Dionice ! Dionice ! Dionice !
KOSN.
– zadnji put sam vam preporučila ovu dionicu na 1.200kn,
– ali nema ju više na toj cijeni sada je kupnja na 1.250kn,
– na žalost nema nešto ni ovih dionica na prodaji.
– I love this game.
Pozdrav !
KOSN.
– evo nema više ni ove dionice po 1.250kn.
– i ova dionica će postati kao SM86, dionica bez dionica na prodaji.
– trenutno je na prodaji samo 11 dionica.
– I love this game.
Pozdrav !
Best buy THNK, dva fonda masovno kupuju, HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./SZIF D.D. je kupio samo prošli tjedan 1373 komada, a i ovaj masovno kupuje ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. čak 597 komada u 7 dana.
Nisu oni budale ne kupuju Tehniku bezveze, nešto veliko se sprema, samo se čeka obavijest.
Još jedna stvar, Tehnika se trguje na P/B 0.28, BVPS 1549,18 kn.
Za dodjelu dionica 6271 zahtjev
U kolovozu je u CERP-u bio evidentiran 6271 zahtjev za dodjelu dionica bez naplate hrvatskim ratnim vojnim invalidima. Plan za iduću godinu je izraditi najmanje tri tisuće rješenja, no problem je što CERP u portfelju, kako tvrdi, nema adekvatnih dionica, pa će u suradnji s Državnim uredom za upravljanje imovinom pokušati naći nove izvore da se podijele dionice braniteljima.
– stvarno nemam pojma o vašim prinosima.
– ali ako mi napišete u kojim dionicama ste u top10 vaši prinosi će mi biti puno jasniji.
– evo ja np. na prodaji u samo jednoj dionici trenutno imam 100.000.000,oo kn, i to je izloženo na prvoj najboljoj prodaji.
– nije da se hvalim ali ja sam najbolja, najuspješnija i najpametnija investitorica u RH.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Tom dionicom (SM86-R-A) se protrgovalo ove godine sa 14000 komada po prosječnoj cijeni od oko 110 kn. To što imaš 1000 kom i što je ask tek na 100.000kn ne znaći da to toliko i vrijedi. Zadnje se trgovalo po 155kn. To pomnoži sa svojih 1000 dionica pa ćeš dobiti 155.000kn, a ne 100 mil. kn.
Riviera je progutala korifej i valamar, pa možda tako trodjelna jedva postigne i 1 kunu dobiti po dionici….za ovu godinu bi morala imati barem 3 kune dobiti po dionici ako tržišnu cijenu želi zadržati na 20…a 3 kune dobiti po dionici imamo ako je ukupna dobit Riviere za 2014. oko 500 milijuna kuna. Težak zadatak i za Rivieru iz Poreča.
– nije da se hvalim ali ja sam najbolja, najuspješnija i najpametnija investitorica u RH.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
ivana iako su tvoji uspjesi poznati i van nasih granica, mislim da titula najuspjesnijeg investitora ipak pripada philipsu, naime on uvijek kupuje na dnu i prodaje na vrhu i tako svaki dan po 5 puta.
– stvarno nemam pojma o vašim prinosima.
– ali ako mi napišete u kojim dionicama ste u top10 vaši prinosi će mi biti puno jasniji.
– evo ja np. na prodaji u samo jednoj dionici trenutno imam 100.000.000,oo kn, i to je izloženo na prvoj najboljoj prodaji.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
Moram priznati da ne pamtim kad sam se zadnji put ovako nasmijao na forumu! [emo_palacg]
Ne morate napisati dionicu, već iz koje branše dolazi: farmacija, kemijska ind, prehrambena, prerađivačka, turisti,građevinari, brodari, telekomunikacije…
– struja, i to ona električna i sve u svezi nje.
– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]
E , moja draga djevojko. Potpuno krivo.
Cijena struja će ove godine jako pasti.
To možeš vidjeti po cijeni jedinica CO2 koji na tržištu konstantno padaju.
Razlog je velika ponuda električne struje na tržištu (zbog kišne sezone) pa termoelektrane na ugljen i mazut uopće ne rade.
Tu naravno imamo očekivani veliki pad cijena nafte (osim u Hrvatskoj, valjda zbog konkurencije), kao i sve veći udio obnovljivih izvora energije na tržištu električne struje.
Kad tome pridodamo blagu jesen, zimu (vjerojatno topliju od jeseni) dolazimo do daljnjeg pada.
Pa kad uzmemo u obzir novo recesiju zbog sukoba u svijetu, te daljnje jačanja dolara i pada cijena nafte zbog amerike koja postaje prvi izvoznik nafte, a samim time nema više svojih potreba….
Mislim da električna struja i nije baš best buy.
Jedino ak ste mislili na HEP, onda možete biti HAPPY jer ovo što sam napisao stvarno neće utjecati na cijenu struje i grijanja u Hrvatskoj.
Ono će ići gore.
Lp,[emo_cool]
ps. Ne bi znao tko je najbolji investitor, ali sigurno znam koji je najgori.
To sam JA.
Lijepo sam vam govorio kupi Sunčani Hvar po 10 kuna, a vi navalili kupovati Maestrale, Rab, Rivieru, Jadroplov…Vid’ sad di je sunčani, a di su te vaše blue chip dionice. [emo_namigusa]
…e sad, vi koji ste kupili malo Sunčanog, kad prodate Sunčani kupite Varteks i Veterinu, a mož’ malo i Ingre. Varteks čeka kupce iz Iraka, Veterina bilježi uspon dobiti, a Ingra je zaključila predstečajnu, pa više neće na 2,00 kune, kod prvog dobijenog posla Ingra ide na ohoho[emo_smijeh]
NA NJUJORŠKOJ BURZI SKAČU DIONICE PROIZVOĐAČA OPREME ZA ZAŠTITU OD EBOLE
Danas su na njujorškoj burzi skočile vrijednosti dionica američkih proizvođača zaštitne odjeće.
Dionice firme “Alpa Pro Tech” koja proizvodi rukavice, maske i druga zaštitna sredstva skočile su za 10,78%. Danas im je cijena otišla na 8,23 dolara, a tjedan dana prije dionica “Alpa Pro Tech” koštala je svega 3 dolara.
Dionice firme “Lakeland Industries” koja proizvodi zaštitne kombinezone za nuklearnu, bakterijsku i kemijsku zaštitu porasle su za 9,93%. Dionica je došla na cjenovni nivo od 21,58 dolara što je za tu dionicu najviša cijena u zadnjih godinu dana.