Ovi prinosi…17 %.-..18…25 %….itd,itd, Vi to čitate portfelje svojih klijenta ili čije…???
Potencijal rasta od 100% nema ni jedna dionica. No ni tih 100% nije nista, jer sam u dionicama za koje sam bio uvjeren da ce rast 500% zaradio manje od 100%, prije koju god. U vecini dionica smo dosli do realnog nivoa i dalje sve ovisi o poslovanju.
Ma dajte , molim Vas,…dionica naraste jedva 10 % već svi paničarite …..
Tu gdje raste malo jače…iskipavate se već s 5-6 % rasta..pa ju nateravate..
tako dugo dok samom silom prilika ne poraste cijena….ali, malo tko je stalno
u dionici od najniže cijene do vrha…
fondovske dionice imaju drugu taktiku…taman krenu rasti…onda slijede razno-razna iznenađenja…tipa, smanjenje kapitala…pa, dokapitalizacija…pa,
neusopjele predstečajne …pa, izlistavanje, zatim …skvizanje …tj. ne znam kako se zove..kad te izbace…i druga čuda…
Matematičko školsko godišnje dizanje za 25 % …ili manje -više ambicioznije i gotovo..
jučer ti je bilo iskrcavanje na snho
Nekom iskrcavanje drugom ukrcavanje[emo_namigusa]
Potencijal rasta od 100% nema ni jedna dionica.
Informanka.
– zadnjih desetak dana imam relativno dosta upita za dionice, koje kupiti, na kojima očekujem rast…
– stvarno sam prezaposlena te nemam vremena za neka dopisivanja.
– nekada kada bih odgovorila slijede podpitanja…
– najgori tip drukanja je savjet na p.p. što kupiti.
– evo tu je tema Best Buy pa slobodno pišite, pitajte, sve javno i transparentno.
– I love this game.
Pozdrav !
Ovi prinosi…17 %.-..18…25 %….itd,itd, Vi to čitate portfelje svojih klijenta ili čije…???
gospođo Miami.
– dobro nam došli na ovu temu Best Buy.
– nego zašto nam krijete svoj portfelj kao zmija noge ???
– ovako ne možemo znati kada smo vas ošišali, te ne možemo pratiti vaše zgubitke na burzi.
– I love this game.
Pozdrav !
Vazno je dobiti ticket, a onda svako moze sam isprovjeravat.
U zadnje 3 god sam u turistima. Njih sam izabrao posto nisu ovisili o nasoj drzavici, no sada ipak vidim da sam pogrijesio. Kako tone drzavica, tako vlada gleda koji sektor ima love i odlucili su im isprazniti dzepove.
Koliko su nasi turisti strancima trenutno interesantni govori istt koja je imala 3 domace ponude, hcvt i jdra koje su otisle dosta nisko. Jedino za sto ima malo vise ponuda je dubrovacko podrucje-plat i hmst. Za kupare je drzava nabila cijenu, kao i za himr, pa je vec upitan njihov prolazak. Od ostalih drzavnih tvrtkica mirovinci ce po zapovjedi pokupit svo smece- vart, ptkm,ddjh itd. Po meni je bolje da kupe i preskupi himr, pa makar lova nece biti spaljena.
Ne vidim neku perspektivu daljnjeg ulaganja u dionice drzave za koju se ocekuje bankrot. Na satu je 5 do 12 da se vlada otrijezni.
pp su nekad ok, kad stvarno nemamo ideje. No mnogi to zele iskoristiti, zbog ljenosti seciranja trzista. Skompao sam se sa 2 ljudi sa foruma i mogu reci da mi je sada ulaganje puno jednostavnije.
evo još jednom upit za atgr,koji mi se čini jakooo zanimljiv,ovih dana skupljanje velikih količina u tišini .također i za thnk koja ili struže po dnu, ili ode poprilično niže.kod nje nema sredine .
Vazno je dobiti ticket, a onda svako moze sam isprovjeravat.
U zadnje 3 god sam u turistima. Njih sam izabrao posto nisu ovisili o nasoj drzavici, no sada ipak vidim da sam pogrijesio. Kako tone drzavica, tako vlada gleda koji sektor ima love i odlucili su im isprazniti dzepove.
Koliko su nasi turisti strancima trenutno interesantni govori istt koja je imala 3 domace ponude, hcvt i jdra koje su otisle dosta nisko. Jedino za sto ima malo vise ponuda je dubrovacko podrucje-plat i hmst. Za kupare je drzava nabila cijenu, kao i za himr, pa je vec upitan njihov prolazak. Od ostalih drzavnih tvrtkica mirovinci ce po zapovjedi pokupit svo smece- vart, ptkm,ddjh itd. Po meni je bolje da kupe i preskupi himr, pa makar lova nece biti spaljena.
Ne vidim neku perspektivu daljnjeg ulaganja u dionice drzave za koju se ocekuje bankrot. Na satu je 5 do 12 da se vlada otrijezni.
pp su nekad ok, kad stvarno nemamo ideje. No mnogi to zele iskoristiti, zbog ljenosti seciranja trzista. Skompao sam se sa 2 ljudi sa foruma i mogu reci da mi je sada ulaganje puno jednostavnije.
Ja mislim da za turizam nema bojazni, puno je bilo preuzimanja u zadnje vrijeme,a ja sumnjam da jedan ADRS,Agrokor, Gosn Lukšić,nešto kupuju da bi spalili lovu.Kad se pogledaju izvještaji vidljivo je i da neki bivši gubitaši počinju raditi u plusu.OK možda neće svaka godina biti jako dobra,ali neće više biti ni jako loša.Nije to građevina koja odjednom radi autoceste,mostove,stanove,pa na jednom ništa, ovo je više manje defanzivni sektor,a za dovođenje stranaca će se pobrinuti i sami hotelijeri.Istina je jedino da domaćih ima manje,a stranaca sve više.Neki hotelijeri su doista precjenjeni,ali još uvjek ima i potcjenjenih.
Naravno. Ja bi opet kad bi ulagao, ulagao u turizam. Ali ne vide nas bas svi tako bajno. Neki jos misle da se kod nas vodi rat. Mi sebe sami malo precjenjujemo.
Imamo veliku srecu sto je narod pasivan i ne izlazi na ulice protestirat. Jedna takva akcija bi nam unistila godinu. Druga bojazan je sto ako dodje do bankrota. Mozda turisti direktno ne budu ugrozeni, ali kako bide crobex padao, odrazit ce se i na njih. I treci problem je nasa vlada. Po meni je sada dosta turista fer vrednovano i isplati se ulazit samo ako ocekujete daljnji napredak firme i kroz to poboljsanje fundamenata. No vlada im je ove godime svima ozbiljno pomrsila racune- pdv, naknada za vode, spomenicka renta, zdravstveno osiguranje, boravisna pristojba, porez na autobuse, porez na reinvestiranu dobit i sada porez na nekretnine i stednju. Sve je to naglo i nepromisljeno. Uskoro ce od toga biti vise stete nego koristi jer su zaistavljena ulaganja, nece biti novih zaposljavanja i proracun ce se jos slabije puniti.