Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

alias što ste krenuli?

s & p short. Da ce krenuti padati s & p. Više ću toga krenuti kupovati na nekih 2125 ili oko 20. Mislim da će kina potegnuti dole i da će onda krenuti i ostale burze. Ako ne onda će FED povećati kamatu što će ojačati dolar što će smanjiti još više zarade američkim izvozicima što će opet potjerati s&p dole. A i dugo nije bilo neke prave korekcije. Možda griješim ali treba pričekati

SNHO jeftin, problem neuredno izdavanje izvjesca. Ali ako uzmemo u obzir da se radi o vecinskom LRH a znamo sto se tamo dogodilo.
ZVZDA smijesno nisko, povecanje NPM i EBITA marze uz rast cijene sirovina…
A i bez toga, na P/B 0,32 nema zime.
ADPL, unatoc strahu radi situacije sa Rusijom povecanje prihoda i dobiti, budemo sada vidjeli na izvjescu stanje, ali s obzirom na povecanje potraznje za Autima u EU koje se blizi dvoznamenkastim postotcima cisti BUY.
JDGT moj miljenik, ali o njemu bolje ne pricat jos :)))

[i]But [b]the state[/b] lies in all the tongues of good and evil; and whatever it says it lies; and whatever it has it has stolen.[/i]

Ove godine za sada nekih 12-13% sa dividendom, 10tak% bez nje.

Penzionerski sam usao u 2015, sigurnjaci (ako se to moze rec na zse)

Btw, trenutno pikiram PODR i MDKA, ali za sada se samo gledamo.
(pa ko-kom vraga dode)

[i]But [b]the state[/b] lies in all the tongues of good and evil; and whatever it says it lies; and whatever it has it has stolen.[/i]

s & p short. Da ce krenuti padati s & p. Više ću toga krenuti kupovati na nekih 2125 ili oko 20. Mislim da će kina potegnuti dole i da će onda krenuti i ostale burze. Ako ne onda će FED povećati kamatu što će ojačati dolar što će smanjiti još više zarade američkim izvozicima što će opet potjerati s&p dole. A i dugo nije bilo neke prave korekcije. Možda griješim ali treba pričekati

mislio sam na podravku…mišljenje za dax, treba li i njega shortati?

Ma o podravci ne znam previse tj nisam radio dublje analize pa ne mogu tvrditi da li sam napravio dobro ili loše s ulaskom na ovim razinama. Mišljenja sam da je na nekim dobrim razinama za ulaz jer ce tesko ici ispod cijene dokapitalizacije. Na moru sam pa nemam previse vremena za dublje proucavati što, gdje i kako. Teže mi je dax shortati jer su tamo svi izvoznici koji profitiraju na padu eura odnosno rastu juana i dolara. europa se za razliku od SAD-a tek nedavno počela oporavljati i dosta je jeftinija od njih u smislu cijene dionica. Ali ako se nešto dogodi iz scenarija koje sam nabrojao (pad kine (danas -3%) ili sad-a) to će sigurno zahvatiti i europu odnosno dax. Ali rađe na ovim razinama S&P. Tamo analitičari očekuju ukupni kvartalni pad prihoda i dobiti od 3% što će dodatno poskupiti dionice. S druge strane pošto su niska očekivanja sve imalo pozitivno će tjerati dionice gore. Zato možda još malo pričekati ali već se može lagano početi skupljati. Pozzz

OPTE_postaje vruće,naravno za kupiti

LKRI dokapitalizacija po 40
naročito,za one koji nisu prodali dionice na koja su ostvarili pravo na dokup jer bi se lako moglo dogoditi da dionica poleti,ali ih treba imati u portfelju odmah.Najkasnije u ponedjeljak bi trebali znati da li ima
dionica za treći krug,tj.da li već imamo novog većinskog vlasnika ili nas ćeka
četvrti krug.Mislim da treba malsimalno iskoristiti pravo na dokapitalizaciju/još danas i sutra/,lijepa prilika.Meni se ne isplati,jer sam ostvario pravo na doklup jedne dionice.
Ćini mi se da propuštanje prava dokupa na neograničeni broj dionica koje nisam iskoristio u drugom krugu je moja greška.
Ovakva tišina u LKRI,rekao bih medijska blokada,totalna netransparentnost,skrivanje rezultata upisa u drugom krugu,golica me.

Bit će ili opa,ili tropa..ipak opa mi je izglednije,naravno sa aspekta dugoročnog
investitora/vremenski mokvir deset do petnaest dana/

JDGT.

– jeftin je.
– preporuka “kupiti”.

– I love this game.
Pozdrav !

opte je veliki kapitalac…

OPTE_postaje vruće,naravno za kupiti

– samo mi je očešalo nalog, kupila sam 569 dionica.
– dionica je rizična te ne spada u klasičnu preporuku “kupiti”.
– opasnost rizika raste još više kada je investicija zanimljiva i gospon Lopini.

– I love this game.
Pozdrav !

na P/B 0,32 nema zime.

– na niskom p/b pogubili su se milijuni na našoj burzi.
– ako meni ne vjerujete pitajte gospon Lopinu.

– I love this game.
Pozdrav !

JDGT.

– jeftin je.
– preporuka "kupiti".

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Šta ćemo s 330 kom na 1000 kn?

使用を信頼し、あなた自身の能力の

New Report

Close