Best buy – komentari i analize

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska Best buy – komentari i analize

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Za male,plitkog džepa,JNAF,doduše male količine su u opzicaju ali još nije kasno pokupiti mrvice

vidim da im ni roe ni p/e nisu sjajni, mozda imam krive podatke, to sam vadio s moje dionice.

– provjerite za koje godine su ti ROE i p/e !

– I love this game.
Pozdrav !

Gosn. drevil,
Molim vas da to svakako provjerite.
– to vam je najvaznija stvar kod ulaganja
-jako mi se svida vas portfolio. .

I love this game.
Pozdrav!

A BALVANA!!! :) :) :)

– od Venecije i svih svjetskih destinacija počašćena sam što za tako važnu životnu stvar biraju moj hotelčić.

– I love this game.
Pozdrav !

A taj je hotelčić došao od kapitalne dobiti ostvarene na dionicama? [emo_smijesak]

Ove godine ce se na 5 firmi kroz privatizaciju moci uhvatiti po 2-3 % i to u mjesec dana,

– koje su to firme ???
– ili se i vi bavite dokaptalizacijama kao naš poznati dokapitalizant gospon Lopina.

– I love this game.
Pozdrav !

Ivana prvo hmst za koji dan, a onda jdpl, himr. Ove godine si vec imala hcvt, jdra, tnpl. Na svakoj coknes po 2-3% i odlicno

Ivana prvo hmst za koji dan, a onda jdpl, himr. Ove godine si vec imala hcvt, jdra, tnpl. Na svakoj coknes po 2-3% i odlicno

– na svakoj čokneš 2-3% i onda kupite TNPL na preko 400kn kao moj prijatelj gospon GearBear i ode sva mast u propast.

– to 2-3% je stvarno ništa, veliko ništa, a rizik velik.
– imala sam i ja JDRA pa su je prodali za ništa, a ja ju prodala prije rasta.
– imam i JDPL, ali na ovoj cijeni rizična dionica.

– nemojte kupovati dionice koje su odradile rast.

– tražite dionice s mogučnošću rasta 100% i više, ima ih.

– I love this game.
Pozdrav !

ivana kakav rizik je bio uci na jdra po 670-680 i prodati u ponudi po 700kn? Ja mislim na taj nacin investiranja. Eto mene u mestralima jos uvijek od razine 130kn i ne dam se

Eto mene u mestralima jos uvijek od razine 130kn i ne dam se

– da je tako na svakoj dionici zaraditi.
– ja nemam tu dionicu.
– sada je velik rizik to kupiti po 400kn jer vam se može desiti isto kao gosponu GearBear na TNPL.

– glavno pitanje je koje dionice su sada trenutno jeftine i imaju potencijal rasta od 100% ???

– I love this game.
Pozdrav !

JDTC,HBRL,SNHO

jučer ti je bilo iskrcavanje na snho

drastično smanjti doprinose na plaće i drastično smanjiti poreze. samo tako možemo dalje !

dionice koje su sada jeftine i imaju potencijal je jedno lakše pitanje, a druga je stvar i glavno pitanje je vremenski period.

New Report

Close