nightrider:
”
Pa kaj buš zaradila sa deset somova kuna? Ak ti nekaj i upali to ti ne bu dost ni za sir&vrhnje. Trebala si puknut nutra miljon ili dva.
”
– pa bum možda zaradila za burek,
– puknula sam ja nutra milion dva kad je to bilo jeftino.
Pozdrav !
A zakaj onda tržiš sad kad je skupo, ak si kupila kad je bilo jeftino? Zakaj nisi puknula par sto tisuća u hidru?
Sad bi bila već u plusu, a tek sutra i preksutra!!
A zakaj onda tržiš sad kad je skupo, ak si kupila kad je bilo jeftino? Zakaj nisi puknula par sto tisuća u hidru? Sad bi bila već u plusu, a tek sutra i preksutra!!
– ma samo se ti ne brini za moje prinose.
– na burzi je bitna zarada, ostalo je sve relativno.
– imala HDEL i prodala HDEL, pa moglo se i po puno višoj cijeni.
– Bubašpara vjerovatno meni prodao JNAF i zaradio 14% odnosno 21.000kn, što bi ja rekla 11.000kn više od prosijeka.
– ali i ja sam već dva puta prodavala JNAF po puno manjim cijenama i uvijek lijepo i puno više od Bubašpara zaradila.
– zato opet ponavljam, sve je ovo jedna lijepa igra u kojoj nastojimo svi zaraditi.
Pozdrav !
Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete.
Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]
Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete.
Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]
I ja se osjećam više neg počašćen što mi postovi uopće stoje kraj postova Ivane Orleanske, he,he
pučko mi veselje to predstavlja
Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete. Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]
– evo danas sam na burzi deytrejdanjem pokušala zaraditi za burek ali ne ide.
– ma ne muči mene puno taj burek.
– više me muči stanje na burzi i vidim veliki minus u svom portfelju.
– ja nekada znam i gubiti mnogo.
– blago se Vama, uvijek ste u plusu i koristite poučak zrno po zrno pogača.
– a tek Bubašpara.
Pozdrav !
Posejdon:
”
Kakava jemeni čast da se družim sa vama koji tako lijepo i puno zarađujete. Ma već sama činjenica što sam u mogućnosti pisati postove pokraj vas me baca u afan. [smiley1]
”
– evo danas sam na burzi deytrejdanjem pokušala zaraditi za burek ali ne ide.
– ma ne muči mene puno taj burek.
– više me muči stanje na burzi i vidim veliki minus u svom portfelju.
– ja nekada znam i gubiti mnogo.
– blago se Vama, uvijek ste u plusu i koristite poučak zrno po zrno pogača.
– a tek Bubašpara.
Pozdrav !
Tebi bolje ide investiranje od daytradea. Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori )
Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori )
nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana
”
nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana
Stigao još jedan pametnjaković sveznalica.
nightrider: ” Trebaš se držati investitorskih voda, jer u ovim spekulantskim vodama je puno aligatora, he,he ( neću reći kajmana jer su oni pretežno investitori ) ” nema ovdje investitora…daytraderi ili eventualno week/monthtraderi…nitko ovdje ne drzi dionicu duze od godinu dana
Pusti ti, Quaestus mu jako dobro stoji..