer je prije bio teško podcijenjen. Badel prodaje doslovno čitav lanac od vode do Pelinkovca i isporučuje kupcima direktno. Moja prognoza je da će i rasti preko 100% u odnosu na današnju cijenu. Svi drugi rade određeni segment pića, a Badel ima sve. Turizam će ga dići do maksimuma.
To je moje mišljenje, a nemora biti točno. Živjeli.

dobit od 450 milja kuna uz povrat od 15 godina znači da ptkm vrijedi 2020 kuna.

bubašpara: ” [smiley1] ” Uvaženi Ozbolte, ja savjete ne dajem pa vas sukladno tome moram demantirati. Ja prodajem gotove pakete portfelja stručno složenih poput onih koje vode brokerske kuće za svoje klijente. Također molim korisnike da me ne vrijeđaju nazivanjući me bubašvabom. Ni vi vjrovatno ne biste voljeli da se netko ruga sa vašim nickom. Hvala Vaša Bubašpara ” Može li se dobiti cijenik. I ima li reklamacija? Cjenik može i na privat.

Poštovani korisnici, Ponovno primjećujemo da ste digresirali od naziva teme. Molimo Vas da prekinete s cinizmom prema korisniku Bubašpari jer ova je tema sasvim drukčijeg značenja. Sa štovanjem,

Nema nikakvog tu cinizma. samo poziv za ponudu. Moglo je to ići po privat, ali nekako mi je draže sve na forumu. Izbjegavam privat poruke jer ne znam kome šaljem poruku.

ja savjete ne dajem pa vas sukladno tome moram demantirati. Ja prodajem gotove pakete portfelja stručno složenih poput onih koje vode brokerske kuće za svoje klijente. Također molim korisnike da me ne vrijeđaju nazivanjući me bubašvabom. Ni vi vjrovatno ne biste voljeli da se netko ruga sa vašim nickom. Hvala Vaša Bubašpara

– javno se IZVINJAVAM cijenjenom gospodinu Bubašpara, jer sam ga krivo imenovala, previd.

– samo ako ne daješ savjete ne vidim razloga zašto pišeš na ovoj temi.
– piši na temi bez cenzure.
– odnosno plati reklamu i reklamiraj se gdje god hoćeš.
– ima naivaca, odnosno magaraca koliko te volja.
– evo mogu i ja pokušati.
– Ivana je jedna od najuspješnijih na ovom forumu, počela sam od nule a sada sam milijunašica, ništa ne radim i trošim jako puno novaca, primjetili ste kako sam jako škrta na savjetima, e nema đabe ni kod stare babe.
– ako želite da vam posložim jedan jako lijepi portfelj na kome ćete se i Vi obogatiti isto kao i ja pošaljite mi na moj račun samo 10.000kn.
– to su jako mali novci koje dajete meni, jer ja ću Vas učiniti jako bogatim.
– garancija svega su moje odlično proricanje Vaših sretnih dionica iz pomno odabranih karata, a sve to još garantiram odličnim gatanjem iz šalice kave.
– evo dobili ste još jednu konkurenciju, samo je moj prijedlog, Vjeko obriši sve ovo.

– e malo se moram držati i teme,
– danas me je krenulo dejtrejdanje, u plusu 2.185kn, zahvaljujuči LRH.
– ali moj osnovni portfelj je danas u manjem minusu.
Pozdrav !

Sutra pratite BZJK.

Pozz

Sutra pratite BZJK.

Pozz

Kaj ide ispod 1000?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Ozbolt_F: ” Sutra pratite BZJK. Pozz ” Kaj ide ispod 1000?

Kupio čovjek 5 komada i digao skoro 10%.

beholder: ” ..i onda ode ina prema 3200…ako se nešto loše desi i više od toga… ono što ste vidjeli jučer je: 1. početak reakcije na 1Q (danas slijedi jaći val) 2. inicira se razgovor sa investitorima kako se ne bi više rušila cijena 3. fondovi su jučer branili cijenu na 3300-3350, jer im nakon srbije ne treba još jedan pad ali koliko će pod udarom londona moći braniti cijenu ostaje da se vidi kolega ivana7 će vam za par dana prodati priću da je prodala inu u ponedjelja ali ju je bilo sram priznati…[smiley2] ” – i onda ode INA na 3.200kn gdje će ju gospodin Beholder kupovati. – prodao bi on i svoj IPO INE kad bi vjerovao u to što je napisao. – sad možda napiše, pa pisao sam to kako bi ju moga jeftinije nadokupiti, jadno. – kako će se kretati cijena INE, ne mogu znati, ali jako dobro znam tko ju kupuje i na koji način isti ulažu. – London. – pa ne kupuju INU tamo neki egzotični Englezi, možda i kupu pokoju, ali to je oko 1% trgovine. – glavnu trgovinu čine veliki strani investicijski fondovi. Rezultati INE u 1Q. – dobro se povećala proizvodnja plina, povećala se i proizvodnja nafte. – pitajte se zašto INA ima gubitke u prodaji plina, pa i Pliva je imala jako loše plaćanje za svoje lijekove s Hrvatskom, sad kad je novi vlasnik i to je riješeno, samo sad kod nas nema dosta Plivinih lijekova, interesantno, ali ta ista Pliva povećala dobit za 100%. – slično vidim i kod INE, ali s novim vlasnikom. – a imali smo i jako toplu zimu, i negativne tečajne razlike na što INA nije mogla utjecati. – ali rezultat je ipak pozitivan. – nikako ne mislim kako će mali investitori ulagati u INU, to je ipak najjaća fondovska dionica i oni će određivati cijenu. – najdraže mi je što je tržište demantiralo gospodina Beholdera, ali tržište je nepredvidljivo. Pozdrav !

Tržište nije demantiralo beholdera, nego je potvrdilo ono što je on već prije 2 tjedna prognozirao…
gotovo je, mirovnjaci koji su i branili cijenu ine, nisu mogli izdržati udar londona i desilo se što se desilo…
trebati će dugo vremena da se INA ponovno stabilizira iznad 3300 kn…trebat će za to dobri rezultati i rješavanje radničkih dionica i rješavanje onih +2 dionice na kraju 2007. godine…to su sve elementi koji dok se ne riješe…cijena će biti stiskana prema dolje…

ja svoje IPO pakete i dalje držim i ne uzbuđujem se jer mi je tu vremenski horizont 3 godine…dok mi je INA u portfelju čisto druga prića…i glupo mi je držati nešto za što znam da će u idućih godinu dana oscilirati između 2500 i 3300 kn…

Fale mi neki milijunaši sa svojim osnovnim portfeljima,hi hi hi[smiley2]

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

evo kolega ako vam fale…mogu ih ja malo glumiti…

* kakava dan!
* dans sam kupovalo:
ABAC-R-A
ABPR-R-A
ACI-R-A
ACM-R-A
ACNK-R-A
ACRZ-R-A
ADAU-R-A
ADBK-R-A
ADCH-R-A
ADDS-R-A
ADHT-R-A
ADOS-R-A
ADPL-R-A
ADRA-R-A
ADRS-P-A
ADRS-R-A
ADRZ-R-A
AGED-R-A
AGKK-R-A
AGKR-P-A
AGKR-R-A
AGKT-R-A
AGLG-R-A
AGLU-R-A
AGMM-R-A
AGM-R-A
AGPR-R-A
AGPT-R-A
AHRV-R-A
AHTT-R-A
AJBA-R-A
ALAN-R-A
ALRE-R-A
AMCR-R-A
AMDN-R-A
APZI-R-A
ARMK-R-A
ARNA-R-A
ARNT-R-A
ASBC-R-A

*a prodavalo:
ACI-R-A
APZI-R-A
BBIS-R-A
BCIN-R-A
BINA-R-A
BIST-R-A
BRIK-R-A
BRIN-R-A
BRNI-R-A
CAIB-R-A
CGSI-R-A
CINV-R-A
CNIG-R-A
DATI-R-A
DDIN-R-A
DHRI-P-A
DHRI-R-A
DICO-R-A
DIKL-R-A
DIOK-R-
DIPK-R-A
DIP-R-A
DIV-R-A
DRNI-R-A

**/- al po sitno ne više od 2.000.000 kn po dionici
[smiley2][smiley2][smiley2]

beholder,zaboravio si staviti crtice ispred[smiley2][smiley2][smiley2]

čovjek je stavio zvjezdice! on ima svoj stil [smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

bakulaz:

čovjek je stavio zvjezdice! on ima svoj stil [smiley1]

E sad….[smiley16]

New Report

Close