Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

http://m.dnevnik.hr/clanak/vijesti/hrvatska/hrvatska-na-nogama-svi-zele-pomoci-milanu-i-njegovom-ocu—371525.html. Definitivno best buy,sigurno ce vam se vratiti visestruko!!

@Lopina

Znaš kako u Americi članovi nekih bandi istetoviraju suzu ispod oka pa prema dole za svako ubojstvo koje počine? Šta bi bilo tek da ti moras isto napraviti za svaku dionicu koju si zagovarao, a koja je otišla u stečaj? Imao bi suza istetoviranih do vrata. Sad govorim o KSST. Uopće neću glumiti da mi je krivo, jer nije. Dugo si na burzi, često ti se događaju ovakve stvari i ti ponovo po istom!!! Jel ti stvarno ne misliš da radiš nešto po krivom? Da je tvoj tip i način ulaganja dobar? Ne postoji osoba koja ne bi zaradila na dionicama da samo mora naći niski P/B.

Čitam i komentare kolege Plavog (mogu se gledati samo komentari pojedine osobe upisom pravih riječi gdje se upisuje web adresa) i iako nisam prošao previše u 2011 na dnu je zagovarao prodaju CHF-a, kupnju LKPC na 1780, prodaju VPIK-a na 60kn, te nakon što je prodao ADPL za 100kn ušao u BLJE po 85kn (kako kaže s velikom količinom). INGR-a mu je “upadala u oci” na 17kn itd. Da ne duljim, osoba se posvadi s osobom svaka 3 posta nakon koje joj on govori da nauči bar osnove i da će joj on rado pomoći. Podsjetilo me to na mene, ali meni kaže da ne želi pomoći nego me stavio na ignore, što me strašno rastužilo, jer istinski cijenim njegove analitičke sposobnosti.

Ovo nabrajam iz razloga što ljudi misle da znaju nešto i to koriste, iako to ne funkcionira. Zašto ne onda promjeniti način razmišljanja? Možda profunkcionira onda.

Kad god pogledam ovaj forum na prvoj stranici su teme same stečajuše, dobro, pojavi se ponekad i štogod normalno poput Adrisa ili kojeg turista. Jednostavno nakon svih godina i dalje ekipa ne odustaje od spaljivanja love po stečajušama…

Kad god pogledam ovaj forum na prvoj stranici su teme same stečajuše, dobro, pojavi se ponekad i štogod normalno poput Adrisa ili kojeg turista. Jednostavno nakon svih godina i dalje ekipa ne odustaje od spaljivanja love po stečajušama…

Stečajuša Ingra ti je u tjedan dana narasla 40 % …pa ti sad čekaj da ti Adris naraste tolko ! …

Stečajuša Ingra ti je u tjedan dana narasla 40 % …pa ti sad čekaj da ti Adris naraste tolko ! …
[/quote]
Evo pogledajte ovaj tip izjave je upravo i razlog zašto ljudi kupuju takve dionice. Nitko ovu dionicu nije kupio kad je bila 60.000kn nego su je svi kupili sad na najnižoj cijeni od 2kn. Čak nitko nije ni kupio za, ne dao bog, 2,01kn. Svaka čast svima koji su u tjedan dana zaradili 40%, a siguran sam da ih je ogroman broj na našem tržištu, većina s ovog foruma. Tako profesionalci vrte lovu. Mi smrtnici jedemo njihove mrvice nakon što im ti 50% dnevni rastovi dosade pa kupe i neku kvalitetnu dionicu na 30 min da se odmore.

[/quote]Ctecajusa je postala firma kojoj vise ne prijeti stecaj.Upravo takav preokret moze dovesti do vise stotina posto rasta u narednom periodu…

[/quote]Ctecajusa je postala firma kojoj vise ne prijeti stecaj.Upravo takav preokret moze dovesti do vise stotina posto rasta u narednom periodu…
[/quote]

Teško će ti Ingra preko 4 kn. Nema razloga. BVPS će s efektima PSN biti oko 6 i kusur kn, a to je P/B od preko 0.5, već sada, što je skuplje od ostatka građevinara na ZSE. Ako nas pak iznenadi dobar FI evo mene da odrapim po asku.

Disclaimer: Tko moje pisanje shvati kao nagovor na kupovinu / prodaju dionica ili kao investicijski savjet taj je otisao na kvasinu odavno.

– gospona Janlana sam zapamtila po dvije stvari imena sina i kćeri Jan+Lana, a druga stvar je dokup Ingre od 400 pa do 15kn stalno je išao višegodišnji dokup i dokup (sve vam je zabilježeno na temi što smo tržili), svaki dan je tu bio novi post o dokupu Ingre.

– stvarno mi je drago da je gospon Janlana zaradio 40% u tjedan dana.

– ali sada uspoređivati Adris i Ingru je stvarno smješno.

– svi vi koji ste kupovali i dokupljivali Ingru nemate nikakve šanse do kraja života zaraditi lovu na toj Ingri.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Još je bolji MIAIII na IGH-u. Taj spušta ulaz u IGH-u od 7000kn i sad je negdje na prosječnom ulazu od 150kn, ako ga pitate. Toliko je puta rekao da je dokupio jer je siguran da cijena ne ide dole da je mislim kupio 3 puta više dionica nego ih uopće ima. Ni u SKDD-u nisi sigurni kako se to dogodilo

Best buy za forumaše!

Osobni bankrot.

Uzeli Vam buju dionice, ali više ne bute nikom dužni.[emo_plazi]

lagano smanjujem tuho, vjerojatno do 15% portfelja, mijenjam za ilra. osim ilra pokusavam uci i u mdka, bas i ne ide, treba odrijesiti kesu. ckml napustio do kraja u par kracenja. mozda nisam trebao tako drasticno, ali ima boljih prilika. na adpl nisam slusao tablice, kratio postepeno, pa su mi izlazi razvuceni od 130 kn do 90 kn. za drugo cekam ostale fi, casha nikad nije bilo spremno ovoliko, oko 5%.

Best buy za forumaše!

Osobni bankrot.

ti to iz vlastitog iskustva? e jbga ako si dužan zbog ulaganja na tržištu kapitala

Best buy za forumaše!

Osobni bankrot.

ti to iz vlastitog iskustva? e jbga ako si dužan zbog ulaganja na tržištu kapitala
[/quote]

Kolega, ja Vam se čudim.

Pa opće poznato je da na ZSE ne možete izgubiti.

Niste shvatili poantu posta.

New Report

Close