ivana7:
”
– današnji prinos, pa godišnja plaća jednog direktorčića.
”
Ajde plati onda neki tečaj pismenosti da više ne gledamo ove natuknice
ma jura, kladio bih se da je svrha natuknica da se zavara i prikrije izvorni pisac. 90% sam siguran tko je iza ovog nicka. 10% su natuknice [smiley1][smiley1][smiley1]
ma jura, kladio bih se da je svrha natuknica da se zavara i prikrije izvorni pisac. 90% sam siguran tko je iza ovog nicka. 10% su natuknice [smiley1][smiley1][smiley1]
Nisam ja “keve” mi!!! [smiley9][smiley9][smiley9]
ivana7: ” – današnji prinos, pa godišnja plaća jednog direktorčića. ” Ajde plati onda neki tečaj pismenosti da više ne gledamo ove natuknice
– natuknice su moj orginalni stil pisanja.
– po meni je ovako puno čitkije, nego kad ti na mojnovac napišu sastav.
– bar ja dugo štivo ne čitam.
– to ti je isto kao i dugi govor političara, puno toga a u stvari ništa.
– nego prognoziraj ti meni sutra neku dionicu na kojoj će biti cijeni, ali samo one s milijunskim prometom.
– jer Sasku nije problem sutra kupiti pet nelikvidnih dionica i reći sutrašnju cijenu.
Pozdrav !
Usudio bih se uputiti jedan savjet za Fondmenađere : Agromeđimurje i Unija papir , sigurni ziceri dok još ima dionica na ovim razinama ![smiley2][smiley2][smiley2]
– nisam fond menagerica, ali imam veliki portfelj.
– AGMM loši rezultati poslovanja.
– Unija papir, pa već su ti odradili pristojni rast.
pozdrav ivani7……….nastavi ti sa takvim stilom,mene to nesmeta,sipatično je………svatko ima svoj stil,ali svoje
nevidi……..sto se tiče prognoze za sutra,neboj se,možda bude većina kao danas,ali treba se malo i opustiti…
…..i stati na loptu….
– bar ja dugo štivo ne čitam.
– nego prognoziraj ti meni sutra neku dionicu na kojoj će biti cijeni, ali samo one s milijunskim prometom.
– uzmi i tečaj čitanja
– kaj će tebi prognoze pa ti u danu zarađuješ godišnju direktorsku plaću ( valjda bar 500 tkn) [smiley1][smiley1]
Moja preporuka za sutra, definitivno THNK, al sumnjam, da će se moćckupit znacajna kolicina pre blokade.
Drugi pick mi je LRH, ovo preslagivanje danas mi miriše na skori rast bar do 6000 kn.
KOSN zanimljiv zbog dividende 146 kn, ex-dividend day u petak…
Ima tu još JDOS, ELKA… U stvari ima još dosta zanimivljih dionica, al to su moji favorit, pogotovo prve tri…[smiley2]
ivana7: ” – preciznost u kunu se cijeni, kristalna kugla odlično funkcionira. – ajmo maistori da i Vas vidim. Pozdrav ! ” Pola portfelja mi u blokadi! THNK i IGH. Krajem ovog i pocetkom slijedeceg bi mogao jos jedan dio portfelja u blokadu. Recimo VDKT. Bas da vidimo! [smiley9]
Dragi moj Ivek.
– iskrenost se cijeni.
– pola portfelja u blokadi, ali problem je, jer si samo 25% u dionicana, a onda ti prinosi i nisu tako veliki.
– jesam li u pravu dragi moj Ivek.
– šteta onih 75% u kešu.
Pozdrav !
Kolegce Ivana, kao zaštitnik AGMM-a kažem vam da rezultati uopće nisu loši, ulaganja! Trenutna situacija neka vas ne zavara. 2 q će bit bolji a i ostali. Sljedeća godina ohohohooj. Treba samo čekat da potegne i eto gaa.
Biti će tu prinosa, imaju i dividendu pa ko voli nek izvoli.
Kolege vam moguu detalje objasnit, koliko su ispod book-a i sve ostale tehnikalije, imaju perspektivu.
A ako dođe još neki brko sa strane i istrese kesu, fijuuuu, neće stići Hanfa blokirat na vrijeme.
Lijepi pozdrav [smiley2]
Treba kupovati dionice s potencijalom, one koje nisu odradile svoje. Istina rizik je veči, ali i mogućnosti zarade još veće.[smiley2]
Medika i Jadrankamen. One će definitivno biti največi hitovi do kraja godine.