Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nightrider:

Pa kaj buš zaradila sa deset somova kuna? Ak ti nekaj i upali to ti ne bu dost ni za sir&vrhnje. Trebala si puknut nutra miljon ili dva.

– pa bum možda zaradila za burek,
– puknula sam ja nutra milion dva kad je to bilo jeftino.
Pozdrav !

A zakaj onda tržiš sad kad je skupo, ak si kupila kad je bilo jeftino? Zakaj nisi puknula par sto tisuća u hidru?
Sad bi bila već u plusu, a tek sutra i preksutra!!

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

A zakaj onda tržiš sad kad je skupo, ak si kupila kad je bilo jeftino? Zakaj nisi puknula par sto tisuća u hidru? Sad bi bila već u plusu, a tek sutra i preksutra!!

– ma samo se ti ne brini za moje prinose.
– na burzi je bitna zarada, ostalo je sve relativno.
– imala HDEL i prodala HDEL, pa moglo se i po puno višoj cijeni.
– Bubašpara vjerovatno meni prodao JNAF i zaradio 14% odnosno 21.000kn, što bi ja rekla 11.000kn više od prosijeka.
– ali i ja sam već dva puta prodavala JNAF po puno manjim cijenama i uvijek lijepo i puno više od Bubašpara zaradila.
– zato opet ponavljam, sve je ovo jedna lijepa igra u kojoj nastojimo svi zaraditi.
Pozdrav !

Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete.
Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]

La vita e bella!

Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete.
Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]

I ja se osjećam više neg počašćen što mi postovi uopće stoje kraj postova Ivane Orleanske, he,he
pučko mi veselje to predstavlja

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete. Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]

– evo danas sam na burzi deytrejdanjem pokušala zaraditi za burek ali ne ide.
– ma ne muči mene puno taj burek.
– više me muči stanje na burzi i vidim veliki minus u svom portfelju.
– ja nekada znam i gubiti mnogo.
– blago se Vama, uvijek ste u plusu i koristite poučak zrno po zrno pogača.
– a tek Bubašpara.
Pozdrav !

Posejdon:

Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete. Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]

– evo danas sam na burzi deytrejdanjem pokušala zaraditi za burek ali ne ide.
– ma ne muči mene puno taj burek.
– više me muči stanje na burzi i vidim veliki minus u svom portfelju.
– ja nekada znam i gubiti mnogo.
– blago se Vama, uvijek ste u plusu i koristite poučak zrno po zrno pogača.
– a tek Bubašpara.
Pozdrav !

Tebi bolje ide investiranje od daytradea. Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori )

Moze li mi Znanac prokomentirat Hidroelektru te sto misli kakva je investicija
Saponia
HVALA

Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori )

nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana

nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana

Stigao još jedan pametnjaković sveznalica.

No respect

nightrider: ” Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori ) ” nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana

Pusti ti, Quaestus mu jako dobro stoji..

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

ja držim godinu, dvije do tri. tako je najbolje.

ovdje je u zadnje vrijeme hiperinflacija pametnjakovica sveznalica [smiley11]

"If you don't know jewelry, know the jeweler." - Warren E. Buffett

New Report

Close