Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

luka2807: ” ” nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana ” Stigao još jedan pametnjaković sveznalica.

ma vidim kako vam je lijepo pa hocu i ja malo trkeljati i usput drukati…pardon investirati

Ej,ljudi,dokopao sam se nešto para,što da kupujem?
Navodno će IPO Ingre,šta mislite ,to ili imamo nešto pametnije?

[b]REALIZE THAT THE JOURNEY AND THE GOAL ARE ALWAYS THE SAME. [/b]

ma vidim kako vam je lijepo pa hocu i ja malo trkeljati i usput drukati…pardon investirati

– želim ti dobrodošlicu na ovim stranicama.
– moraš znati i neka pravila ponašanja, što ne smiješ :
– bezobrazno se izražavati.
– pisati negativno protiv dionice kojom se je upravo bilo koji forumaš nakrcao.
– ne smiješ omalovažavati članove foruma.
– ne smiješ se ni svađati.
– da ne bi bilo sad ne smiješ, pa češ se pitati možeš li uopće i pisati, ma možeš.
– i naravno poželjno je pisanje uz što više drukanja.
– i još jedna važna stvar, nikada nemoj napisati kako si u kojoj investiciji izgubio, ljudi će odmah pomisliti kako si loš investitor.

– a za mene kao obično, dobar savjet uvijek zlata vrijedi.
– je li mi možete kako pomoći, željela bih tući u deytrejdanju onoga Bubašvabu, nije mi nikakav problem u tu igricu uložiti 200.000kn, evo i danas sam financijski pojačala taj račun, samo za deytrejdanje.
– danas sam deytrejdala sve u minusu, nije puno provizja, ali ipak nisam uspijela zaraditi za burek.
– dobila sam danas dobar savjet i za HDEL, ali to je bilo pet minute prije blokade, tako ga niti nisam mogla iskoristiti.
– sada bi po meni ovu temu trebalo nadopuniti.
– savjeti za statički portfelj.
– savjeti za deytrejdanje, ono da svaki dan možemo imati za đeparac 10,000kn kao bubašvaba.
Pozdrav !

Ivana 7, kao što si zaključila timing je vrlo bitan u daytradingu. Nemoj odustati nakon jednog pokušaja.
Mislim, trebala bi možda uzeti tjedan odmora i nekoliko knjiga o daytradingu. Mislim da bi ti to jako pomoglo.
Što se tiče savjeta ( obzirom da me dosta forumaša kontaktira putem poruka ) : Savjete ne dajem !!!
Za portfelj već znate cijene samo trebate postaviti rok ( mjesec,dva,tri,šest…. )

Imam šest vrsta portfelja koji su već gotovi i spremni:

1. slow low risk
2. medium slow risk
3. medium risk
4. high risk
5. very high risk
6. top high risk

Danas sam dobro radio. Sutra slijedi novi trading. Mislim da će prinos biti neznatno manji od danas, ali do kraja tjedna imam već nekoliko spremnih modela.

Vaša Bubašpara

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

to te ja pitam. to je već dobro definiran i razrađen posao. svaka čast. (možda još eventualno kao poklon – set noževa? [smiley11])

Never pay the slightest attention to what a company president ever says about his stock. Bernard Baruch

20000 daytradingom. Znaci dnevno njih cetvoro naruci kod tebe portfelj?

ANASTASIA JE OTISLA!

Imam šest vrsta portfelja koji su već gotovi i spremni:

1. slow low risk
2. medium slow risk
3. medium risk
4. high risk
5. very high risk
6. top high risk

Danas sam dobro radio. Sutra slijedi novi trading. Mislim da će prinos biti neznatno manji od danas, ali do kraja tjedna imam već nekoliko spremnih modela.

Vaša Bubašpara

Sve pet. Zanimalo bi me kolike prinose garantiras po svakoj od ovih 6 kategorija?

skype - ivek1234

Jel ima netko ovdje da zarađuje manje od 10000 dnevno?[smiley9]

Hell is Empty and all the Devils are Here

bubašpara: ” Imam šest vrsta portfelja koji su već gotovi i spremni: 1. slow low risk 2. medium slow risk 3. medium risk 4. high risk 5. very high risk 6. top high risk Danas sam dobro radio. Sutra slijedi novi trading. Mislim da će prinos biti neznatno manji od danas, ali do kraja tjedna imam već nekoliko spremnih modela. Vaša Bubašpara ” Sve pet. Zanimalo bi me kolike prinose garantiras po svakoj od ovih 6 kategorija?

to pitaš i kada ulažeš u fond?
[smiley1]

to pitaš i kada ulažeš u fond?
[smiley1]

Ne ulazem u fondove vise. Da, pitao sam.

skype - ivek1234

Jel ima netko ovdje da zarađuje manje od 10000 dnevno?[smiley9]

Ja.

skype - ivek1234

Ivana 7, kao što si zaključila timing je vrlo bitan u daytradingu. Nemoj odustati nakon jednog pokušaja.
Mislim, trebala bi možda uzeti tjedan odmora i nekoliko knjiga o daytradingu. Mislim da bi ti to jako pomoglo.
Što se tiče savjeta ( obzirom da me dosta forumaša kontaktira putem poruka ) : Savjete ne dajem !!!
Za portfelj već znate cijene samo trebate postaviti rok ( mjesec,dva,tri,šest…. )

…Stari (čitaj bubašvaba)…..da si u Albaniji kod Envera Hođe bio bi Bog……ovak …..u Hrvatskoj….to nekak ne prolazi……moraš pretpostavit da večina ljudi koji ovde pišu znaju kaj je to Burza….[smiley1][smiley2]

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

New Report

Close