edo: ” Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru, da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to! ” Jooj, da je meni imati 2 dionice Berkshire Hathawayja!!
Može i MMTZ…[smiley2]
To kolkio sam ja prodao ne bi trebalo nikoga interesirati ali kolega ivana7 prodao sam više nego što ti imaš u portfelju [smiley1]
stvar kod INE je da je rezultat slab, a već je i prošla godina bila slabija od 2005. kako god bilo to će malo ohladiti ulagače…možda ne vas, ali u londonu hoće…i onda ode ina prema 3200…ako se nešto loše desi i više od toga…
ono što ste vidjeli jučer je:
1. početak reakcije na 1Q (danas slijedi jaći val)
2. inicira se razgovor sa investitorima kako se ne bi više rušila cijena
3. fondovi su jučer branili cijenu na 3300-3350, jer im nakon srbije ne treba još jedan pad ali koliko će pod udarom londona moći braniti cijenu ostaje da se vidi
kolega ivana7 će vam za par dana prodati priću da je prodala inu u ponedjelja ali ju je bilo sram priznati…[smiley2]
TwinSpark:
”
edo: ” Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru, da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to! ” Jooj, da je meni imati 2 dionice Berkshire Hathawayja!!
”
Može i MMTZ…[smiley2]
Ja to htio napisat, pa reko neću… Ali eto… 2 dionice MMTZ već daju pravo za rasprave… [smiley11]
najgori su ovi sa naknadnom pameti. joj ja sam ovo pa sam ono. dajte analize pišite prije nego se dogodi rast, onda možete reći evo lijepo sam vam govorio. iz tih razloga cijenim pisanje nekih koji govore o dionici i čvrsto vjeruju u njezinu vrijednost ( a vrlo ih je malo – čini mi se sve manje )
Najbolje mi je kad neka dionica padne, npr. u utorak ujuto a ekipa onda počne pisati kako je baš tu dionicu prodala u ponedjeljak popodne…
Najbolje mi je kad neka dionica padne, npr. u utorak ujuto a ekipa onda počne pisati kako je baš tu dionicu prodala u ponedjeljak popodne…
Ne lažu nas. Lažu sami sebe, a to je još gore.
ivek123: ” ivana7: ” – pa frajeri koliko ste to puno prodali INE, ajmo ne stamite se svog portfelja. ” Najdraza Ivancice, 0 kupio – 0 prodao. Sto mogu kada sam luzer! [smiley9] BTW – ne valja ti nastup nikako! ” Zašto joj ne valja nastup??? I meni je dosadilo slušati frajere koji pišu o svojim transakcijama tak da se stiče dojam o neznam kako velikim ciframa. Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru, da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to! Zato Ivanu razumim 100% jer znam veličinu njenog portfelja!
mogu li pogoditi?
sigurno se radi o Adrisu [smiley2]
kad je to nakon IPOa nemam pojma. no ako hoces uvrstiti dionica na slobodno trziste to ide prakticki promptno.
Jučer su mi na phoneu u fimi još i natočili nade da je moguće izkotiravanje FMPS-R-A još ovaj tjedan ……ali kao moguće je. Sad je na Samodolu da rokne potpis i ZSE će to, pošto im je u interesu da si za koju kapljicu dignu promet, stvar nadam se , odradti turbo.
mogu li pogoditi? sigurno se radi o Adrisu [smiley2]
– pogodio 100%.
– i ja sam isto to čula.
Pozdrav !
..i onda ode ina prema 3200…ako se nešto loše desi i više od toga… ono što ste vidjeli jučer je: 1. početak reakcije na 1Q (danas slijedi jaći val) 2. inicira se razgovor sa investitorima kako se ne bi više rušila cijena 3. fondovi su jučer branili cijenu na 3300-3350, jer im nakon srbije ne treba još jedan pad ali koliko će pod udarom londona moći braniti cijenu ostaje da se vidi kolega ivana7 će vam za par dana prodati priću da je prodala inu u ponedjelja ali ju je bilo sram priznati…[smiley2]
– i onda ode INA na 3.200kn gdje će ju gospodin Beholder kupovati.
– prodao bi on i svoj IPO INE kad bi vjerovao u to što je napisao.
– sad možda napiše, pa pisao sam to kako bi ju moga jeftinije nadokupiti, jadno.
– kako će se kretati cijena INE, ne mogu znati, ali jako dobro znam tko ju kupuje i na koji način isti ulažu.
– London.
– pa ne kupuju INU tamo neki egzotični Englezi, možda i kupu pokoju, ali to je oko 1% trgovine.
– glavnu trgovinu čine veliki strani investicijski fondovi.
Rezultati INE u 1Q.
– dobro se povećala proizvodnja plina, povećala se i proizvodnja nafte.
– pitajte se zašto INA ima gubitke u prodaji plina, pa i Pliva je imala jako loše plaćanje za svoje lijekove s Hrvatskom, sad kad je novi vlasnik i to je riješeno, samo sad kod nas nema dosta Plivinih lijekova, interesantno, ali ta ista Pliva povećala dobit za 100%.
– slično vidim i kod INE, ali s novim vlasnikom.
– a imali smo i jako toplu zimu, i negativne tečajne razlike na što INA nije mogla utjecati.
– ali rezultat je ipak pozitivan.
– nikako ne mislim kako će mali investitori ulagati u INU, to je ipak najjaća fondovska dionica i oni će određivati cijenu.
– najdraže mi je što je tržište demantiralo gospodina Beholdera, ali tržište je nepredvidljivo.
Pozdrav !
Zašto joj ne valja nastup???
Meni se ne svidja kada bilo tko podcijenjuje bilo koga. Amen!
Posto od 14.05. u 22:51:
ivana7:
”
– preciznost u kunu se cijeni, kristalna kugla odlično funkcionira.
– ajmo maistori da i Vas vidim.
Pozdrav !
”
Pola portfelja mi u blokadi! THNK i IGH. Krajem ovog i pocetkom slijedeceg bi mogao jos jedan dio portfelja u blokadu. Recimo VDKT. Bas da vidimo! [smiley9]
I BIO VDKT! Cak je malo uranio. Moram napraviti tunning na software da ne vara ovoliko! Blokada danas! [smiley2][smiley2]