Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trend rezultata Ine je loš, padaju prihodi,dobit.Izvješće je loše malo ili puno loše je.
Jedno pitanje?
Ja sam uvjeren da Mol kupuje i da će kupovati.
Što ako treći dan iza free buy za MOL njihov račun bude isti kao danas ? Što će onda biti? To je 07.06. čini mi se.
Ja čekam još mali pad pa ću se ukrcat.

Glasnogovornik IGH na neodređeno

– IPKK kupovala i dokupljivala, već u dobroj pozitivi na toj dionici, ali očekujem još više od toga.

kako si sad kupio IPKK ??? [smiley8][smiley8][smiley8]

pa stalno pises da bjezis od mojih navlakuša ko vrag od tamjana [smiley1]

cini se meni da ti mene pratis u stopu, pa zato ostvarujes tako dobre rezultate s kojima se hvalis [smiley1]

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

sasko jeli ti imaš nekih iskustava baziranih na znanosti koliko traje jedno izlistavanje dionica na burzu? Evo tekst iz mog posta na proreius threadu!
Da i pridružujem se osvrtu na sedmicu

KULEN NIJE SALAMA

Za gospodina Davids koji je još u banani. – i ti možeš slobodno dati ruku prijatelju Beholderu. – pa u stopu si pratio njegovo s r a m o t n o pisamje na INI. – pa ko je INU danas prodavao, samo mali kao i vas dvoje. – da sam ju ja išla prodavati rušila bi se cijena i ispod 3.300kn u tom momentu i ne bih uspjela prodati 10%, bez IPA. – pa frajeri koliko ste to puno prodali INE, ajmo ne stamite se svog portfelja. Pozdrav !

-Baš ti hvala Ivana za ovo u banani,no nisi mi odgovorila na pitanje?
-07.06.?
-Pusti tuđe portfelje, meni je drago da i dalje lijepo zarađuješ.
Pozdrav

Glasnogovornik IGH na neodređeno

sasko jeli ti imaš nekih iskustava baziranih na znanosti koliko traje jedno izlistavanje dionica na burzu? Evo tekst iz mog posta na proreius threadu!
Da i pridružujem se osvrtu na sedmicu

kad je to nakon IPOa nemam pojma. no ako hoces uvrstiti dionica na slobodno trziste to ide prakticki promptno.

Those who do not remember the past are condemned to repeat it.

– pa frajeri koliko ste to puno prodali INE, ajmo ne stamite se svog portfelja.

Najdraza Ivancice,

0 kupio – 0 prodao. Sto mogu kada sam luzer! [smiley9]

BTW – ne valja ti nastup nikako!

skype - ivek1234

ivana7: ” – pa frajeri koliko ste to puno prodali INE, ajmo ne stamite se svog portfelja. ” Najdraza Ivancice, 0 kupio – 0 prodao. Sto mogu kada sam luzer! [smiley9] BTW – ne valja ti nastup nikako!

Zašto joj ne valja nastup???
I meni je dosadilo slušati frajere koji pišu o svojim transakcijama tak da se stiče dojam o neznam kako velikim ciframa.
Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru,
da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to!
Zato Ivanu razumim 100% jer znam veličinu njenog portfelja!

ivek123:

nije sve u veličini [smiley1][smiley1]

PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO ŠTO SJA !!!!

Zašto joj ne valja nastup???
I meni je dosadilo slušati frajere koji pišu o svojim transakcijama tak da se stiče dojam o neznam kako velikim ciframa.
Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru,
da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to!

Bravo Edo, i ja znam o kome je riječ. To radi kako bi stekao određen ugled na forumu da bi poslije uvaljao Zdenku i slične notorne navlakuše.
Zato, moja podrška Ivani.

edo: ” Zašto joj ne valja nastup??? I meni je dosadilo slušati frajere koji pišu o svojim transakcijama tak da se stiče dojam o neznam kako velikim ciframa. Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru, da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to! Zato Ivanu razumim 100% jer znam veličinu njenog portfelja! ” Bravo Edo, i ja znam o kome je riječ. To radi kako bi stekao određen ugled na forumu da bi poslije uvaljao Zdenku i slične notorne navlakuše. Zaot, moja podrška Ivani.

kriv sam, priznajem …
[smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1][smiley1]

kakve veze ima Ivana s navlakušama na ovom forumu ?

stil pisanja joj je katastrofa … svađa se i omalovažava ljude …

upisi su joj po onoj staroj: puno piše, malo kaže … ili kaže kada je već gotovo …

nešto slično kao znanac na temi FNVC

I love the Smell of Profits in the Morning

Svojevremeno sam upoznao lika koji je na forumu bio najveći zagovornik Jedne firme,čak je njihov logo imao u avataru, da bih saznao nedavno od njegovog dobrog prijatelja da je on posjedovao ni manje ni više nego 2 dionice te firme a vi pogađajte tko je to!

Jooj, da je meni imati 2 dionice Berkshire Hathawayja!!

I'd rather have 1% of the effort of 100 men than 100% of my own effort

najgori su ovi sa naknadnom pameti. joj ja sam ovo pa sam ono. dajte analize pišite prije nego se dogodi rast, onda možete reći evo lijepo sam vam govorio.
iz tih razloga cijenim pisanje nekih koji govore o dionici i čvrsto vjeruju u njezinu vrijednost ( a vrlo ih je malo – čini mi se sve manje )

Jednog dana sve ce biti dobro, to je nasa nada. Sve je dobro danas, to je iluzija. [b]www.dalekovod.hr[/b]

New Report

Close