Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Informanka.

– svakim tjednom portfelj mi je sve veći i veći.
– lijepo je biti u rastućim dionicama.
– u ovoj godini, prinos +23.23% .

– I love this game.
Pozdrav !

tako je ali jos nije pokrio gubitak od 67 % iliti jedan vozni park srednje klase [emo_smijeh]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

ovo je moj portfelj trnutno a sad neznam jel ok lkpc-85posto prosijek ulaska 542kune,htpk 6posto prosijek 61 kuna,posto atln-r-a prosijek 68kuna,i Igh prosijek 144kune sitno 72komad

snupy
LKPC je trenutno najbolji izbor ali ako nemaš i hmst po ovim cijenama griješiš

htpk ti je odlican

Uvik ɐɹʇuoʞ ! Sitne duše mogu da mi puše!!!

@ ivanasedma
Koliko bi natukla da si ušla u IGH na 120 kuna kad se savjetovalo ovdje?

A koliko bi izgubila da je slušala savjete o ulasku u IGH na 1200, 800, 600, 400, 500, 400, 300, 200….

O dionicama i filozofija ulaganja... [url=https://www.youtube.com/channel/UCQaIEzxdRpzdbDkCjWxFthg]Mali Dioničar[/url]

Informanka

-portfelj kombinacija drevilovih favorita i mojih
-prinos na kraju 3Q: +27,68%

Meni je ovo najjaca godina od pocetka ulaganja. Prinos je 150% i vjerojatno se vise nece ponoviti. Nece ni iz razloga sto sam sve dionice, osim jedne prodao i ne mislim ulagati novce dok 3 kvartala bdp ne bude rastao. Sretno svima koji u ovakvoj dubiozi drzave ulazu na zse.

kolega
dok bdp bude tri kvartala u plusu, sve će nam dionice biti skupe za ulazak, a crobex na min 3000!![emo_namigusa]

Ako bude 3 kvartala u pozitivi, vjerujem da ce biti i 6 i 9. A onda ce crobex na 4000, pa na 5000 i opet dobro svima.

Meni je ovo najjaca godina od pocetka ulaganja. Prinos je 150% i vjerojatno se vise nece ponoviti. Nece ni iz razloga sto sam sve dionice, osim jedne prodao i ne mislim ulagati novce dok 3 kvartala bdp ne bude rastao. Sretno svima koji u ovakvoj dubiozi drzave ulazu na zse.

– bili ste optimist kad je većina bila pesimistična,
– zaradili ste 150%, ali tada ni vi niste bili toliko sigurni u vaše investicije, dopisivali smo se o tome.

– uvjek ima dobrih i potcjenjenih dionica,
– ja sam i u najvećoj krizi, koja i sada traje zarađivala preko 20% godišnje.
– zašto mislite da neće porasti cijena nekih dionica koje su trenutno dosta potcijenjene ???
– evo ja vidim na nekim dionicama rast 150% za godinu dana, ma da bude i 50% to je i više nego o.k.

– trenutno sam prisutna u dosta dionica, na nekima je samo pitanje kada će eksplodirati jer neke prodaje niti nema.
– zar vam nije bolje držati novce u nekim dosta sigurnim dionicama kojima je dividendni prinos 5-15%.

– sada će rezultati za 3Q ali za neki veći rast ipak su potrebni godišnji rezultati i dividenda koja automatski diže cijenu dionice.

– I love this game.
Pozdrav !

Informanka.

– svakim tjednom portfelj mi je sve veći i veći.
– lijepo je biti u rastućim dionicama.
– u ovoj godini, prinos +23.23% .

– I love this game.
Pozdrav !

tako je ali jos nije pokrio gubitak od 67 % iliti jedan vozni park srednje klase [emo_smijeh]
[/quote]

Gospon grafikonist iliti Inventar.

– citat iz jedne knjige:
– “kad ih se pobliže prouči, tehničari se često promatraju kao osobe s rupama u cipelama i istrošenim ovratnicima košulja. Osobno nikada nisam poznavao uspješnog tehničara, ali sam zato vidio mnogo neuspješnih” – Burton G.Malkiel.

– očito je kako imam predrasude prema grafikonistima, a i oni prema meni.

– gospodo grafokonisti,
– ako ste tako mudri, zašto niste bogati ???

– gospon Inventar, ošišala sam vas na dosta dionica, i to na samim vrhovima (ATPL…), znam kako vas to još i dan danas boli.
– znam kako je mnogima od vas muka kada čitate moje Informanke.
– a otprilike i znate u kojim sam dionicama pa znate kako su prinosi o kojima pišem točni.
– oni još pametniji koji kupuju CD znaju i koliko čega imam i gdje sam sve u top10 ili blizu toga.
– vidite gospon Inventar, neki imaju, imaju puno, imaju previše, a neki nemaju, nemaju ništa, većinu tih grafokonista mame još hrane, dobro je da su im mame žive, jer da nisu većina grafokonista bi bila gladna.

– gospon Inventar, imate temu tehnička analiza na kojoj pišu grafikonisti, držite se teme, jer ionako u ovih 10g. niste napisali ništa pametnog.
– što je to pametno ???
– na ovome forumu, odnosno ovoj temi je jedino pametno napisati na kojim dionicama odnosno kojim portfelju će se najbolje zaraditi.

– gospodo grafikonisti nisam vam ja kriva što namate love ni za gaće kupiti,
– ali zato možete pratiti ovu temu, možete pročitati kako i na čemu zarađuju najpametniji, možete zaraditi i vi lovu, ja stvarno nemam ništa protiv vas, ali na burzi vas s velikim oduševljenjem ošišam kad god stignem.

– I love this game.
Pozdrav !

Neces jer si ulagao u turiste koji su svoj impuls, konvergenciju, delta dirac funkciju odradili.

Zarada od 150% u godni dana sama po sebi govori da je to nesto vanredno i nerealno za ponoviti.

E sada, dal ce se mociu tih 150% nadici u 5 godina od danas, vrlo vjerojatno.

Ali sve manje na ovakvim potezima jer ih ima sve manje.

Ipak, svaka čast na rastu, vrijedan je slavlja:)

PS. Mislim da je ERNT od svog izlistavanja na burzi samo captal gain napravio od 500% + dividende otp 100% + tako da da se to itekako ali ne u jednoj godini.

I was early taught to work as well as play, My life has been one long, happy holiday; Full of work and full of play- I dropped the worry on the way- And God was good to me everyday.

New Report

Close