Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Miami kupi neke normalne firme u kojima neces pogubiti novce. Npr plag i lrh

@Jovan

[emo_palacg][emo_smijeh]

Je li ovo Taoizam…?

Je [emo_smijesak]

Drevil, sve je u redu…tako , kao i ti radi većina investitora…kod mene
je problem vremenski.Kako sam napisala, od nedavno sam u dionicama opet.
To podrazumijeva, da sam i ja kupila slično../ malo prebrzo prodala/.Po meni,rast je prebrz i za tusriptičkim dionicama pomalo neopravdan, u odnosu na druge vrijedne dionice, iz razloga sentimenta i ponašanja vlasnika tih dionica.
Ovo pretakanje Adrisa, je potez kojim se hoće reći, kako su se pokrenule
neke investicije , a zapravo se Adris koristi kao banka od strane većinskog vlasnika za podupiranje investicija i pomoć ostalim perspektivnim firmama…
U smislu bolje zaštite svojih dionica, razmišljam o potpuno novoj strategiji ulaganja…
Vjerujem u sebe i svoj uspjeh. pozdrav

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

ZAŠTITA DIONIČARA

Očekujem od Vlade REP.Hrvatske da pokrene NOVI PRGRAM TRGOVANJA, putemžZagrebačke burze u smislu zaštite privatnosti ulagača.
Čudim se , da se još nitko nije obratio Agenmciji za zaštitu podataka…/AZOP /

Vlada mora učiniti slijedeće:
– svakom investitoru omogućiti direktno trgovanje putem Zg burze POD šifrom,/ PINOM I LOZINKOM / te PINOM zaštiti svaku transakciju !

Automatska obrada podataka – od početka do kraja
– PRIJAVA
– TRGOVANJE
– sve ostalo…..trebalo bi se odvijati SAMO I JEDINO NA RELACIJI

SKDD – INVESTITOR ! / nitko drugi- i ništa drugo …..To se odnosi i na sve
uplate i isplate novca, tako da se uplaćuje i isplaćuje takdojer putem
prolaznog računa SKDD-a u bankama …gdje bi vršio i upis novaca na portfelj.

Da su to napravili- izbjegli bi MILIJUNE KUNA gubitaka investitora…..

nastavak…

Vlada sad nema vremena za to. A trebala bi- JER JE TO BAZA I TEMELJ
poziva stranih invetitorima, koji će znati- da su zaštićeni……

Danas imamo situaciju, da investitor mora raditi u posredovanju. Uopće nije
u pitanju provizija…NEGO PRIVATNA ZAŠTITA PODATAKA…. SVETO PISMO,
slobodno investiranja i povjerenja u institucije.

Imamo XY situacija, moguće zlouporabe, sve ih znate jer ste dugo na burzi…..
Ne želim nkoga povrijediti, ali TO JE TAKO…..
Danas nije problem nekoga nazvati, saznati situaciju, saznati podatke i na temelju toga donositi ODLUKE O INVESTIRANJU….To ne valja.

Meni se to sve cini vise nego bezpotrebno, ako si tolika riba otvori vise skrbnickih racuna na tudja imena, pa nitko nece znati tko si i sto si. No mislim da tebe paranoja prasi zbog uvijek krivog ulaganja.

Moj prinos u turistima je u zadnjih 5 god nezamisliv, ali ocekujem da je ovo sada vrhunac i ostala mi je jos samo jedna dionica za koju vjerujem da ce mi u 3 god donijeti 50 do 100%. Ako pocne pad crobexa opet cu biti zasticen jer ce firma extremno povecavati prihode i dobit, pa ce i na ovim cijenama izgledati jeftinije od drugih. A kruze price i da se prodaje, te da ima vec nekakvih ponuda.

Kazu da ne treba kupit dionicu u kojoj ne bi bio 10god. A to su za mene sve nase dionice, osim turista. No i dervil dobro zaradjuje a skoro ni jednu dionicu iz njegova portfelja nikada nisam imao. Dakle moze se i tako, samo sto ja preferiram dionice koje se ne oslanjaju na nase trziste, niti prihod ostvaruju u kunama.

Informanka!

– gledam svoj portfelj pa mi I dalje nista nije jasno
– upravo sam zavrsila posao u hotelu koji ce sigurno jednog dana biti moj lad otplatim sve kredite
– volim taj hotel I na lijepoj je lokaciji
– nacelnik mi cijelo vrijeme govori da je moj hotel najljepsi
– samo neznam dal se to on meni upucava ili sto?
– prije neki dan sam ga uspijela magovoriti da pocne ulagati na burzi te je odmah kupio najbolju dionicu kodt
– naravno da ja imam tu dionicu, a to sto je nelikvidna I sto je ne mogu nikom prodati s obzorom na kolicinu koju posjedujem vidim kao mali problem
– protekli tjedan sam vas sve dobro osislala na vart
– ja to onako uz posao usput malo trejdam ciasto da mogu kupiti novi auto
– slijedeci tjedan ce vam rasti neke dionice ali vam necu reci

I love this game!
Pozdrav

A BALVANA!!! :) :) :)

Ivana kolika je cijena sobe u gradnji i koliko zvjezdica imas?

kanabis, znači ti ne viriš u knjigu dioničara a imaš 1 kupljenu dionicu…
Ja to ne bih dozvolila ako nisi u top10.

Nisam nikakav veliki ulagač i neću ni biti….ali, sebi neću dopustiti, da
mi kojekakvi invetitori spotiču ulaganje u firme u kojima ja vidim budućnost, samo
zato- jer dobivaju insajderske informacije i jer planirano i programirano
obrađuju dionice ………..
isto tako,protiv sam toga, da Mare Marić ode u SKDD s jednom dionicom i hebe sve po spisku ovdje na forumu…Ja joj taj podatak ne bih dala- ni mrtva…
A kamoli da se telefonski dogovara netko unutar fondova i društava za upravljanje… Mi nismo banana društvo, mi smo ELEMENTARNA NEPOGODA -financijsko
društvo…

Treba napisati zahtjev vladi / AZOPU- / i već jedanput riješiti taj problem….

Miami nikada ni nisam ulagao na spekulaciju tko ulazi, a tko izlazi. To te ne treba zanimati ako napravis dobru procjenu firme. 2 dionice su mi u zadnje 3 god pale za 30% i bio sam spreman rasprodati sve sto imam i uloziti u njih. Meni to nije bio pad, vec prilika. Na kraju sam ih za manje od godinu dana prodao sa 50 i 70% prinosa. Smatrao sam da vrijede i vise.

Tvoj problem koliko shvacam nisu nesredjene knjige, tajni dokumenti, isisavanje kapitala, ni dokapitalizacija, vec je problem sto svaki puta bivas navucena na neku pricu. I onda te nesigurnost i neznanje baca u ocaj. Tek kad preskocis tu pocetnu razinu navlakaca susrest ces se sa pravim problemima, zbog kojih su mnogi otisli sa zse.

New Report

Close