KODT.
– preporuka "kupiti".
– I love this game.
Pozdrav !
To bi sad stvarno trebao biti zicer, a ja bih dodao, iako još izvješća nisu izišla
kupiti KOEI
jer samo na isporučenim vlakovima u 2q prihod bi trebao biti 600 milijuna kuna veći, ne računajući porast KODT-a i slično.
KODT.
– preporuka "kupiti".
– I love this game.
Pozdrav !
Trebali ste ovaj post poslati ranije, sad je malo potegla gore…
Ali ovo jedna od vaših omiljenih dionica, pa je razumljiva vaša preporuka.
ubacio mdka dividendu i danasnji rast dionica, ova godina sada na 8,6%, ekstrapolacija na godinu dana daje oko 15% – bio bih prezadovoljan da zavrsi tako.
danas povukli razni u portfelju ali jace skoro samo turisti: hupz, ilra, kodt, mais, tuho, ja mrvicu ispod 10%. preko vikenda rezerviram smjestaje na booking com pa u ponedjeljak krecem na turu po ceskoj, naglasak na brnu i pragu, kad se vratim kupanje i ribolov.
drevil
imaš 15-aestak dionica u portfelju, a divka mdke ti popravi krvnu sliku za 1,5%!!?? kaj je kod tebe sve po 12 kuna!!??
drevil
imaš 15-aestak dionica u portfelju, a divka mdke ti popravi krvnu sliku za 1,5%!!?? kaj je kod tebe sve po 12 kuna!!??
20% (dividende) od 5% (u portfelju mdka) je 1% (portfelja), toliko je dividenda mdka digla portfelj, istina nesto malo vise jer je bilo malo vise od 5% i malo vise od 20%, ostalo je porast vrijednosti dionica.
samo ti pitaj ako ti nesto nije jasno, ja sam 100% transparentan.
inace bb jutros rana setnja i velebitsko pivo na platku, ovdje dole pali przi