Kolegce Ivana, kao zaštitnik AGMM-a kažem vam da rezultati uopće nisu loši, ulaganja! Trenutna situacija neka vas ne zavara. 2 q će bit bolji a i ostali. Sljedeća godina ohohohooj. Treba samo čekat da potegne i eto gaa. Biti će tu prinosa, imaju i dividendu pa ko voli nek izvoli. Kolege vam moguu detalje objasnit, koliko su ispod book-a i sve ostale tehnikalije, imaju perspektivu. A ako dođe još neki brko sa strane i istrese kesu, fijuuuu, neće stići Hanfa blokirat na vrijeme. Lijepi pozdrav [smiley2]
Gospodine Rogi.
– na ovim stranicama dajem svoje iskreno mišljenje o dionicama.
– možda ste Vi i u pravu, ali ja sam napisala zašto je dionica sada trenutno pala i nije u fokusu ulagaća, ali to je samo moje mišljenje koje i ne mora biti točno.
– pa čini mi se kako smo Vi i ja bili jedni od rijetkih investitora koji smo vjerovali u VIRO.
Pozdrav !
A sad jedno pitanje za moje đake prvake.
– što će se to sutra dogoditi na dionici INE.
– zbog toga sutra može cijena ići i dosta gore, ali uvijek postoji i ono suprotno, može i dolje.
– znam kako je većina Vas odavno isprodavala ono malo INE što ste kupili, te Vas više to gradivo niti ne interesira.
– ma najinteresantniji su gubitaši, jer kad to počme rasti, a Sasko i ekipa će Vam uvijek i biti na raspolaganju za objasniti zašto će to rasti.
– samo moji đaci prvaci nekada ta ekipa i za 20min iziđe iz dionice, a Vi, to ja zovem ko zadnji magarac.
Pozdrav !
A sad jedno pitanje za moje đake prvake.
– što će se to sutra dogoditi na dionici INE.
– zbog toga sutra može cijena ići i dosta gore, ali uvijek postoji i ono suprotno, može i dolje.
Racimo da svaki komentar vrijedi
[smiley2]
ja sam relativno nov ovdje i samo čitam,al moram prokomentirat da ovoliko prepotencije nisam već duuugo vidio. i to gdje? anonimno na forumu. lolchina toliko je nevjerovatno da postaje dječje zabavno,kao da slušam dječju prepirku na igralištu…
dobro je rekao sasko,a na šta bi to mi kao trebali bit ljubomorni?na napise na internet forumu. hahaha LOL
evo ja sam danas zaradio svoju dnevnicu za lopatom. [smiley1]
ubite se od ljubomore[smiley1]
evo sutra ti idu gore: VIRO, IPKK i IGH pozdrav
Ni Viro ni IPKK ni IGH.
Sorry, moja razmisljanja.
Lijepo je navlaciti na svoje…ispod 2% ne racunam kao rast.
Sutra sto ide gore?
THNK , nemam prodao danas sve, VART, ADPL odmah po otvaranju, nemam, JDPL nakon rezultata, ATPL kada fondovi skuze da nije lose, nemam dionicu, JDOS jer nize nemoze
rogi: ” Kolegce Ivana, kao zaštitnik AGMM-a kažem vam da rezultati uopće nisu loši, ulaganja! Trenutna situacija neka vas ne zavara. 2 q će bit bolji a i ostali. Sljedeća godina ohohohooj. Treba samo čekat da potegne i eto gaa. Biti će tu prinosa, imaju i dividendu pa ko voli nek izvoli. Kolege vam moguu detalje objasnit, koliko su ispod book-a i sve ostale tehnikalije, imaju perspektivu. A ako dođe još neki brko sa strane i istrese kesu, fijuuuu, neće stići Hanfa blokirat na vrijeme. Lijepi pozdrav [smiley2] ” Gospodine Rogi. – na ovim stranicama dajem svoje iskreno mišljenje o dionicama. – možda ste Vi i u pravu, ali ja sam napisala zašto je dionica sada trenutno pala i nije u fokusu ulagaća, ali to je samo moje mišljenje koje i ne mora biti točno. – pa čini mi se kako smo Vi i ja bili jedni od rijetkih investitora koji smo vjerovali u VIRO. Pozdrav !
Poštovani kolega Rogi ! Dobili ste naj inteligentniji odgovor na Forumu : Ako je VIRO = šečer , onda je AGROMEĐIMURJE = bombon ! Traže se ulagaći , po mogučnosti izvan Varaždina i Međimurja , a da su FONDMENAĐERI !
[smiley2][smiley2][smiley2]
Izašlo izvješće za TNPL,molim znančev komentar
Mislim da će puno bolji komentar dati gdin Shogun, obzirom da je upoznat sa vozarinama i daljnjim potezima TNPL. Po meni se čini da su 1q2006 i 1q 2007 godine tu negdje.
Šefe u prilogu ti nije tankerska nego čađara.
A što se TNPL tiče, oni nisu spot igrači tako da ih trenutne cijene vozarina ne diraju tako puno kao ATPL ili JDPL. Izvještaj je dobar, neki su možda očekivali i više
evo sutra ti idu gore: VIRO, IPKK i IGH pozdrav
evo kolega ivana7
VIRO +0,1%
IPKK +2,33%
IGH +25%
tvoj pick kolega:
INA: -1,47%
ja 3/3 iti 0/1…a sad smanji doživljaj [smiley1]
Šefe u prilogu ti nije tankerska nego čađara.
A što se TNPL tiče, oni nisu spot igrači tako da ih trenutne cijene vozarina ne diraju tako puno kao ATPL ili JDPL. Izvještaj je dobar, neki su možda očekivali i više
MEA KULPA[smiley7][smiley7][smiley7]