bubašpara:
” Vjesnik nikad nisam čitao a bogami ni neću. Čujem da su ga počeli davati džabe. Eh, jesi mi našao novine: VJESNIK Čega: Proljeća, ljeta, zime…………. Pih !
”
– dragi moj Bubašpara, što se mene tiče možeš i dalje čitati slikovnice ili gledati slikice u Playboyu.
– u današnjem VJESNIKU.
– Dionica INE će i dalje rasti.
– u današnjem VJESNIKU
– proizvodnja nafte značajno pada.
– a ono čega nedostaje može biti samo jeftinije, zar ne. A auta ćete voziti na vodu. a moj mali Bubašpara ima više malih automobilčića kojima nije potrebno gorivo za pogon, on ih po sobi vozi jednom rukom.
– u današnjem VJESNIKU
– dividenda Dukata 11kn, ali to nije interesantna dionica.
– zbilja nema više potrebe na ovim stranicama pisati o INI.
– danas sam i ja na burzi kupovala neke druge dionice.
– a i sutra će biti jako interesantna jedna dionica.
– ja ću je stvarno puno nakupovati, sa svim slobodnim kešom.
Pozdrav !
Čuj kolegice, čini mi se da INA nije rasla? A ove neke koje ti ne hvališ sve u blokadi. Jesi ti sigurna da dobro zarađuješ?
Volim kad se piše konkretno, a ne “jedna dionica”
– pa Euroherc, vidiš kako je odmah pogodila gospođica Anastazija.
– stvarno sam se mislila kockati i puno toga kupiti, ali nije išlo.
– a na forumima se moglo dosta toga pročitati kako to ne vrijedi više od 50.000kn.
– ali nema prodavača ni za lijek.
Pozdrav !
Čuj kolegice, čini mi se da INA nije rasla? A ove neke koje ti ne hvališ sve u blokadi. Jesi ti sigurna da dobro zarađuješ?
– slažem se INA nije rasla, samo što na to ja i ti gledamo bitno drugačije.
– za mene je s 1.690kn od IPA do danas INA ipak lijepo rasla.
– tko ima dionice INE dobiti će i dividendu za mjese – mjesec i po.
– ako neke ne hvalim to ne znači kako ih ne posjedujem.
– pa zar nisam napisala kako INA na ovim cijenama nije interesantna malim ulagačima.
– znaš više ni sama nisam sigurna je li dobro zarađujem.
Pozdrav !
Ozbolt_F: ” Čuj kolegice, čini mi se da INA nije rasla? A ove neke koje ti ne hvališ sve u blokadi. Jesi ti sigurna da dobro zarađuješ? ” – slažem se INA nije rasla, samo što na to ja i ti gledamo bitno drugačije. – za mene je s 1.690kn od IPA do danas INA ipak lijepo rasla. – tko ima dionice INE dobiti će i dividendu za mjese – mjesec i po. – ako neke ne hvalim to ne znači kako ih ne posjedujem. – pa zar nisam napisala kako INA na ovim cijenama nije interesantna malim ulagačima. – znaš više ni sama nisam sigurna je li dobro zarađujem. Pozdrav !
Slazem se, al ovo s dividendom je fakat … smijesno
s_josko:
”
Volim kad se piše konkretno, a ne “jedna dionica”
”
– pa Euroherc, vidiš kako je odmah pogodila gospođica Anastazija.
– stvarno sam se mislila kockati i puno toga kupiti, ali nije išlo.
– a na forumima se moglo dosta toga pročitati kako to ne vrijedi više od 50.000kn.
– ali nema prodavača ni za lijek.
Pozdrav !
Pametna je naša Anastazija, u to nema sumnje.
Što se mene tiče, kad čujem “jedna dionica”, zvuči mi kao da pisac čeka da se nešto dogodi i da nakon toga može reći “e, baš sam govorio o Matić i sinovi d.d.”. Vjerojatno i ostali tako govore pa nije u redu da to predbacujem samo vama, ali vi ste prilično upadljivi (čak i ako ste muško, kako neki pričaju). [smiley2]
Moze li Znanac prokomentirat zadnje nadokupe od stranePBZ ZADNJIH dana par tisuca mozda EBOR ima namjeru prodati svoj udio[color=black][/color][img][/img][img][/img][img][/img]
Moze li Znanac prokomentirat zadnje nadokupe od stranePBZ ZADNJIH dana par tisuca mozda EBOR ima namjeru prodati svoj udio[color=black][/color][img][/img][img][/img][img][/img]
To uopće ne mora ništa značiti, svaka tvrtka ima određeni udio vlastitih dionica. Ako su podijelili dionice zaposlenicima,sad možda jednostavno vraćaju portfelj na razinu prije podjele.
A što se tiče priče sa EBRDom, tu je sve moguće, sve češće se to spominje kao mogućnost…
EBRD izlazi iz svake tvrtke nakon nekog vremena. Ako budu prodavali prodati će PBZ-u a ne na burzi jer je tako dogovoreno prilikom ulaska. Naravno da po meni to neće znatno utjecati na cijenu dionice.
Ako dijele dionice zaposlenicima dionice kao nagrade to samo nakratko može utjecati na pad cijene, naravno ako oni odluče masovnije prodavati u što čisto sumnjam. I Luković je dobio cca 10 mil kuna u dionicama ZABE pa zar mislite da će to utjecati na cijenu ZABE. Čisto sumnjam.
Preko vikenda nema mene na ovoj temi i odmah nema niti savjeta, niti onih bezveznih.
– bila je aktivna jedna tema od Bubaspara deytreding.
– dosta nas to radi, pa evo što sam danas kupovala.
– INA, IPKK, JNAF, LRH.
– radi se o malim transakcijama, u svaku dionicu cca malo više od 10.000kn.
– danas možda još kupim 2-3 dionice.
– napominjem loša sam u tom deytredingu, ali ti manji gubici mi ne pretstavljaju veliku štetu, a nekada i dobro pogodim.
– JNAF i LRH sam ipak kupila po velikim cijenama, a nije jeftina ni INA i IPKK, te je zbilja teško zaraditi kupujući na visokim cijenama.
– evo ja sam prva napisala što sam radila, a što ste Vi deytrejdali, je li tko uspio zaraditi 10.000kn.
Pozdrav !
Pa kaj buš zaradila sa deset somova kuna? Ak ti nekaj i upali to ti ne bu dost ni za sir&vrhnje. Trebala si puknut nutra miljon ili dva.
Pa kaj buš zaradila sa deset somova kuna? Ak ti nekaj i upali to ti ne bu dost ni za sir&vrhnje. Trebala si puknut nutra miljon ili dva.
– pa bum možda zaradila za burek,
– puknula sam ja nutra milion dva kad je to bilo jeftino.
Pozdrav !