Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

u londonu još uvijek nema trgovine na INI…bid je na 601$

– mrzim, poluinformacije, odnosno dezinformacije.
– trgovine nema što je točno.
– samo dragi prijatelju nisi spomenuo zašto nema trgovine.
– izgleda nitko neda jeftino.
– a kupnja je vidi vraga, 639,25$, a to je pak najviša cijena INE, reci pučanstvu koliko je to kuna.
– e sad ćemo vidjeti kamo će cijena otići.
Pozdrav !

Poći će to ispod 3300 jer su rezultati vrlo vrlo loši. A kad još dođu radnici za pokrpati kredite lele.
Radnici će dobiti dionice za cca 1400 kuna. Koliko će onda vrijediti INA ????

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

Poći će to ispod 3300 jer su rezultati vrlo vrlo loši. A kad još dođu radnici za pokrpati kredite lele.

Nemam dionice INE. Nisam ih nikada niti imao! IPO Ine mi je jedna od vecih gresaka! [smiley3]

Ali ovo sto je napisano vezano za radnike ima smisla. Izlaz pa ponovni ulaz bi takodjer mogao imati smisla. Ali svatko mora napraviti svoju strategiju i racunicu!

skype - ivek1234

Poći će to ispod 3300 jer su rezultati vrlo vrlo loši.

Oće ,ak meni naraste nokat ,tam di nikad nije rastao,reče Josip Pejaković ,usta’ i svi ustaše!

bubašpara:

Poći će to ispod 3300 jer su rezultati vrlo vrlo loši.

Oće ,ak meni naraste nokat ,tam di nikad nije rastao,reče Josip Pejaković ,usta’ i svi ustaše!

I meni se cini da hoce….

skype - ivek1234

Ti se stvarno voliš blamirati. Ovakvi postovi etiketiraju te kao novopečenog, nadobudnog i neozbiljnog malog dioničara. Ako ne znaš zašto će INA i dalje rasti onda radije prije ovakvog napisa pročitaj Vjesnik.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Poći će to ispod 3300 jer su rezultati vrlo vrlo loši. A kad još dođu radnici za pokrpati kredite lele. Radnici će dobiti dionice za cca 1400 kuna. Koliko će onda vrijediti INA ????

i 45 000 građana je kupilo po 1690 pa je cijena tu gdje je. kako to?

Ti se stvarno voliš blamirati. Ovakvi postovi etiketiraju te kao novopečenog, nadobudnog i neozbiljnog malog dioničara. Ako ne znaš zašto će INA i dalje rasti onda radije prije ovakvog napisa pročitaj Vjesnik.

Vjesnik nikad nisam čitao a bogami ni neću. Čujem da su ga počeli davati džabe. Eh, jesi mi našao novine: VJESNIK Čega: Proljeća, ljeta, zime………….

Pih !

Države i ulagači nemaju prijatelja, samo interese

Vjesnik nikad nisam čitao a bogami ni neću. Čujem da su ga počeli davati džabe. Eh, jesi mi našao novine: VJESNIK Čega: Proljeća, ljeta, zime………….

Pih !

Eto vidiš, penzioneri čitaju Vjesnik i zato su se obogatili na dionicama INE http://www.vjesnik.hr/html/2007/05/16/Clanak.asp?r=gos&c=1
A ti?

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

Vjesnik nikad nisam čitao a bogami ni neću. Čujem da su ga počeli davati džabe. Eh, jesi mi našao novine: VJESNIK Čega: Proljeća, ljeta, zime…………. Pih !

– dragi moj Bubašpara, što se mene tiče možeš i dalje čitati slikovnice ili gledati slikice u Playboyu.

– u današnjem VJESNIKU.
– Dionica INE će i dalje rasti.
– u današnjem VJESNIKU
– proizvodnja nafte značajno pada.
– a ono čega nedostaje može biti samo jeftinije, zar ne. A auta ćete voziti na vodu. a moj mali Bubašpara ima više malih automobilčića kojima nije potrebno gorivo za pogon, on ih po sobi vozi jednom rukom.
– u današnjem VJESNIKU
– dividenda Dukata 11kn, ali to nije interesantna dionica.

– zbilja nema više potrebe na ovim stranicama pisati o INI.
– danas sam i ja na burzi kupovala neke druge dionice.
– a i sutra će biti jako interesantna jedna dionica.
– ja ću je stvarno puno nakupovati, sa svim slobodnim kešom.
Pozdrav !

– a i sutra će biti jako interesantna jedna dionica. – ja ću je stvarno puno nakupovati, sa svim slobodnim kešom. Pozdrav !

Euroherc?

ANASTASIA JE OTISLA!

– IPKK kupovala i dokupljivala, već u dobroj pozitivi na toj dionici, ali očekujem još više od toga.
– IGH također veći dio prodala i tu je bila solidna zarada 100%, još imam malo toga, stvarno nisam mislila kako to može ovoliko još rasti.

Volim kad se piše konkretno, a ne “jedna dionica”

New Report

Close