Bit ce rezova i to je apsolutno dobra vijest. Čeka se formiranje vlade.
Uskoro moguć rally do 4.mjeseca.
[/quote]
Ja sam se malo šalio sa tim pitanjem, jako je dobro da ni jedna ni druga stranka nisu dobila većinu, i da postoji jedna nova stranka, nadam se manje licemjerna jer meni je osobno dosta tog našeg licemjerja tapšanja po ramenima i onda nož u leđa, svima nama bi trebala bit korist i za burzu, za bolji život za sve građane HR da se provedu reforme, da počnu i uhljebi nešto radit i u vladi a i bogami u lokalnoj samoupravi.
GROBEX je postao krajnje umrtvljen, već neko vrijeme nemamo reakcija na neke izvenredne vijesti, sadimamo prvi puta situaciju da se ni na dobra izvješća više ne reagira i najnovija stvar nema reakcije ni na 15 pisma namjere za kupnju hotela… mislim da je grobi postao krajnje perfidan i nemoguć i da nam nema spasa. Iskreno ovo ide kvragu. Nikad gore a sve gore i gore 🙂
bid/ask
opet me iznenađuješ. tjedan dana uoči objave rezultata, cijene papira su rasle u očekivanju dobrih brojki. a sad nakon objave, se malo korigiraju.
pročitaj objavu na zse, pa se nećeš čuditi zašto nema reakcije na 15+10 pisama namjere. tek sad će nadležno tijelo formirati početnu cijenu i ostale uvjete!
Samo kažem da imamo nešto novo unazad 6 mjeseci, treba se prilagoditi na lošije a definitivno je sve lošije i ne vidim na horizontu nešto što bi moglo trgnuti ovu burzu.
Može jedino ako političari prestanu mahat zastavama i pričat o lažnom domoljublju i počnu radit 24H, Božo Petrov je odličan primjer.
Dax potencijalna prilika za kupnju certifikata.
Target 10988 (retrace od prošlog pada).
Stvarno mi nije jasno da moderatori dopuštaju likovni rad ovdje na temi best buy.
Tko voli crtati i gatati neka ide na temu tehnička analiza, ovako forum postaje neozbiljan.
lp
Stvarno mi nije jasno da moderatori dopuštaju likovni rad ovdje na temi best buy.
Tko voli crtati i gatati neka ide na temu tehnička analiza, ovako forum postaje neozbiljan.
lp
Slažem se. Ovako postaje smijurija. Mogli su tako i vidovitog Milana da im reče di će cijena…
– gospon Plavi,
– ma neka piše ili crta,
– zašto ne zaraditi i na derivatima i indexima.
– ja sam protiv cenzure na ovoj temi osim ako se ne radi o očitom drukanju.
– I love this game.
Pozdrav !
Mogli su tako i vidovitog Milana da im reče di će cijena…
– i vi gospon Krešo protiv TA, zašto ???
– za dobro ilitiga pametno investiranje potrebno je poznavati FA i TA analizu.
– e sada je li ili nije TA vračanje, vidovitost…
– nisam ni ja u to vjerovala dok nisam od vidovitog Vlada007 puno toga naučila,
– na tu temu sam pročitala i više knjiga, neke naučila i napamet kako to ide.
– nemojte biti protiv znanja.
– na žalost gospon Vlad007 je bankrotirao jer je koristio samo TA.
– TA pogađa barem preko 51% ono sigurno, ako nije crno onda je bijelo, ali ta analiza je pouzdana cca 70%.
– meni je ta analiza pomoćno sredstvo, ipak ono glavno mi je FA.
– I love this game.
Pozdrav !
Znači u ponedjeljak ćemo znat da li ćemo bankrotirat u 2016??
– evo došao taj ponedjeljak, pa danas četvrtak, a mi još uvijek kao guske u magli.
– nadala sam se puno boljim ekonomskim rješenjima.
– ne sviđa mi se inflacija, devalvacija, dodatni porezi na nekretnine…
– mislila sam kako je riješenje u rezanju uhljeba, zatvaranju agencija, ne plaćanju HRT, HGK i još 500 drugih izmišljenih nameta.
– nije mi jasno kako oni misle smanjiti PDV, smanjiti namete na plaču.
– već sam pisala na nekoj temi, svaki uposleni u realnom sektoru mora izdvojiti svaki mjesec 1.000kn samo za platiti mjesečnu kta. RH.
– sviđa mi se ovaj Most, za njega sam i glasala, o.k. im je sve ostalo osim ekonomije, a ekonomija je ono glavo, ono bitno, jer bez ekonomije nemate ništa.
– ja se barem nadam kako ću dobiti koji poslić jer i “Mostove treba farbati”.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana sve si pogodila.
Mislim da most vise trubi o reformama nego zna o ekonomiji.
Kako su spasili par gradova?
Mal je budžet pa je bilo dovoljno staviti uposlenima minimalac.
Činjenica jest da plaće u državnoj službi treba smanjiti 30-40%.
Ja već odavno plaćam porez na nekretnine, cca 1400kn godišnje.
To povisiti u ovakvim ekonomskim uvjetima je pronašaj.