Kakav je mentalitet u zemlji takav je i na burzi. Meni nije jasno kako svi koji mjesecima pričaju o vrjednosti Hotela HMST i HIMR odjednom sve prodaju i uzajamno se tješe postizanju neke nerealne cijene koja je samo njima shvatljiva. Vaša priča je bila navlačanje naivaca dirigiranim dizanjem cijene. Shema 1. Neki misle kao da su to jedini hoteli koje potencijalni kupci razmatraju. Konkurencija je velika a hotela ima možeš ih lopatama bacat. Niti za jedan od tih hotela nećete dobiti niti vidjeti 15-20% ispod vrjednosti Booka. Nemaju samo banke kosture u ormaru ali na žalost neki to ne shvaćaju.
ma sve to stoji gospon Djubre zato sam i te podatke naveo prakticki na ovoj cijeni nekom darujes LKPC-kao da ne vrijedi lipu a gdje koliko je miliona eura utuceno u nju i jos ce biti.Sto se pretovara tice to je glavna luka BiH pa valda ce biti bolje kad autoput bude gotov.uglavnom tema je bes buy pa sam samo neke naveo
Velika vecina u portfelju je ili dobro rasla ili dala izdasnu skoro 10% dividendu. U ovakvoj godini covjeka ponese, pa ponekad pomisli da mu ove druge i ne trebaju u portfelju. Ima dionica koje nemam, a lijepo sam ih gledao,nisam usao, dosta su narasle: jmnc, atln, ilra i necuvamrec-r-a, zadnja jer cu mozda uci, promet je nikakav, spread strasan i ne trebaju mi drugi kupci tu. Ove, osim sto dijele vrh u mojim tablicama s dionicama koje imam u portfelju, od skoro svih u portfelju se razlikuju sto imaju “vrlo vecinskog” vlasnika.
Previše…previše napucani turisti ……to ne vrijedi toliko ..! Trenutno ima investitora koji su izabrali.
– turizam
-farmaciju
– i šta još…i to napucavaju bez razuma…
Previše…previše napucani turisti ……to ne vrijedi toliko ..! Trenutno ima investitora koji su izabrali.
– turizam
-farmaciju
najbolje da dio portfelja koji mi je u turistima prodam jer P/E 15 je pre,pre,pre, preskupo, utrzim dobit i odmah s njom u gradjevinare ili brodare koji tek sto nisu poceli rasti, prvi jer se kotac vremena moze okrenuti unazad, a drugi jer su upravo javili da je cijeli svijet ono pola flote viska sto ima razrezao. osim toga zna se da sto je islo gore mora dole a sto dole mora gore pa ce ingra opet na 400 kn a tuho na 800 kn, tko je zaradio prvi milijun u dionicama ce ga izgubiti, a oni koji su svoje milijune izgorili dobiti ce ih nazad!
– turizam
-farmaciju
farmacija bas i nema firmi na zse, osim vern-r-a koja ima ok valuaciju po meni.
turisticke kupujem samo zato sto nezelim propustit ovaj rast koji se temelji na ludim valuacijama turist. firmi kao nekretnina…
no mislim da ima jos dosta mjesta za rast turista sve dok korf ne ode do 300-320kn.
Velika vecina u portfelju je ili dobro rasla ili dala izdasnu skoro 10% dividendu. U ovakvoj godini covjeka ponese, pa ponekad pomisli da mu ove druge i ne trebaju u portfelju. Ima dionica koje nemam, a lijepo sam ih gledao,nisam usao, dosta su narasle: jmnc, atln, ilra i necuvamrec-r-a, zadnja jer cu mozda uci, promet je nikakav, spread strasan i ne trebaju mi drugi kupci tu. Ove, osim sto dijele vrh u mojim tablicama s dionicama koje imam u portfelju, od skoro svih u portfelju se razlikuju sto imaju "vrlo vecinskog" vlasnika.
jmnc je dosta skupa ako se izuzme prihod od prodaje Juicyja
ATLN je fina firma, no problem sa zicarom je mene natjerao na 1/3 pozicije
a ilra jako cudno trzi i cini mi se manpipuliranm da sad udjem na 700+kn.
– turizam
-farmaciju
Tako je! Reci ti svima! Naljuti se! To ne smije vrijediti toliko kad ti ne sudjelujes! Mamaaaaaaaaa, oni se iglaju bez mene…….. Uaaaaaaaaa…….
nekretnine su propađot. prošlo svršeno vrijeme.
pogledajte što radi booking u svijetu turizma, a nema koliko znam niti sobu a kamoli hotel.
znanje je moć, a ne cigla.
– turizam
-farmaciju
Tako je! Reci ti svima! Naljuti se! To ne smije vrijediti toliko kad ti ne sudjelujes! Mamaaaaaaaaa, oni se iglaju bez mene…….. Uaaaaaaaaa…….
[/quote]
u sridu! gdje nam je miami, poruke joj se pojave moderirane pa nestanu[emo_naivan]