Uzeo 60.000 kn kredita i pola upuca u KSST pola u SNHO,jučer i danas.
Pobjednik dana.
– danas je apsolutni pobjednik u svim kategorijama gospon Lopin.
– SNHO kako se sam hvali -13%.
– ali puno bolji uspjeh je ostvario na KSST.
– KSST -32.61%, ali to je na zaključnoj cijeni 316.97kn a gospon Lopina je to prodao po 289kn tako da je njegov današnji uspjeh puno bolji od tih -32.61%.
– moje čestitke gospon Lopini jer je zasigurno napravio puno bolji rezultat od gospona GearBeara.
– meni je stvarno teško zaraditi u godinu dana koliko gospon Lopina može popušiti u jednom danu.
– I love this game.
Pozdrav !
godisnja fi, za sada tri iz mog portfelja:
atln izvrsno – 5, zadnje grickanje sam izveo prodajom ostatka adpl, brzi vlak za dole i brzi vlak za gore mimoisli su se kod 90 kuna, preskocio kao kaskader, vidi prethodni post.
jdos dobro – 3, na prvi pogled ok, za drugi nemam znanja[emo_smijeh], zaustavili su pad godisnje neto dobiti sto cekam vec neko vrijeme.
ckml dovoljno – 2, nije bas neko izvjesce.
Pobjednik dana.
– danas je apsolutni pobjednik u svim kategorijama gospon Lopin.
– SNHO kako se sam hvali -13%.
– ali puno bolji uspjeh je ostvario na KSST.
– KSST -32.61%, ali to je na zaključnoj cijeni 316.97kn a gospon Lopina je to prodao po 289kn tako da je njegov današnji uspjeh puno bolji od tih -32.61%.
– moje čestitke gospon Lopini jer je zasigurno napravio puno bolji rezultat od gospona GearBeara.
– meni je stvarno teško zaraditi u godinu dana koliko gospon Lopina može popušiti u jednom danu.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Ne prodao SNHO i dokupio padajući nož….KSST.
Prosječan ulaz na ksst 370 sa plaćenom provitijom.
Nešto istrejda i smanji gubitak u KSST cca 6 kn po dionici.
Uz predpostavku da je prosječna cijena KSST ne zadnja od 317 nego srednja 310
gubitak na KSST je cca 15%,a ne 13%.
Mali veliki problem je što je gubitak na KSST na većem prometu nego na SNHO.Tek kada bi
LUX dd i Parxxxx d.d.prodao po 100,a kažu da vrijedi 170 uspio pokriti cjelokupni gubitak.
Smatram da je SNHO bio pun pogodak,a KSST totalni promašaj.Teški su zalogaji
hljeba u igri sa državom.Ako nisi insajder nemaš šanse na dobitak!!!!!
Ali to izgleda samo danas.Ne zaboravite,burza je puna iznenađenja!!!!!
Informanka!
vani jako puše
– hladno je
– ja sam ostvarila najviše pobjeda
– bila sam najljepša u razredu
– volim svoj hotel
– ja uvjek zarađujem
ps. + ove godine vama nezamislivih 36%.
Prcanje onih koji to zaslužuju …neprocijenjivo.
Ipak ima jedna velika opasnost.KSST s obzirom da ulazi u zonu rizićne investicije
previše sam izložen,sa današnjim dokupom i ćini preko 20% mog portfelja.
A 10% je maksimum za jednu rizičnu dionicu.
I sada slijedi kraćenje pozicije,ako pada manje,ako stagnira isto kračenje,ako
raste još značajnije kračenje.Ali u svakom slučaju kračenje tj.prodaja.Naravno ako bude vremena i stečaj ne odnese cjelokupni ulog.
Ali ipak BV od gotovo 1900 kn i pored trenutno loše situacije može pružiti i te kako ugodna iznenađenja.
I ne zaboravimo,sindikalisti su ponovno unutra a u ovakvim dionicama sa slobodnim dionicama u visini od cca 6 mil kn oni mogu izvoditi egzibicije.
Mislim da onaj koji je ušao po 300 da je napravio dobar posao.A ja ću zamisliti da
je i moj ulaz 300.Moram prihvatiti činjenično stanje a ne svoju iluziju o nekom
prosječnom ulazu.
Med i mlijeko se izlili,vrč žući ispijen!!!!!!
Meni je čudno kako ti lopina još nisi zaradio novce na KSST danas. Rekao sam prije. Nauci sta je Sharpov omjer i zašto nikad nećeš ništa zaraditi ulaganjem u takve dionice.
Po meni best buy parcelice kastelanskih staklenika u ovrsnom postupku. Bas sam pregledao plombe. Ima jako puno ovrha koje ce sada kad je PSN pala biti aktivirane prije stecaja.Sto je najbitnije u ovrsnom postupku se kupuje cisto vlasnistvo oslobodjeno od zaloga i tereta,ali neupitno vlasnicki cisto 1/1 ,a ne nekakvo posjedovno stanje. Divota. Znaci kupujemo u ovrsnom postupku sto je izvanredno. Ono sto je napravio Vinko Samardzic je tek potez koji razbiva. Na temelju dva miljona kuna duga napravio fiduciju nad parcelicom od 2 Ha. Ima bit da je kapara za nekoga. Moj tip je Pasko Rajcic.
bune me ti milioni jer znam šta mi je sve trebalo da dođem do svog prvog. sve mi se čini da to iskustvo nikada nećete proživjeti.
p.s. bio sam i dinarski milioner ali se to ne računa.
Ha, ha. A što Vas više buni?
Moji krediti ili milioni?
Recimo da sam imao više sreće nego pameti. I puno, puno hrabrosti.
Kako je sreće nestalo, ostalo mi je da iskoristim to još malo pameti koje imam.
Na kraju krajeva nije sve u novcu.
Glavni smisao je da 4-5 godina neće ulagati na našu burzu.
A nakon što je država napravila na DIOKIJU, a sada i na KSST, uopće ću razmisliti da uopće ulažem na burzu.
Vi tu ne možete biti klasičan investitor koji može ulagati na ovu burzu da bi imao nešto za 10-20 godina, koliko ja gledam investiciju.
Ovo mi sve više liči na kockarnicu, s time da čovjek ima veće šanse protiv kuće. A ja nisam kockar.
Na kraju krajeva i IVANA 7 je uvidjela da se više ne može živjeti od ulaganja u burzu, pa se okrenula konkretnom poslu.
Hotelu. I ja to podržavam.[emo_palacg]
Neće više toliko auta gubiti svake godine.
Mislim od onih kaj zaradi.[emo_smijesak]
Lp
ps. Kad su bili dinari nisam mogao biti milioner jer sam još dobivao džeparac.
a) kad vidim naslov : “mladi radili bez ugovora o radu” digne mi se kosa na glavi. Zar je ugovor o radu potreban da bi se “radilo”? Razvijene zemlje ne poznaju takvu instituciju ili poznaju ali u puno blazem obliku. Cini mi se da hrvatska interpretacija ugovora o radu znaci uhljeb za zivota. Nista nije sigurno i nesigurnost tjera na rad i napredak.
b) Limited Brands
Victoria Secret. Sirenje u Europu i Kinu. Same store sales rastu uz expanziju, odlican tok novca, gotovo nepostojanje konkurencije u USA.
Moze li se dogoditi isto u EU i Kini? Za Kinu sam sigurniji nego za Europu. Europa ima pad populacije i zapravo se trziste smanjuje, jedino je moguce preuzimanje dijela trzista koje opada.
Cash flow im je odlican, dugorocni CEO je star.
Ne vidim puno problema sa ovom firmom.