Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

sada je najvece pitanje sto dalje?

– prodajte pola pa kupite hotel.

– I love this game.
Pozdrav !

Koja pump shema na hotelima Brela danas. Tko je ovo mogao zamisliti? Ja sam svoje nažalost rasprodao taman pred početak žestokog rasta. A bili su mi skoro najveća pozicija u portfelju.

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

Ivana 7 da li je sezona gotova, ili si u fazi čišćenja.

Zašto turisti nemaju di popiti kavu?
Kaj hoteli ne rade?

To nešto kratko kod Vas, kad već u 9 mjesecu zatvarate butigu.

Vaš link …

[b]black magic[/b]

Ne znam da li je precjenjenija SM86 na vašim razinama ili INGR i MGMA na ovim razinama… [emo_smijeh]

– problem vam je u državi.
– koliko god mi voljeli ovu zemlju, ali je činjenica kako smo mi jedna od najsiromašnijih i najjadnijih zemalja na svijetu.
– a kakva država takvi i investitori.
– činjenica je kako preko 99% investitora ne može kupiti dionicu JMNC, nije razlog poslovanje firme, mala dividenda… firma je o.k., ali se nema 100.000,oo kn za jednu dionicu.

– te je normalno za očekivati kako će najveći broj investitora jedne od najsiromašnijih zemalja u svijetu kupovati dionice INGR ili MGMA jer se te dionice mogu kupiti za 1-2kn.
– eto za to se ima love, i s time se trguje, iako velika većina investitora zna kako to ne vrijedi ništa, kako tu nikad neće biti dividende,
– svjesni su tu tvz. mali-dioničari-pušioničari kako će popušiti lovu, ali im je cjenovno ta igrica dostupna.

– I love this game.
Pozdrav !

– svjesni su tu tvz. mali-dioničari-pušioničari kako će popušiti lovu, ali im je cjenovno ta igrica dostupna.

– I love this game.
Pozdrav !

ja bih tu predložio osnivanje Fonda malih dioničara-pušioničara, čak pretpostavljam tko bi ga mogao voditi [emo_smijeh]

– I love this game.
Pozdrav !
[/quote]

-pola mog portfelja je stan tj. stancic, a ne hotel, a da ga sada kupim dogodine bi taj stan vrijedio dosta manje od pola portfelja.
-da s pola portfelja imam za hotel ne bih se pitao sto dalje, i ne bih ga kupio, vec bi ih isprobavao, uglavnom one s 5 zvijezdi nakon dugih letova. to bi mi bio jedan od hobija. cak bi mi i jedan dio mog sadasnjeg posla bio isto hobi, i jos mnoge druge stvari.
-pitam se kako ce se ovo zaustaviti, stagnacijom, korekcijom? danas portfelj zavrsio na 35,1% ove godine. one koje sam gledao a nisam kupio, poletile su po 50 do 100% u 2-3 mjeseca. vrazja pohlepa unatoc letu portfelja, drzim malo casha u ruci, 1,9% portfelja, i ljut sam da nisam uletio ranije, sad se inatim s niskim nalozima na jednoj od njih.

danas portfelj zavrsio na 35,1% ove godine.

– pratite ovu temu, zaradite i vi !!!

– I love this game.
Pozdrav !

To nešto kratko kod Vas, kad već u 9 mjesecu zatvarate butigu.
Vaš link …

– pročitajte i sljedeću rečenicu ispod naslova,
– ima gradova koji su još uvijek puni turista.

– I love this game.
Pozdrav !

Zanimljivosti.

– kliknite na dionice,
– potom dupli klik na prodaja.

– naši poslovni mediji nisu izišli s viješću (taje), kako nakon dugo godina već više dana na našem tržištu nije dionica JMNC (90.300,oo kn) dionica za koju se najviše traži novca na prodaji.
– od nedavno to je postala dosta nepoznata dionica SM86 (100.000,oo kn).

– I love this game.
Pozdrav !

Taj nalog da stoji tu slijedecih 2 godine, nitko ne bi poklopio taj nalog sa jednim komadom, a kamoli više….

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Informanka.

– svakim tjednom portfelj mi je sve veći i veći.
– lijepo je biti u rastućim dionicama.
– u ovoj godini, prinos +23.23% .

– I love this game.
Pozdrav !

iz turizma idemo u luke a potom u prehranu

@ ivanasedma
Koliko bi natukla da si ušla u IGH na 120 kuna kad se savjetovalo ovdje?

The word God is for me nothing more than the expression and product of human naivete. The Bible is a collection of honorable, but still purely primitive legend which are nevertheless pretty childish.

New Report

Close