Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

nisam jos unio sve fi u svoje tablice, pa mi je bb lista jos nesluzbena a ne konacna [emo_smijesak].ali vec sam kupovao po njoj, gricnuo podravke, narastao mi je portfelj na 15 dionica, to mi je do sada uvijek bila gornja granica broja za mene. zao mi je ckmla, mozda nisam trebao izaci prije fi, barem izasao s lijepim plusom. od novopridoslih unazad par mjeseci maistra najbolje raste, vec lijepo zaradila. nesto se desava na portfelju zadnjih dana, nesto raste-nesto pada, ali na kraju dana zbroj pozitivan i vidljiv, kad bi to trajalo neko vrijeme to bi bio spori cvrsti rast ali za sada jos nesto ispod sijecanjskog maksimuma. kad ne racunam plag i rivp ostatak portfelja u prosjeku i value ok, vagani P/E ispod 11, vagani EV/EBITDA ispod 7.

danas kiseljenje na laganom padu, a jucer mi je bio dobar dan, konacno presao ath iz sijecnja, te me pocistilo na kupnji i prodajama koje sam imao. 16 dionica u portfelju, nikad toliko, sigurno mislite neznanje ili nesigurnost pa odatle diworsifikacija. tri turista su mi van bb 15 prema tablicama, a ne zelim ih se rijesiti. i jdos s kojim ne znam sto cu, siguran sam da ce onog casa kad ga se rijesim odraditi taj value trzaj. zadnje usao u hupz, podr i lkpc i eto guzve u sesnaestercu.

Zamrla tema. Sta se događa? Nitko više ne može naći podcjenjenu dionicu? Gdje je Lopina? Ništa ne čujemo od njega u zadnje vrijeme. Ivana7 je valjda prebukirana pa nema vremena podjeliti dio svoje mudrosti s nama. Meni malo ova močvara dosadila pa krenuo kupovati certifikate. Kupio jučer dax short SDXK na 11830 za 28kn. Njemačke obveznice short SBUD na nekih 156 odnosno 54kn i prekjucer plin short SNG9 na 3,016$ odnosno 4,24kn. Uglavnom pad na sve. Već su prilično dobre zarade na obveznicama i plinu. Cekam danas pad daxa i onda se ženim.

Lako što je zamrla tema. Zamrla je cijela burza. Promet nikada nije bio mizerniji. Da danas nije bilo nešto prometa na ERNT, kako bi to danas do sada izgledalo. Očaj živi.

Danas dvije Adrisove dionice preko 50% ukupnog redovnog prometa…strahota…

Prvo je potrebno osnovati povjerenost za ulazak u krizu, pa tek onda ući u nju.

uopće ne shvaćam zašto skupa fondovska smeća uopće rastu, dok firme koje uopće nemaju poslovanje i ne isplacuju plaće padaju??? Strašno. Treba to prijaviti HANFI

A ja uopce ne razumijem gdje je nestala najveca investitorica koja je svima nesebicno dijelila informanke… narocito poslije bitaka…. A jedna bitka je upravo danas zavrsila…

Best buy, apsolutno ne kupovati ništa jer je gotovo nemoguće prodati.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Hmm a da mozda, samo mozda, nije nesto u redu sa tvojim dionicama? Mozda ZSE i nije toliko losa jer kad pogledam bid i ask na svojim dionicama mogu prodat bez problema sve.
Hmm…

bogata
vjerovatno uređuje svoj hotel da ga dobro proda adrisu!

Hmm a da mozda, samo mozda, nije nesto u redu sa tvojim dionicama? Mozda ZSE i nije toliko losa jer kad pogledam bid i ask na svojim dionicama mogu prodat bez problema sve.
Hmm…

Možda. Znam sigurno da mi je ovo najbezveznija godina do sad. Na nuli sam, nema eksplozija na burzi, čista letargija i dno dna za razliku od prošle izvrsne godine i svih ostalih koje su prethodile.

使用を信頼し、あなた自身の能力の

Fondovsko smeće,tj prva liga pluta.ali i ne toni.
Državna liga:LKRI,HMST,HIMR,Badel,PTKM,JDPL,KSST,DDJH.-nema dna,tone li ga tone.
Blogerska liga u raspadu,osim RIVP i donekle RIZO.
Dokapitalizanti iz PSN teže nuli,osim dlkv..opte,mgma uskoro.Inflacija papira se
nastavlja.
Todex na ćelu sa denominatima i dokapzalizantima tipa VPIK i BELJE tonu kao
kamen.
Država dijeli dionice braniteljima,što bi se reklo da i ona isisava i posljednju likvidnost sa tržišta,pa te dionice mogu tonuti kao olovo.

Dokapitalizacije isisavaju posljednju kešovinu sa zse,uskoro LKRI i Podravka.
Dividende nikada manje,uz rijetke iznimke,preuzimanja ni za lijek.

Moji biseri su stabilni,drže se,s njima se ne trguje,do trenutka dok se ne počne sa njima trgovati.
Smjer je jasan.Kud svi Turci tu i mali Mujo.Pad u bezdan.Ipak sam 100% u dionicama.Logično,jer ima puno jeftinih dionica,što ne znači da neće biti i jeftinije.

Virtualno sam u plusu od početka godine,realno u debelom minusu.
,

New Report

Close