Ovo za Srbiju se slažem u potpunosti. Ide dosta love i u BiH.
Na koji paket ste mislili kolega beholder i tko se iskrcava ?
Poštovani korisnici,
Vidimo da ste malo digresirali od naziva teme (btw Znanac – best buy komentari i analize za Vas koji toga nisu svjesni) pa vas stoga molimo da kritike i raščlambe vrsti fondova nastavite na Bez cenzure – Općenito.
Hvala
Pokrenula sam temu deytrejdanje, a od savjeta za deytrejdanje nema ništa.
– odnosno ima ako se plati bubašvabi.
– na tri stranice ništa za sutra za deytrejdanje, a ja sam skromna, kad bih bar uspjela zaraditi za burek.
– ali danas ujurto sigurno neću deytrejdati, možda poslijepodne kad se probudim.
– ipak Vam nije sve u novcu i velikom portfelju, ipak treba živjeti.
– pa i bubašvaba ne reinvestira zarađeni novac natrag na burzi, ipak je puno sigurnije taj prinos potrošiti na provod van burze.
Pozdrav !
Meni izgleda da ćeš ti Ivana propustiti najbolje prilike spavajuči. Dok se ti probudiš Janaf i Hidroelektra bi mogle biti blokirane.
Ali ja dobro znam kako je to kad dođeš doma u tri ujutro, nije ti do pjesme.
Evo lijepo sam ti rekao da uđeš prije blokade, a sad što je tu je. Obzirom da ne slušaš dobre savjete i još k tome besplatne, nema više savjeta. Preporučam ti da se javiš bubašparii ili sasku. Jedini je problem s njihovim savjetima što su užasno skupi. Čak mi se saskovi čine skupljima od bubašparinih? [smiley1]
Meni izgleda da ćeš ti Ivana propustiti najbolje prilike spavajuči. Dok se ti probudiš Janaf i Hidroelektra bi mogle biti blokirane. Ali ja dobro znam kako je to kad dođeš doma u tri ujutro, nije ti do pjesme.
– danas mi je najbolja stvar što sam prespavala veći dio burzovnog trgovanja, dosta tog se crveni.
– čitaj malo i prošle postove, pa upravo trejdam s JANF, a za HDEL sam već pisala.
– ne znam što ti to znači kad dođeš doma u tri ujutro, nije ti do pjesme, pa gdje ti živiš čovjeće, možda nije ugodno ujurtro ići na posao, ali to mene puno ne brine.
– kako sam danas trejdala.
– više nisam deytrejder, jer iste dionice nisam isti dan i prodala.
– u plusu sam 185,86kn tako piše na kompjutoru, ali to je ipak relativan plus, nisam prodala pa nema izlazne provizije.
– tu se sada radi o dobiti ili gubitku jednog jedinog bureka, nije mnogo ali me veseli.
– dobro pišeš za Saska, rezultati bi bili i puno bolji da me nije za…o onaj njegov IPKK.
– nema veze sutra je novi dan, opet ćemo trejdati.
Pozdrav !
Evo lijepo sam ti rekao da uđeš prije blokade, a sad što je tu je. Obzirom da ne slušaš dobre savjete i još k tome besplatne, nema više savjeta. Preporučam ti da se javiš bubašparii ili sasku. Jedini je problem s njihovim savjetima što su užasno skupi. Čak mi se saskovi čine skupljima od bubašparinih? [smiley1]
Uvaženi Ozbolte, ja savjete ne dajem pa vas sukladno tome moram demantirati. Ja prodajem gotove pakete portfelja stručno složenih poput onih koje vode brokerske kuće za svoje klijente.
Također molim korisnike da me ne vrijeđaju nazivanjući me bubašvabom. Ni vi vjrovatno ne biste voljeli da se netko ruga sa vašim nickom.
Hvala
Vaša Bubašpara
kolega Znanac, ne mogu a da ne primjetim da ste veliki obožavatelj FIMA fondova, jel to nešto osobno, ili?
Fima fondovi – manji ili srednje veliki – čemu onda toliki entuzijazam?
Ja bih osobno – kada bi gledao na taj način ulagao u ZB invest, PBZ invest ili Rba fondove odnosno njihove dionice.[smiley2][smiley2]
[smiley1] ” Uvaženi Ozbolte, ja savjete ne dajem pa vas sukladno tome moram demantirati. Ja prodajem gotove pakete portfelja stručno složenih poput onih koje vode brokerske kuće za svoje klijente. Također molim korisnike da me ne vrijeđaju nazivanjući me bubašvabom. Ni vi vjrovatno ne biste voljeli da se netko ruga sa vašim nickom. Hvala Vaša Bubašpara
Može li se dobiti cijenik. I ima li reklamacija? Cjenik može i na privat.
Poštovani korisnici,
Ponovno primjećujemo da ste digresirali od naziva teme. Molimo Vas da prekinete s cinizmom prema korisniku Bubašpari jer ova je tema sasvim drukčijeg značenja.
Sa štovanjem,
trenutno su tri dionice prilika za savršenu kupnju. Sve tri imaju šansu za 100%-ni rast u idućih pola godine do godinu dana:
1.PTKM
2.BD62
3.VART