Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

s danasnjom oldukom o dokapu BLJE definitivno best buy, siguran rast bar do 40 kn a to je 10-ak posto u kratko vrijeme . a na duze…!

USD/RUB

definitivno bio best buy
ali kako je tek njima sad otplacivati kredite

firme koje ce sljedece godine povecati prihode sa tim i dobit jos ako su dividendne i imaju mali dug ima ih na ZSE samo treba gledati

USD/RUB

definitivno bio best buy
ali kako je tek njima sad otplacivati kredite
[/quote]
http://hr.rbth.com/economics/2014/12/16/sredisnja_banka_usporeduje_valutnu_situaciju_s_krizom_iz_2008_31835.html

who dares, wins

Best buy je oročiti u Rusiji lovu na par godina [emo_zloban]

Best proday su sve firme koje posluju u Rusiji i sa Rusijom. Ovaj pad cijene nafte najviše ide na ruku Kinezima a najveću štetu će napraviti Rusiji.
Tvrtke koje se bave prijevozom, poljoprivredom, proizvodnjom hrane bi mogle imati koristi od pada cijene nafte. Čak mislim da bi se cijena nafte najmanje dvije godine mogla zadržati ispod 80 dolara da se ciljano uništi ekonomska moć zemalja koje su je upravo na nafti i plinu izgradile. Moglo bi tamo biti i nemira kada za par godina te države počnu narodu uskraćivati određene povlastice koje su do sada imali.
Sve u svemu možda na neki način dugoročniji pad cijene nafte i Hrvatskoj donese neke koristi. Sama EU će milijarde Eura uštedjeti na nafti koju je do sada tako skupo uvozila.

U Sloveniji se već osjeti efekat ruske krize i pada rublje na tvrtke koje posluju na tom tržištu.
http://www.seebiz.eu/ostar-pad-dionica-gorenja-i-krke-zbog-ruske-krize/ar-101239/

best buy = himr
znali su da je minimalna cijena 780 a javila se tri investitora
pitanje za milkn je dali je jedan od njih valamar ako je znači da su spremni platiti početnu cijenu 780 jer su već uradili dubinsko snimanje u prošlom natječaju.
na današnjih 500 to je >55%
imam dionice himr

http://www.duudi.hr/za-drustva-hoteli-plat-imperial-rab-i-jadroplov-pristiglo-ukupno-20-pisama-namjere/

Nakon konkretnih brojki iz RIVP, dokupljujem ga da povratim ono koliko sam ga imao nakon konverzije, a sto sam prodao iz opreza zbog nepostojanja financijskih podataka o poduzecu. Opozvao ostale naloge za sakupiti novce, osim jednog. Problem je sto ce mi turisti preci 1/3 portfelja. S druge strane pola toga je prirast a ne ulaganje.

I to je to za ovu godinu, cijelu jesen vrtim se na 26-27% ovogodisnje zarade porastom vrijednosti dionica i dividendom, nakon pada s oko 35%. Stvarno sam znatizeljan sto donosi iduca godina, nakon oko 20% u 2012. i 20% u 2013., i gore navedenog prolaznog vremena pred ciljem u 2014. ostajem skroman, s 10% u 2015. bio bih zadovoljan.

..OPTIMA..

..OPTIMA..

pošto?

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Pa na ovoj cijeni , dakle 4 kune , stizu nove dionice to znaci da ce veci prometi bit

New Report

Close