Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Đe Lopina?

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

slavi zgoditak zvan BRIN … hvala lopina, ja ga se riješio ovih dana

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

Đe Lopina?

Moderator me demotivira.
Cenzura na SUNH,,AMDN itd.itd.
Na RIVP tri mjeseca totalna medijska blokada.
Što napišem to mi izbrišu.
Portfelj u padu.Veći gubici na JDPL i ADPL nego dobit na BRIN,LCDS i SLPF u zadnja
dva tri mjeseca.Ostalo u stagnaciji.
Prinos od početka godine još uvijek visokih 35%,ali pred tri ,četiri mjeseca bio sam i na preko 50%.

Đe Lopina?

Moderator me demotivira.
Cenzura na SUNH,,AMDN itd.itd.
Na RIVP tri mjeseca totalna medijska blokada.
Što napišem to mi izbrišu.
Portfelj u padu.Veći gubici na JDPL i ADPL nego dobit na BRIN,LCDS i SLPF u zadnja
dva tri mjeseca.Ostalo u stagnaciji.
Prinos od početka godine još uvijek visokih 35%,ali pred tri ,četiri mjeseca bio sam i na preko 50%.
[/quote]

I ja sam se pitao gdje si, drago mi je da si tu. Meni sve crveni, sa 35 i nesto% klizim prema 30%, ali valjda i cijeli zse. Ovo je sezonska pojava,od 2009. redovita u ovo doba godine, do sada je zavrsavala s dnom varijabilno, od sredine 11. do sredine 12. mj. Evo nesto za tehnicare, da traze oblike u zemlji crtica.

I ja sam se pitao gdje si, drago mi je da si tu. Meni sve crveni, sa 35 i nesto% klizim prema 30%, ali valjda i cijeli zse. Ovo je sezonska pojava,od 2009. redovita u ovo doba godine, do sada je zavrsavala s dnom varijabilno, od sredine 11. do sredine 12. mj. Evo nesto za tehnicare, da traze oblike u zemlji crtica.

danas pao godisnji porast na 27,2%

danas pao godisnji porast na 27,2%

Informanka.

– evo burza odnosno Crobex danima već pada.
– jedino gospon Drevil piše kako mu stoji portfelj (gubitak cca 7%).
– i kod mene je gubitak od cca 2.5%, 9/10 portfelj mi je bio na ATH.

– tu vam pišem o 5-6 investicija a trenutno sam prisutna u cca 20 investicija.
– u portfelju imam dosta stabilnih dionica tipa SM86 na koje ova kriza iliti pad nema nikakav utjecaj.
– imam dosta dionica koje ima i gospon Drevil ali u manjim postotcima tako da ni to nije bitno utjecalo na portfelj.
– možda ste uočili kako u kriznim vremenima najmanje padaju dionice koje dijele solidnu dividendu i imaju o.k. poslovanje.

– ovakva vremena su idealna za počistiti portfelj od raznoraznog brzopadajućeg smeća, evo na 5 investicija mi je proradio stop-loss.

– trenutno sam povećala keš poziciju, te gledam što kupiti.
– kvalitetnih dionica tipa SM86 niti nema na nekoj realnoj prodaji.
– zanimljiv mi je KODT na ovom sniženju, ali kada postavim relativno veće naloge samo me liparite.
– mjerim jednu dionicu nije baš jeftino…

– imate li vi neke ideje ??????????

– I love this game.
Pozdrav !

RIVP.

– gledam i proučavam ovu dionicu.
– mali tvz. dioničari-pušioničari na jednom blogu dižu je u same nebeske visine.
– ma nije bitno što su oni u par dana tu popušili cca 25%, bitan je potencijal dionice.

– e sada p/e 22.71 govori kako je ovo i na ovom padu od 25% zrelo za prodaju.
– BVPS 13.84 isto govori kako je ovo skupo.

– hvale se velikom i izdašnom dividendom od nezamislivih 2.62% .
– pa meni banka bez ikakvog rizika daje 3% (ops. ima jedan rizik i kod banaka, država vam može uzeti vašu lovu).

– e sada po mojim mjerilima FA totalno bezvezna investicija.

– ali na ovoj dionici nikako ne smijemo zanemariti financijsku snagu iliti ludost sekte i njihovg idola.

– preporuka, ovo svakako gledati kupiti na nekim nižim cijenama, ili čekati ebolu koja će joj dotući cijenu.
– stvarno je veliki grijeh ne ošišati tu sektu i njihovog idola.

– trenutno nemam ovu dionicu.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana7 – podaci za rivp su podaci prije spajanja sa korf i vlho, tako da to neznam koliko je mjerodavno. nije da je branim ali moramo biti objektivni
Sto se tice portfelja moj je na +20%, zadnjih dana pad za cca 10%

RIVP.

– gledam i proučavam ovu dionicu.
– mali tvz. dioničari-pušioničari na jednom blogu dižu je u same nebeske visine.
– ma nije bitno što su oni u par dana tu popušili cca 25%, bitan je potencijal dionice.

– e sada p/e 22.71 govori kako je ovo i na ovom padu od 25% zrelo za prodaju.
– BVPS 13.84 isto govori kako je ovo skupo.

– hvale se velikom i izdašnom dividendom od nezamislivih 2.62% .
– pa meni banka bez ikakvog rizika daje 3% (ops. ima jedan rizik i kod banaka, država vam može uzeti vašu lovu).

– e sada po mojim mjerilima FA totalno bezvezna investicija.

– ali na ovoj dionici nikako ne smijemo zanemariti financijsku snagu iliti ludost sekte i njihovg idola.

– preporuka, ovo svakako gledati kupiti na nekim nižim cijenama, ili čekati ebolu koja će joj dotući cijenu.
– stvarno je veliki grijeh ne ošišati tu sektu i njihovog idola.

– trenutno nemam ovu dionicu.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana7 – podaci za rivp su podaci prije spajanja sa korf i vlho, tako da to neznam koliko je mjerodavno. nije da je branim ali moramo biti objektivni

– zahvaljujem na inf.
– ali spajanjem ti podaci mogu biti gori ili bolji ili postoji opcija samo bolji.

– sada se dvoumim,
– kupiti nešto što je zanimljivo burzovnoj publici, a mene osobno ne privlači.
– ili kupiti nešto što zarađuje 20% godišnje a nije zanimljivo burzovnoj publici.
– ili ne raditi ništa i čekati.

– ponekad mi super dođe i poneka ideja od gospon Lopine.

– imate li vi koju ideju ????????

– I love this game.
Pozdrav !

– imate li vi neke ideje ??????????

– I love this game.
Pozdrav !

Cekam IPO male firmice.

Treba gledati kome je nafta veliki postotak troskova. Generalno niza cijena goriva bi trebala biti pozitivna za potrosnju.

The nine most terrifying words in the English language are: "I'm from the government and I'm here to help" - Ronald Reagan

A zna li se što niža cijena nafte govori o stanju svjetske ekonomije?

If I go there will be trouble, an' if I stay it will be double, so you got to let me know, should I stay or should I go

A zna li se što niža cijena nafte govori o stanju svjetske ekonomije?

upravo tako ! triba se samo sjetiti da je 2008 skliznula na 30 $ a da su dionice do 30% i indexi do 10% rokali dnevno

[b]PATOKRATI VLADAJU SVIJETOM I BURZOM.Izmanipuliranog, zombiziranog medijskog čovjeka u današnjem svijetu čeka izravna klopka đavla[/b]

New Report

Close