Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

thnk

već potegnula jutros. još očekujem daljni uzlet na ingra -r-a-

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

Zasto bi se ulazilo u građevinare?
jer su crtice tako rekle….a tebi cemo prodati kad bude sve na svom mjestu pb,fb,pe,i ostali bakraci

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Imam jedno pitanje za vas sve ovdje, kad mislite ulaziti u građevinare?

građevinari su zadnji u redu ali nisu ni oni svi isti.

who dares, wins

Evo da se samo ne hvalim, danas dan za pamcenje, zgubitnicki dan godine, pala mi svaka dionica u portfelju, osim rivp kojeg jos ne vidim na investoru da ublazi ranu na zbroju.

Koliko ti je sada prinos od početka godine do danas?

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Koliko ti je sada prinos od početka godine do danas?

32 i nesto % kad stanje s investora ubacim u excel, kad dodam rivp porast u excelu 33 i nesto %

Vidim da se svi hvale prinosima, pa ću i ja. Od početka godine oko 30 posto plus dividenda od oko 5 posto na vrijednost portfelja. Već godinama primjenjujem metodu da svaki mjesec u dionice upumpam podjednaku količinu novca i tako uprosječujem ulazak. Sad se pokazuje da je metoda vrlo efikasna. Naravno, bitno je i ne ulagati u ove stečajuše koje promovira ekipa iz Lopina grupe.

Vidim da se svi hvale prinosima, pa ću i ja. Od početka godine oko 30 posto plus dividenda od oko 5 posto na vrijednost portfelja. Već godinama primjenjujem metodu da svaki mjesec u dionice upumpam podjednaku količinu novca i tako uprosječujem ulazak. Sad se pokazuje da je metoda vrlo efikasna. Naravno, bitno je i ne ulagati u ove stečajuše koje promovira ekipa iz Lopina grupe.

[emo_palacg]

Te stečajuše će višestruko više narasti od tvojih zicer dionica kada (i ako) počnu rasti.

Te stečajuše će višestruko više narasti od tvojih zicer dionica kada (i ako) počnu rasti.

Ako u međuvremenu ne riknu. Ali što da se radi, neki vole gubit novac, pa nek izvole.
Meni je mojih 15-20 posto godišnje dovoljno.

Dilema stecajusa je slican dilemi koju imam dal da kupim kucu u Iranu.

Trosak lijepe nove kuce oko 30 000 dolara.
Downside: maximalni gubitak 30 000 dolara
Upside: ako se otvore sa svim resursima, velikom populacijom – ogroman. Upside do 300 000 dolara.
Šanse za scenarij 1 50%. Sanse za scenarij 2 50%.

Sto odabrati?

Ipak mislim da su sanse da ce Iranski real estate cijenovno rasti veće nego sanse da ce hrvatski građevinarski sektor rasti u cijeni i poslovno

Zasto?

Građevinari u RH su u doba expanzije bili uglavnom pogonjeni pomoću Vlade i njezinog duga tj potrošnje. Vlada se ne moze tako lako vise zaduzivati, sanse za ponovnu gradnju Autoputeva i slično vise nema.
Rast populacije je nuzan za uspjeh građevinarske industrije. Toga također nema, zemlje Balkana imaju vrlo negativan prirodni prirast.

Dead cat bounce svakako, ali na 5 godina građevinare ne vidim kao uspjesne.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

OD PONEDJELJKA, 06.10.2014. IZ POSEBNOG REŽIMA TRGOVANJA U REDOVAN REŽIM TRGOVANJA PRELAZE SLJEDEĆE DIONICE:
– AMDN-R-A
– HTPK-R-A
– JDBA-R-A
– JDTC-R-A
– PIKR-R-A
– SM86-R-A
– SUNH-R-A
– ZVCV-R-A
—————–
Danas je na zse potvrđen gornji navod za svih osam dionica.
http://zse.hr/default.aspx?id=32824

[b]Jednog dana krenuli smo mi putem kojim nisu mogli svi. Bili smo sigurni u svoj hepiend. U svoj dixie band[/b].

New Report

Close