ps. Koje poduzeće smatrate da sada ima najveću mogućnost za konstantni rast?
– najveću mogućnost za konstantni rast u ovoj godini svakako ima poduzeće SM86.
– ali nažalost taj veliki konstantni rast nećete na burzi moći uočiti jer se dionicom u ovoj godini zasigurno neće trgovati.
– dionica je toliko dobra da je investitori ne žele prodati.
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana ,svaka čast tvom tickeru, mislim da svakako ima boljih ponuda na zse. jedna od njih su svakako ingr-r-a(nadam se da si me neki dan poslušala, moglo se lijepo zaraditi, ) i rivp-r-a . u svakom slučaju lijep obrtaj na ovim dionicama , pogotovo na rivp-r-a , ne pamtim ovako nešto…naravno ako dugoročnije razmišljaš, onda batali ove dionice ….
Ivana ,svaka čast tvom tickeru, mislim da svakako ima boljih ponuda na zse.
Gospon Falco.
– vaš odabir dionica i moj odabir dionica jednostavno nisu i ne mogu se uspoređivati.
– isto tako investitore koji investiraju temeljem TA njih ne zanima FA.
– svaka tehnika koja vam daje dobre rezultate je ispravna.
– ali je činjenica kako dugoročno najbolje rezultate daje moj tip investiranja temeljen na FA, dividendama, niskim p/e…
– investitori koji na grafovima spajaju točkice zasigurno su investitori sa najgorim prinosima, oni su puni znanja i teorije ali na žalost takvim tipom investiranja prečesto nalete na minu pa im kao i kod gospon Lopine sva mast ode u propast.
– vaš tip investiranja je kupovati dionice s očekivanim rastom na kojima investitori mogu graditi kule u zraku.
– i ja se ponekad zaletim u taj tip investiranja s manjom lovom, ali iskreno na 50% toga zaradim a ostalih 50% je pušiona, tu me spasi stop loss.
– mislim kako je još najbolja tehnika da trgujete što manje.
– a TA tehnika vas prisiljava na što češće trgovanje i tu se gube novci.
– I love this game.
Pozdrav !
mislim da svakako ima boljih ponuda na zse. jedna od njih su svakako ingr-r-a(nadam se da si me neki dan poslušala, moglo se lijepo zaraditi, )
INGR.
– baš je super to što svi zarađujete na INGR-i.
– ali na kraju igrice svi će te izgubiti novce na toj INGR-i.
– 1-2% investitora će i zaraditi, ali zar kladinica ili bingo ne pružaju puno veću šansu za zaraditi lovu ???
– I love this game.
Pozdrav !
Ivana,
Ovakav paušalan komentar TA je upravo toliko diletantan, koliko su i amaterski pokušaji “tehničara” na našoj maloj burzici.
Ipak, TA kao tehnika je malo veća o kompleksnija od tvojeg ega ….
Malo si razočarala sa ovakvim izletom, dosta si se držala temelja do sada ….
i rivp-r-a . u svakom slučaju lijep obrtaj na ovim dionicama , pogotovo na rivp-r-a , ne pamtim ovako nešto…
RIVP.
– ključ uspjeha je biti tamo gdje će biti ostali investitori, ali nekoliko mjeseci prije njih.
– ovi investitori koji su sada ušli nisu profitirali.
– prije neki dan ta dionica je bila na 24kn sada na 20kn.
– taj dan je kupljeno 3.1M kn dionica po 24kn.
– ti investitori su popušili 511.000 kn ili 16.5% .
– savjetujem oprez kod tog tipa investiranja.
– I love this game.
Pozdrav !
@ Ivana , nemoj zamjerit ali previše filozofiraš…. i nemaš pojma o mojim prinosima .
Gospon Dantepu.
TA.
– prije dosta godina zahvaljujući gospon Vladu111 sam naučila i svladala tu tehniku.
– sve mi je tu poznato, ponekad trgujem derivatima samo s TA.
– ali je činjenica kako je gospon Vlad111 koji je zasigurno jedan od najboljih TA bankrotirao upravo na toj tehnici TA.
– a gospon Vlad111 ima i najveće akademsko zvanje koje je stekao kod jednog našeg ministra (zaboravila sam mu ime) na ST fakultetu, tema znanstvenog rada je bila “kako balvani na cesti utječu na ekonomiju u RH” i sav taj rad je potkrijepio stručnom tehničkom analizom.
– evo vam još jednog vrhunskog TA stručnjaka gospona Inventara koji zarađuje tako puno da ga mama mora hraniti jer bi bio gladan s novcima koje zaradi temeljem tih analiza.
– ima ih još, ali mi svakako nije cilj posvađati se s cijelim forumom.
– I love this game.
Pozdrav !
@ Ivana , nemoj zamjerit ali previše filozofiraš…. i nemaš pojma o mojim prinosima .
– stvarno nemam pojma o vašim prinosima.
– ali ako mi napišete u kojim dionicama ste u top10 vaši prinosi će mi biti puno jasniji.
– evo ja np. na prodaji u samo jednoj dionici trenutno imam 100.000.000,oo kn, i to je izloženo na prvoj najboljoj prodaji.
– nije da se hvalim ali ja sam najbolja, najuspješnija i najpametnija investitorica u RH.
– I love this game.
Pozdrav !
Dionice ! Dionice ! Dionice !
BDSS.
– i ovu dionicu sam vam preporučila na 300kn.
– sada je tu kupnja na 325kn.
– do 400kn na nekoj realnoj prodaji ima 1-2.000 dionica.
– I love this game.
Pozdrav !
BDSS.
– nedavno sam preporučila po 300kn,
– a sada ide dobro i po 350kn.
– prodaja se povukla na 400kn nešto sitno.
– dobro ide ova raketa.
– p.s. preporuka, dionica je dosta rizična te ne preporučujem imati ju preko 2% u portfelju.
– I love this game.
Pozdrav !
– nije da se hvalim ali ja sam najbolja, najuspješnija i najpametnija investitorica u RH.
– I love this game.
Pozdrav !