Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Vaš link …[/url]

best buy : bilo sta od gradevinaca

http://www.index.hr/vijesti/clanak/budjenje-gradjevinarstva-broj-odobrenja-za-gradjenje-u-kolovozu-porastao-za-113/778093.aspx [index.hr]

Budenje gradevinarstva , broj odobrenja za gradenje u kolovozu porastao za 11,3 %

KOTR.

– ova firma je prva izišla s izvješćem za 3Q još prije 3 dana, a nema komentara.
– a zanimljivo je i trgovanje u 13:00 .

– I love this game.
Pozdrav !

Da i još samo kad bi se našao kupac makar i za dvije tri dionice bilo bi super.

A BALVANA!!! :) :) :)

SM86.

– nakon više mjeseci pojavilo se nešto malo dionica na prodaji, neću tu računati onaj nalog gdje se jedna dionica prodaje za nerealnih 100.000 kuna.
– zanimljivo je to kako se na kupnji pojavilo jako puno tvz. piko investitora.

p.s. dionica je u redovnom trgovanju.

– I love this game.
Pozdrav !

Još samo kad bi se i za tu dionicu našao kupac makar i za jednu dionicu bilo bi super tim više što je dionica u redovnom trgovanju.

Još samo kad bi se i za tu dionicu našao kupac makar i za jednu dionicu bilo bi super tim više što je dionica u redovnom trgovanju.

– nije me tu bilo sat vremena, ručak.
– i nema više ovih dionica tipa 86, sve rasprodano.
– 160, 165kn, uz rast od 6.45%.
– sljedeća stepenica 190kn.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.
– a moj portfelj i u ovom tjednu u plusu, u ovoj godini +24.41% .

Informanka.

– evo i prvog većeg pada u jednom tjednu,
– u ovom tjednu mi je gubitak od -2.59%, ali u ovoj godini i više nego dobar plus od +21.82%.

– ovu korekciju sam fenomenalno dobro iskoristila prodala svo smeće iz portfelja i nakrcala se u zadnji tren u buduće brzorastuće dionice.

– kada vam je portfelj sastavljen od biranih dionica, firmi koje solidno posluju, koje dijele izdašne dividende i kojima je mali p/e stvarno nema straha od nekog većeg pada.
– kod mene je jedino pitanje koliko ću zaraditi ???

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Tko o ćemu, Ivanasedma o bajanjima.
Kad bi povremeno napisala sad sam prodala ovo po toliko, sad sam kupila ovo po toliko, informativka bi bila vjerodostojna. Ovako, smijurija.
Ja sam zaradio na padu ARNT jer sam ga kupio kad je trebalo i prodao jučer sa značajnim postotkom zarade. Prodao IGH neki dan i danas ga kupio sa značajnom razlikom ispod one po kojoj sam ga prodao.
I stvarno mogu reći da volim ovu igru.

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

KOTR.

– ova firma je prva izišla s izvješćem za 3Q još prije 3 dana, a nema komentara.
– a zanimljivo je i trgovanje u 13:00 .

– I love this game.
Pozdrav !

Imam nešto tog KOTR-P-A. Nisam oduševljen, očekivao sam više od njih. Biti će neka dividenda 2015., ali sigurno manja nego ove godine. Izgleda da se slabo isplati i proizvodnja transformatora u RH.

par dana nisam čitao šta se sve na ovoj temi piše i odmah padam u nesvijest. ajd tko pogodi koliko je danas bilo transakcija na sm86 r-a plaćam mu piće prvi put kad se vidimo. ponuda važi do 23.59h dok mi broker to ne prebaci na novi dan i sve obriše.
to je banalan podatak koji ne mislim kopirati i spremati. svi koji trguje te s tim naravno da to imate.

who dares, wins

Tko je fulao na Lkpc a ima vas dosta koliko vidim,ima priliku na Atpl,popraviti se,jasno u manjem obimu

par dana nisam čitao šta se sve na ovoj temi piše i odmah padam u nesvijest. ajd tko pogodi koliko je danas bilo transakcija na sm86 r-a plaćam mu piće prvi put kad se vidimo. ponuda važi do 23.59h dok mi broker to ne prebaci na novi dan i sve obriše.
to je banalan podatak koji ne mislim kopirati i spremati. svi koji trguje te s tim naravno da to imate.

Pa od pocetka godine je bilo ukopno 125 transakcija.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

New Report

Close